Sexy verhaal: De taxirit

door Yentl

Wat haastig scannen mijn ogen door de ruimte, maar ik zie hem nergens. Ongeduldig frummel ik aan de rand van mijn rok. Eigenlijk heb ik het wel gezien op dit verjaardagsfeest.

“Wil je nog wat drinken?” Hoor ik een fijne stem vragen.

“Nee. Dank je, mam. Ik ga zo naar huis.”

Mijn moeder lacht liefdevol naar me. Achter haar zie ik hem van de trap afkomen en zodra hij me gezien heeft zwaait hij een arm in de lucht.

“Hey, ik zocht je al!” Klinkt zijn stem boven de muziek en het geroezemoes uit.

Zijn arm klemt zich om mijn middel en hij trekt me strak tegen zich aan. Zijn adem ruikt naar alcohol en hij drukt een kus op mijn mond.

“Zullen we zo gaan?” Vraag ik op mijn meest geduldige toon.

“Tuurlijk, lieverd. Ik bel de taxi vast.”

Terwijl hij een rustigere plek op zoekt om te bellen zeg ik mijn moeder en andere bekende vast gedag.

Amper twee minuten later komt hij terug de kamer in gelopen met onze jassen onder zijn arm.

“Met vijf minuten is de taxi er.” Zegt hij terwijl hij de laatste slok wijn uit zijn glas drinkt.

Dan kijkt hij me aan.

“Heb ik deze avond al vertelt dat je er echt heel lekker uitziet?”

Zijn ogen glinsteren en hij begint te lachen.

“Dank je,” antwoord ik lacherig.

“Ik meen het!” Gaat hij dan verder en hij laat zijn laatste druppels wijn over mijn schouder druppelen.

Koud voel ik hoe de druppel via mijn rug mijn top invalt en een weg naar beneden aflegt.

Aan de bovenkant van de stof legt zijn vinger exact dezelfde weg af, maar dan verder naar beneden, tot mijn billen. Gretig knijpt hij erin en laat dan zijn hand onder mijn rok verdwijnen.

“Schat, hou op. Mijn moeder staat daar!”

“Nou en” lacht hij, “ik weet wel wat jij en ik thuis gaan doen.”

Ik doe mijn best om hem zo serieus mogelijk aan te kijken, maar het lukt me amper.

Zijn ondeugendheid is aanstekelijk.

Speels sla ik zijn hand weg en trek mijn jas aan.

Buiten aangekomen staat de taxi al op ons te wachten. We stappen beiden achterin en begroeten de vriendelijke meneer aan de andere kant van het scherm.

We zijn amper een minuut onderweg wanneer ik zijn hand weer onder mijn rok voel verdwijnen.

Zijn vingers drukken ruw tegen de stof van mijn string. Ze willen naar binnen. Wat ongemakkelijk kijk ik hem aan.

“Ontspan,” fluistert hij in mijn oor.

Ik kijk naar de taxichauffeur. Hij heeft niets door en ik laat mijn benen wat verder openvallen.

Binnen no time glijden zijn vingers door mijn natte lippen en dwalen rond mijn clit. Ik bijt op mijn lip om een kreun in bedwang te houden.

De spanning om betrapt te worden heeft een vreselijk opwindende uitkomst.

Dan trekt hij zijn hand terug en begint zijn broek los te knopen. Vol spanning kijk ik hem aan. Hij gebaart naar de stijve in zijn broek. Er komen geen woorden aan te pas, maar ik weet precies wat hij bedoelt. Ik aarzel. Hij haalt zijn pik uit zijn broek en brengt dan zijn hand naar mijn nek en trekt me zijn kant op.

Zo stil als ik kan begin ik met kusjes op zijn piemel. Dan lik ik een paar keer, maak hem goed nat en laat mijn lippen eroverheen zakken. Een luide zucht ontglipt van zijn lippen. Uit het niets begint de chauffeur een gesprek met hem. Hij vraagt waar we zijn geweest en of het gezellig was.

Terwijl mijn hoofd op en neer wordt gedwongen blijf ik doorgaan.

Steeds dieper laat ik ‘m in mijn mond zakken. Ik ga steeds slordiger te werk. Geen enkele keer kijkt de chauffeur achterom. Net wanneer ik wil terugtrekken zuig ik nog even kort en krachtig op het puntje van zijn eikel. Hij kucht om een kreun te onderdrukken.

Ik ga weer netjes op mijn helft van de achterbank zitten en laat zijn vingers opnieuw toe. Ze graaien naar mijn string en terwijl ik op de bank heen en weer wiebel trekt hij m’n slipje langzaam uit en gooit het in de hoek van de achterbank. Geschrokken kijk ik hem aan. Stelt hij nou voor dat ik op zijn schoot kom zitten?

Het zal een combinatie van geilheid en alcohol zijn, maar ik kan mezelf amper in bedwang houden. Ik verlang naar hem. Ik verlang naar het gevoel dat hij me opvult. Even laat ik mijn eigen vingers door mijn natte kut gaan. Ik kan zien dat hij zijn tong tegen zijn gehemelte aandrukt. Dat doet hij altijd wanneer hij niet meer te houden is. Ik begin mezelf te vingeren en voel dat ik steeds dichter zijn kant op ga.

“Kom op me zitten. Hou je stil.” Beveelt hij zacht in mijn oor.

Alsof seks op de achterbank al geen uitdaging op zich is kijk ik wat betrapt om me heen. Terwijl de chauffeur op de weg focust verlaat ik mijn plek.

Ik ga boven zijn schoot hangen, positioneer mezelf en laat me dan over hem heen zakken. Ik wil kreunen. Ik wil hijgen. Ik houd me in.

Met een ondeugende lach kijkt hij me aan en plaats zijn handen op mijn heupen. Net wanneer hij me heen en weer wil bewegen vertelt de chauffeur dat we er bijna zijn.

Van schrik schiet ik weer naar mijn eigen kant.

Voor de deur bedanken en betalen we voor de taxirit. Met mijn string in mijn hand open ik onze voordeur terwijl zijn vingers zich alweer onder mijn kleding bevinden. We gooien onze jassen de gang in en wankelen de trap op. Nog voor we de slaapkamer bereiken hebben we minstens twee standjes geprobeerd.

Beeld: Allied

2 reacties

noek 11 februari 2022 - 19:18

Ik ben een man alleen van 85 maar dit alles zie ik graag maar het is niet zo goed voor m’n gemoedsrust.

Beantwoord
Siem 17 februari 2022 - 15:04

Dat van deze meneer snap ik helemaal. Eigenlijk word je dan gerekend tot die vieze oude mannen, maar waarom mag je wel genieten van al het schoons dat erotiek en seks te bieden heeft als je jong bent en niet meer als je oud(er) bent?

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy