Sexy verhaal: Eerste date met een stel deel I

door Izzy

Wat een mooie lach. Je hebt onze interesse gewekt. X

Yara glimlacht naar haar scherm. Wat een leuk stel. Ze is net een week lid van een datingsite. De site richt zich op erotische dates en is bedoeld voor swingers en openminded mensen. Met haar ex-vriend heeft ze hier ook eventjes een profiel gehad, maar daar is nooit wat uit gekomen. Een slechte relatie ga je namelijk niet redden door er een open relatie van te maken. En inderdaad, want na een paar weken was het tussen haar en Thijmen definitief over. Haar interesse in het daten echter kreeg een onwijze boost, en daarom heeft ze nu haar eigen profiel.

Compleet bedolven is ze. Door berichten van stellen, van vrouwen, maar voornamelijk door berichten van single mannen. Sommige berichten zijn aardig en attent, maar verreweg de meeste vindt ze ronduit respectloos. Deze profielen gaan er vanuit dat Yara met gespreide benen op hen ligt te wachten. Ze deletet ze, stuk voor stuk. De aardige, attente berichten beantwoordt ze. Zo ook het bericht van het leuke stel. Op de één of andere manier heeft ze gelijk een goed gevoel bij dit profiel. Hun profieltekst is open en toegankelijk en de foto’s variëren van normaal tot sexy, maar zeker niet ordinair. En, ook heel belangrijk, ze staan allebei op de foto’s. Ze besluit het erop te wagen.

Leuk om te horen. Jullie profiel spreekt mij ook erg aan. Ik heb wel zin in een gezellig feestje.

Binnen een half uur schrijft het stel een berichtje terug en voordat Yara er erg in heeft, zit ze ruim twee uur in een amusante conversatie met het stel. Over veel dingen blijken ze hetzelfde te denken als zij. Terwijl Yara het denkt, schrijven zij het:
We zitten behoorlijk op één lijn. Even bellen om te kijken of het in het gesprek ook zo goed klikt? Mag uiteraard anoniem, geen enkel probleem.

Het bericht is voorzien van een mobiel telefoonnummer. Oké. Gaat ze dit doen? Niet direct met haar eigen nummer inderdaad, maar dat lijkt het stel goed te begrijpen. Yara scrolt naar de instellingen van haar telefoon en schakelt de herkenbaarheid van haar nummer uit. Ze pakt een leeg glas uit de kast en een aangebroken fles witte wijn uit de koeling. Ze schenkt het glas half vol en neemt een slokje. Nog één. Dan toetst ze het nummer van het stel in.

De telefoon gaat over. Snel neemt Yara nog een slokje uit het glas.

‘Hoi, met Mike en Inge.’
Yara hoort twee stemmen door elkaar, maar kan het goed verstaan. Het is in ieder geval duidelijk een echt stel.

‘Hallo, met Yara. We hebben net samen gechat.’

‘Hé Yara, wat leuk. Hoe gaat het met je?’ Ingrids stem klinkt rustig en vertrouwd. Yara ontspant.

‘Goed. Jullie hebben een leuk profiel en zo te zien al veel ervaring.’

‘Klopt, wij swingen al een jaar of twaalf, dertien nu. Jij hebt net de stoute schoenen aangetrokken?’

De volgende minuten vertelt Yara het stel hoe ze met deze site in aanraking is gekomen. Mike en Inge vertellen haar op hun beurt een aantal leuke anekdotes van eerdere dates. Voordat Yara het in de gaten heeft is er een half uur voorbij en ze heeft zich nog geen moment verveeld.

‘Ik wil graag met jullie afspreken.’

Aan de andere kant van de lijn klinken vrolijke kreten. ‘Leuk zeg! Dat is geheel wederzijds!’

Twee weken later staat Yara voor haar spiegel. Wat gaat het worden? Een jurkje of toch een jeans met een top? En welke schoenen gaat ze dragen? Een paar dagen geleden was ze nog zo zeker van haar kledingkeuze, maar nu, vlak voordat ze moet gaan, lijken al haar kleren niet meer te voldoen.

‘Ik zou de jeans en de top doen. Casual maar toch sexy, en het schept niet gelijk grote verwachtingen.’

Yara werpt Carmen een dankbare blik toe via de spiegel. Carmen is een grote zus waar je wat aan hebt. Ze is eerlijk, rechtdoorzee, openminded en discreet. En ze valt op vrouwen, dus Yara hoeft niet bang te zijn dat ze ooit een vriendje van haar zal afpakken. Carmen is één van de weinigen die weet dat ze actief is op deze datingsite en de enige die weet wanneer en met wie ze een date heeft. Just to be sure. Want hoewel het allemaal heel veilig en vertrouwd kan lijken, zegt dat natuurlijk niet alles. Een fijn idee, vindt Yara. En fijn ook dat Carmen haar niet veroordeeld, maar juist heel begripvol is.

Een uurtje later brengt Carmen haar naar de trein. Het stel zal haar aan het einde van de rit ophalen en ze kan blijven slapen.
‘Niet vergeten te appen hè, als het goed voelt.’ Carmen drukt nog een zoen op de wang van haar jongere zusje.

‘Nee, nee, komt goed.’

‘Weet ik, mop. Je ziet er goed uit. Ze boffen maar met een date als jij. Veel plezier, heb het leuk!’

Yara stapt de trein in. Ze drukt een kus op haar hand en blaast deze naar Carmen. Een luid sissend geluid klinkt. De deuren sluiten zich en de trein rolt langzaam het perron af. Dan gaat de snelheid omhoog. De wijde wereld in. Op weg naar een nieuw avontuur.

Benieuwd hoe het afloopt? Lees hier deel twee.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy