Sexy verhaal: De logé

door Yentl

“Hey schat!” Roept hij wanneer hij de woonkamer binnen stapt en zijn tas in de hoek gooit. Achter hem volgt Wouter.

“Hey! Dank je dat ik hier een nacht mag slapen.”

“Geen probleem”, antwoord ik, “lekker gevoetbald?”

Ze lachen allebei en pakken wat te drinken terwijl ze vertellen over hun training.

“Als jullie het niet erg vinden dan zou ik graag gebruik maken van jullie bad.” De stem van Wouter klinkt zacht. Een tikkeltje verlegen zelfs.

“Geen probleem!” Antwoorden we in koor.

Terwijl Wouter naar boven verdwijnt pak ik een kop thee en zet een aflevering van Friends op.

Ergens halverwege de tweede aflevering merk ik dat we steeds verder tegen elkaar aan gaan hangen. Ik ben moe. Ik wil eigenlijk naar bed.

“Zal Wouter nog in bad liggen?”

“Geen idee, hoezo?” Hij laat zijn hand nonchalant door zijn haren gaan.

“Nou, ik wil eigenlijk graag douchen en lekker naar bed.”

Wat verward kijkt hij me aan, “dan ga je toch?”

Problemen met naakt heb ik allang niet meer. Sterker nog, eigenlijk nooit gehad. Ik voel me goed in mijn lijf. Hij heeft ook gelijk, het is mijn huis en als ik wil douchen dan moet ik lekker gaan douchen.

“Vind je het niet erg als hij me naakt ziet?”

“Nee. Sterker nog, ik vind het best een opwindend idee. Het enige dat er kan gebeuren is dat hij jaloers is op mij.”

Samen lachen we om zijn antwoord. Ik geef hem een kus en verdwijn dan naar boven.

Voor ik naar binnen ga klop ik op de badkamerdeur. Voorzichtig open ik hem en vraag of hij het vervelend vindt als ik zou gaan douchen.

Het bad is flink met sop gevuld, bij hem is niets te zien.

“Natuurlijk niet! Wil je dat ik er uit ga?”

“Van mij mag je ook blijven liggen hoor, ik ben zo klaar”

Hij lacht lief en belooft dat hij niet zal kijken. Ik zet de douche aan en kleed me uit.

De warme straal voelt heerlijk aan mijn blote lijf. Binnen no time is de douchecabine omgeven van de stoom en is het glas beslagen. Ik kan Wouter nog maar amper zien zitten. Hij heeft zijn ogen dicht en lijkt compleet ontspannen.

Een frisse wind waait door de badkamer wanneer de deur opengaat. Hij stapt binnen en begint een gesprek met Wouter. Ze maken flauwe grapjes en hij begint zich ondertussen uit te kleden.

“Wat ga je doen?”

“Bij m’n vrouw onder de douche staan. Heb ik ineens onwijs zin in.”

Wouter vraagt opnieuw of het de bedoeling is dat hij uit bad gaat.

“Nee joh, blijf lekker zitten. Misschien wel beter als je je oordopjes in doet en even een muziekje opzet.” Zijn stem klinkt koeltjes en beheerst. Wouter pakt gehoorzaam zijn oordopjes en opent zijn Spotify.

De deur van de douche gaat open en met een grijs op zijn gezicht stapt hij naar binnen. De druppels verspreiden zich over zijn lichaam. Van zijn borst naar zijn buik en via zijn piemel richting zijn benen het putje in. Er vallen druppels van zijn haren in mijn gezicht wanneer hij dicht tegen me aan komt staan. Zijn blauwe ogen glinsteren en ik kijk naar beneden. Hij groeit. Even vergeet ik dat Wouter aan de andere kant van de douchecabine in bad zit.

Hij drukt me tegen de koude tegelwand terwijl hij me strak aankijkt.

“Hey”, zegt hij lachend.

“Hey”, antwoord ik terug. “Dit kunnen we niet doen” fluister ik.

“Wouter hoort niets hoor, hij heeft oordopjes in. Hij let niet eens op ons.”

De spanning bouwt zich op diep vanbinnen. Wouter let inderdaad niet op ons. Ik kan hem bijna niet zien, hij zal ons dus ook niet zien.

Heftig beginnen we te zoenen. We sluiten onze ogen om er geen water in te krijgen. Ik sla mijn armen om hem heen terwijl hij me nog wat strakker tegen de wand drukt. Ik sla één been om hem heen, hij pakt de andere en tilt me moeiteloos op. Rauw drukt hij zich bij me naar binnen.

Mijn nagels drukken in zijn rug als hij begint te stoten. De warmte in onze douchecabine neemt genadeloos snel toe. Enkel het silhouet van Wouter is nog te zien. Het lijkt of hij er nog geen erg in heeft. Ik doe mijn best om niet te kreunen, althans, niet te luid. Steeds steviger pakt hij mijn benen vast.

“Je bent zo lekker”, hijgt hij.

“Sssst”, sis ik.

Het is ondeugend en bloedgeil tegelijk. Mijn tepels zijn hard, af en toe blijven er druppels aan hangen. Hij tilt me net iets hoger en neemt één tepel in zijn mond. Speels zuigt hij. Een kort soort gilletje ontglipt uit mijn mond. Ik pak zijn haar vast en vraag me af of Wouter nog steeds niets doorheeft. Het geluid van onze lichamen die tegen elkaar klappen tussen de douchestraal in lijkt de hele badkamer te vullen.

“Ja. Schat. O.” Hij begint te grommen terwijl zijn stoten toenemen. Kreunend moedig ik hem aan en dan begint hij te schokken. Zodra hij is bijgekomen zoent hij me en laat me zakken. Zijn hand verdwijnt richting mijn kut.

“Stop,” fluister ik, “zullen we dit in de slaapkamer afmaken?”

Lachend en goedkeurend zet hij de kraan uit. Hij stapt uit de douche en rijkt me een handdoek aan.

“Was het lekker?” De toon van Wouter klinkt geamuseerd.

Er golft schaamte door me heen, maar wanneer ik bedenk dat het nu tijd is voor mijn hoogtepunt ben ik het snel vergeten.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy