Sexy verhaal: Een laatste keer

door Myrthe

De zweetdruppels parelden op haar voorhoofd terwijl ze het honderd meter lange doodlopende straatje in liep dat de laatste rechte lijn naar de woning vormde. Met het einde in zicht versnelde ze nog wat en perste het laatste restje energie uit haar lijf. Hijgend liep ze de oprit op. Het hardlooprondje van een vijftal kilometer had de zorgen uit haar hoofd verjaagd. Het had ervoor gezorgd dat de problemen die net nog onoverkomelijk hadden geleken dat nu niet meer waren. Alles zou goed komen. Ze moest er gewoon wat meer in geloven. Ze was tenslotte een vrouw, zo eentje die verder vliegt op een bezem als iemand haar engelenvleugels heeft gebroken.

Haar hart, die hevig bonsde door de net geleverde sportieve inspanningen, sloeg een paar slagen over toen ze zijn donkergrijze BMW zag staan voor haar huis. Ze gaf zichzelf een paar minuutjes om op adem te komen voordat ze langs de achterdeur naar binnen glipte. Ze spitste haar oren, terwijl ze zich afvroeg in welke ruimte hij zou zijn. Ze schopte haar loopschoenen in fluorescerend oranje uit en liep op kousenvoeten de keuken in. Ze stond onmiddellijk oog in oog met hem.

Het voelde onwennig om hem hier weer te zien, maar ook vertrouwd. Alsof de weken sinds hij haar verlaten had – zijn kleren samengepropt in één enkele sporttas – alleen maar een nare droom waren geweest. Als een nachtmerrie waarbij je na het wakker worden alleen nog het gevoel aan overhoudt, maar de beelden onmiddellijk verdwenen zijn. Hun huis was nu van haar, maar hij paste er nog altijd perfect.

“Hallo”, kreeg ze met enige moeite over haar lippen. Ze probeerde niet te laten merken dat zijn aanwezigheid haar van haar stuk bracht. Ze liep hem voorbij, zette de radio aan en haalde een blikje cola uit de koelkast. “Wil je er ook eentje?” vroeg ze, nadat ze een grote teug had genomen. Hij zei niets, maar stapte op haar af, terwijl de stem van Michael Hutchence de ruimte vulde, zingend over vleugels hebben, maar niet weten waarom.

Door het rennen zaten haar haren in de war en op haar T-shirt tekenden zich grote zweetkringen af, maar hij liet zich er niet door tegenhouden. Hij pakte haar op bij haar billen en zette haar op het kookeiland. Voordat ze wat kon zeggen raakten zijn lippen de hare. Het voelde zo teder dat een zachte zucht uit haar mond ontsnapte. De kus werd harder en veeleisender. Ze probeerde haar ogen open te houden, maar haar oogleden sloten zich als vanzelf. Een zacht geluid van genot klonk in haar keel toen zijn tong de hare zocht. Zijn vingers grepen haar haren stevig vast. Ze werd overspoeld door een vloedgolf aan herinneringen, de ene na de andere. Hun naakte lichamen verstrengeld in elkaar, het gefluister van zijn ochtendstem in haar oor, zijn handen die elk plekje van haar lichaam beroerden, zijn warme lach… Met een gesmoorde kreet sloeg ze haar armen om hem heen en zoende hem hartstochtelijk, tot haar longen schreeuwden om lucht.

Zijn handen hadden zich ondertussen een weg gebaand onder het polyester van haar loopshirt en hij kneedde haar borsten. Instinctief maakte ze haar rug hol, zodat haar borsten nog harder tegen zijn handen werden gedrukt. Ze voelde hoe hij zijn vingers met haar tepels liet spelen, duidelijk afgetekend onder de strakke stof van haar sportbeha. Terwijl ze haar hoofd in haar nek liet vallen, trok hij haar shirt uit en maakte hij de sluiting van haar beha los. Ze rilde, hoewel het leek alsof haar hele lichaam in brand stond.

Hij zoog, likte en knabbelde aan haar tepels, terwijl ze met haar handen door zijn ravenzwarte haren woelde. Met een zucht liet ze zich achterover vallen op het tafelblad. De blauwe hardsteen voelde koud, maar dat deerde haar niet. Ze duwde haar bekken wat de lucht in, zodat hij ongehinderd haar korte broek uit kon trekken. Ze lag nu helemaal naakt op de tafel. Zijn handen streelden langs haar wang, volgden daarna een weg langs haar schouders en borsten over haar buik en verder naar beneden. Hij strooide een regen van zoenen over haar lichaam, likte tussendoor even aan de gezwollen knopjes op haar borsten. Ze slaakte een diepe zucht toen ze zich volledig over gaf aan dit moment.

Geluid van rinkelend metaal vertelde haar dat hij zijn riem had losgemaakt en zijn jeans naar beneden had geduwd. Ze opende haar benen en voelde onmiddellijk hoe hij volledig bij haar binnen drong. Ze kreunde, wilde zich oprichten om zelf het ritme aan te geven, maar wist dat het zinloos was. Zijn stoten volgden elkaar in sneltempo op. Met een duim streelde hij ondertussen over het meest gevoelige plekje tussen haar benen, dat hij als geen ander wist te vinden. Hij wreef, net hard genoeg, en drukte, net zacht genoeg. Ze voelde de spieren in haar onderbuik samentrekken, haar lichaam schokte. Ze beet hard op haar lip toen ze trillend klaarkwam. Amper een paar seconden later hoorde en voelde ze hoe hem hetzelfde overkwam. Ze bleef heel stil liggen, terwijl hij zijn bovenlichaam op het hare liet rusten.

Voor het eerst in weken hoorde ze zijn stem. “Neem me terug.” Het klonk meer als een bevel dan als een vraag.

“Nee”, fluisterde ze in zijn oor en ze vloog weg, met geheelde vleugels, sterker dan ooit.

 

Beeld: Tumblr

2 reacties

Alicia 25 april 2019 - 08:54

Heerlijk verhaal!

Beantwoord
Myrthe Moon 3 mei 2019 - 09:56

Dank je wel, Alicia! X

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy