Sexy verhaal: Een kort rokje en witte kousen

door Kim

“Ik zou jou weleens willen zien als school girl”, zei hij terwijl hij diep in mijn ogen keek. Zijn mondhoek stond speels omhoog en vormde een scheve grijns op zijn gezicht. Mijn gedachten schoten alle kanten op, geprikkeld door het enthousiasme hem helemaal wild te kunnen maken met een pakje dat ik thuis in de kast had hangen. “Dat komt wel goed”, fluisterde ik terwijl ik zijn blik ontmoette.

De volgende dag was het warm, benauwd zelfs. Zo’n heerlijk vieze lentedag waarop je het liefst zo min mogelijk kleding draagt. Hij vroeg of hij eventjes langs kon komen, gewoon, een uurtje of twee. Ik wist wat dat betekende. Ik was bloedgeil en wilde niets liever dan zijn stevige handen om mijn billen voelen… Nee, niets liever dan zijn gespierde benen met volle kracht tegen mijn dijen aan gedrukt hebben. Dus ik liet mijn gulzigheid de vrije loop en fantaseerde over zijn naakte lichaam gedurende de uren oplopend naar het moment suprême.

En toen… opeens! Een briljante ingeving. “Ik ga hem verrassen. Ik ga hem gek maken”, is wat ik iets te gemotiveerd dacht. Fris uit de douche liep ik richting mijn kledingkast om alle elementen voor de perfecte naughty school girl look bij elkaar te zoeken.

De deurbel ging. Mijn handen jeukten van genoegen. Ongeduldig rende ik de trap af. Ik deed de voordeur voorzichtig open. Zijn ogen gleden langs mijn lichaam naar beneden en weer terug omhoog. “Fuck, jij weet echt precies wat ik wil…”, zei hij gevolgd door een diepe kreun. Ik liep voor hem de trap weer op en voelde zijn ogen branden, gefixeerd op het uitzicht onder mijn korte, zwarte plooirokje. Eenmaal boven kreeg ik het bevel om een rondje voor hem te draaien. De twee staartjes in mijn haar zwaaiden onschuldig door de lucht heen en vormden een waaier langs de ondeugende lach op mijn gezicht. Een zwart-wit gestreepte crop top pronkte boven dat veel te sexy rokje. En daaronder… witte kousen. Witte kousen met een sportieve zwarte streep gestoken in zwart-witte Vans. Zijn blik sprak boekdelen. Hij keek op zwoele wijze de kleren van mijn lijf en het voelde goddelijk. Een diepe zucht van zijn kant kwam gevolgd door het bijten op zijn lip. En met een mannelijke grom in zijn toon sprak hij de exacte woorden waar ik al die moeite voor had gedaan: ”Je ziet er echt zó ontzettend geil uit”.

Hij duwde me tegen de keukenmuur aan. Zijn hand strak om mijn keel heen geplaatst, zijn andere hand onder mijn rokje. Het kwijl sijpelend tussen onze lippen was zoet en nat, maar lang niet zo nat als wat hij in mijn onderbroekje vond. Het was namelijk zijn resolute aanpak die ervoor zorgde dat ik week werd in de heerlijkheid van zijn grip. Hij kon alles maken, want ik wilde dat hij alles bij me deed waar zijn hartje naar verlangde. En waar zijn hartje naar verlangde was alles bij mij doen waardoor ik mezelf volkomen los kon laten en kon genieten van die bijzondere seksuele connectie die we deelden.

Haastig trok hij mijn onderbroekje tot mijn enkels. Hij tilde me op het aanrecht en hield krachtig mijn bovenlijf tegen de muur aan gedrukt. Zijn tong gleed over de naakte huid van mijn bovenbeen, steeds een stukje dichter naar mijn natte kutje. Hij plaatste zijn tong met beheerste precisie op mijn clit, likkend, zuigend, rondjes draaiend. O, zo goddelijk…

Toen ik compleet was weggezakt in de extase van het moment, liet hij mijn borsten los en paste hij een potje uitmuntend vingerwerk toe. De stimulatie was ongenadig en nam controle over al mijn zenuwen. Ik kon mezelf niet meer bedwingen. Overal prikkels… overal tintelingen. Hij liet me keihard klaarkomen.

Met mijn hoofd in de wolken en mijn tong uit mijn mond sprong ik van het aanrecht af, om te landen in de machtige omhelzing van zijn armen. Ik liet mijn handen door zijn haar en over zijn gezicht grazen, terwijl ik diep in zijn dromerige ogen keek. Driftig drukte ik mijn lippen op de zijne. Op dat moment bestond er niets anders dan wij… twee opgewonden, in elkaar verbonden, hongerige seksmaniakken.

Hij gooide me op bed. Mijn schoenen vielen naast het bed, maar de rest van mijn outfit moest ik aanhouden van hem. Ik ging op handen en knieën voor hem zitten en liet hem met vlakke hand mijn billen rood slaan. Stiekem, onder dat korte rokje.

Zijn harde pik drukte tegen mijn benen aan. Ik smeekte hem om me te nemen, want ik kon het niet langer aan om hem niet in me te voelen. Hij gromde van genoegen, tevreden met de kennis dat zijn stoute meisje naar hem verlangde. Het geritsel van zijn broek klonk als muziek in mijn oren. Het gekletter van zijn riem die op de grond viel deed de haren op mijn armen overeind staan. Die opbouw… die spanning… O, o, o, die ongetemde geilheid. Ik was compleet in de ban van ons liefdesspel.

Hij gleed naar binnen en drukte zijn lange, harde pik zo diep mogelijk. Mijn ogen rolden naar de achterkant van mijn hoofd. “Oh, my, god!”, riep ik kreunend. Een ferme tik op mijn bil werd gevolgd door het met zijn handen omklemmen van mijn taille. Met een onverschuifbare grip kreeg hij het voor elkaar om steeds harder en harder te stoten, tot er niets meer van hem over was. Het zweet droop van zijn voorhoofd en de druppeltjes landden in de ronding van mijn rug. Het kietelde op precies de juiste manier.

“Kom maar hier, kom maar bovenop mijn harde pik zitten”, fluisterde hij van achter in mijn oor. Vervolgens liet hij zichzelf naast mij neervallen. Ik zoende hem vurig en sloeg mijn benen over zijn schoot. Ik liet mezelf over hem heen zakken en nam alles in me op. Letterlijk en figuurlijk. Een diepe zucht blies over mijn lippen. Met elke beweging die ik maakte, elke aanraking die hij op mijn bezweette lichaam plaatste, voelde ik mezelf dichter en dichterbij die woeste piek komen. Kippenvel terwijl ik gloeide van de hitte. Schreeuwen en niet kunnen spreken tegelijk. Alles wat heftig was gecombineerd met alles wat zachtaardig was… Hoe dan?

Het was dierlijk. Het was hartstochtelijk. Het was vies en geil en romantisch tegelijk. Het was zo lekker dat ik niet één, niet twee, maar drie keer klaarkwam. Gevangen in zijn omhelzing liet ik mezelf geheel gaan, om vervolgens niets meer en niets minder te zijn dan een onschuldig schoolmeisje, veilig in de armen van haar daddy.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Pinterest

1 reactie

erwin 6 juli 2018 - 18:50

Supergeil momentje. Prachtig geschreven

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy