Sexy verhaal: Manuel

door Alicia

Het mooie aan reizen is, is dat het een continue bron van inspiratie is. Ieder land heeft zijn eigen geur, de kleuren in de landschappen die veranderen net als de mensen die je ontmoet.

Ik denk aan de affaires die ik heb gehad. Ik heb liefgehad, maar ben niet verliefd geweest. Bij elke relatie was het duidelijk dat het tijdelijk zou zijn en juist dat maakte de verhoudingen intens. We wisten beiden dat er een eind aan zou komen, de liefde was zonder verwachting en gaf me daardoor een groot gevoel van vrijheid. Een enkele keer vroeg een man of ik wilde blijven, waarop ik hem moest afwijzen en achterliet met niet meer dan een gekrenkt ego.

Hij viel op met zijn witte uniform en gebruinde huid.

De meest intense sex tijdens mij reis was met Manuel. Ik weet het nog goed, ik stapte in Barcelona op een cruiseschip voor een minicruise langs verschillende Mediterrane steden. Na weken backpacken waarin ik wijn dronk uit plastic wijnglazen, sliep en de liefde bedreef op oncomfortabele matjes gunde ik mezelf wat luxe. Ik was toe aan normale douches, een degelijk matras en lekker eten. Bovendien kon ik zo toch verschillende steden aandoen.

Het schip was indrukwekkend groot. Toen ik in de rij stond om in te stappen, twijfelde ik of ik het juiste besluit had genomen. De mensenmassa die ik aan boord zag gaan, waren vooral ouderen en jonge gezinnen. Eenmaal op het schip verdeelde de menigte zich gelukkig over de verschillende dekken en had ik er weinig last van. Ik weerde het zwembad met de glijbanen, en vond mijn rust bij het wedstrijdbad tussen de oudjes. Elke morgen dronk ik koffie op het bovendek, dan hing ik iets over de reling en keek ik bewonderend naar de kalmte van de zee.

Op een avond wandelde ik na het diner langs het dek het leek alsof ik omringd was door verliefde mensen. Iedereen liep hand in hand en genoot van de heldere sterrenhemel. Ik was al een half jaar op reis en voor het eerst voelde ik me eenzaam. Ik stopte even om ook naar de sterren te kijken toen Manuel me aansprak. Kennelijk viel ik op… als een vrouw alleen. Hij vroeg me in het Engels of alles naar wens was. Ik keek recht in zijn diepbruine ogen en antwoordde dat het prachtig was hier op zee. Manuel vertelde dat hij purser op het schip is, hij deed die avond zijn ronde. Hij viel op met zijn witte uniform en gebruinde huid. Hij had een strakke kaaklijn en was wat kleiner dan de gemiddelde Nederlandse man, maar aan zijn armen te zien niet minder sterk. Hij vroeg me of ik zin had om met hem mee te lopen. Ik weet niet of het door de eenzaamheid kwam of door de aantrekkingskracht die ik voelde, maar ik stemde toe. We wandelden over het dek en hij vertelde gepassioneerd over het schip en haar passagiers. Ik luisterde aandachtig, zijn stem had iets rustgevends. Ook hij had het naar zijn zin. We spraken af dat ik hem de volgende avond weer zou vergezellen tijdens zijn ronde.

De volgende avond besloot ik extra mijn best te doen op mijn uiterlijk en huurde een rood cocktailjurkje. Een jurkje zat tenslotte niet in mijn backpack-uitrusting. De sandaaltjes die ik erbij droeg, kocht ik in een winkel aan boord. Voor het eerst in tijden voelde ik me op en top vrouwelijk. Tevreden met mezelf liep ik naar het dek waar we elkaar de vorige avond hadden ontmoet. Terwijl ik op hem wachtte genoot ik van de donkere aanblik van de zee. Opeens hoorde ik lichte voetstappen achter me. Een rilling ging door mijn lijf, ik voelde hem al voordat ik hem zag. Ik draaide me om en met een glinstering in zijn ogen begroette hij me. Hij bekeek van top tot teen en likte – haast in slow-motion – zijn lippen. Het jurkje viel dus in de smaak. Hij begroette me met een kus op mijn wang, zijn lippen bleven daar net iets langer dan nodig. Mijn hart maakte een sprongetje en ik moest me beheersen mijn mond naar hem toe te draaien om zo zijn lippen te proeven.

De spanning tussen ons was letterlijk voelbaar.

We liepen verder over het dek en kletsen over van alles en nog wat. Af en toe, buiten het zicht van de gasten, vonden onze handen elkaar voor een korte aanraking, en elke keer weer voelde ik een kleine schok. De spanning tussen ons was letterlijk voelbaar. Ik wilde niet dat hij wegging. Ik wilde niet alleen zijn. Aan het einde van de ronde vroeg ik hem om mee te lopen tot aan mijn hut.

Het was ten strengste verboden om met gasten aan te pappen en dat deed mijn verlangen naar hem alleen maar vergroten. Het zou onbeleefd zijn van hem niet mee te lopen. Eenmaal bij de deur wilde hij weggaan, maar ik lokte hem naar binnen met een smoes. Er was iets mis was met de kraan waar hij wel naar moest kijken. Ik zei het met een stoute glimlach op zijn mooie gezicht. Hij had duidelijk in de gaten wat mijn bedoeling was. We stapte de krappe hut binnen en binnen een minuut duwde hij me tegen de muur. Hij hield mijn handen boven mijn hoofd vast en begon me te zoenen. Zijn harde lippen op de mijne maakte mijn slipje nat. Hij rook naar de zee, het leek alsof die geur aan zijn huid vast zat. Nog steeds als ik de zee ruik, denk ik aan Manuel.

Zijn hand gleed langs mijn onderarm over mijn lichaam en onder mijn cocktailjurkje. De adrenaline gierde door mijn lichaam. We deden iets wat niet mocht. Hij zette zijn baan op het spel. Dat wist hij en toch verloor hij ook zijn zelfbeheersing. In een simpele beweging liet hij zijn broek zakken. Hij nam niet de tijd om mijn string uit te trekken, maar trok ‘m opzij en duwde zijn pik in me. Vol van verlangen liet ik hem naar binnen glijden. Hij vulde me helemaal op. We hadden niet veel tijd en die hadden we ook niet nodig. Hij stootte in en uit, zoekend naar het tempo dat ik fijn vond, zoals dat gaat bij een eerste keer. Mijn spieren spanden zich samen tot ik, veel te snel, mijn hoogtepunt bereikte. Hij volgde gauw daarna.

Sinds die avond ontmoetten we elkaar elke dag wel een keer op het schip. Soms liep ik langs in mijn bikini en voelde ik hoe zijn blik mij volgde. Nooit stelde hij teleur. Binnen een paar minuten nadat ik weer in mijn hut was, volgde er een klop op de deur. Voor ik het wist was mijn bikini uit en nam hij me. Gretig en snel tussen de bedrijven door. Zijn hunkering naar mijn lichaam zorgde ervoor dat de eenzaamheid die ik voelde naar de achtergrond verdween. Ik werd begeerd, was gewild. Hij nam een risico door bij me te zijn en dat maakte de sex heftiger, spannender en lekkerder.

Manuel zoende elke centimeter van mijn lichaam.

Op mijn laatste avond op het cruiseschip hoorde ik een klop op de deur. Ik wist dat hij het was. Gehuld in niets meer dan mijn kimono deed ik open. Dit keer droeg hij geen uniform, maar een spijkerbroek en strak zwart T-shirt. Hij leek jonger zo en minder autoritair, maar de lustige blik in zijn ogen was hetzelfde. Hij was blijkbaar vrij die avond en had een fles champagne en twee glazen gesmokkeld uit de keuken. Even vroeg ik me af of hij dit vaker deed, maar die gedachte liet ik varen. Het deed er niet toe.

We dronken champagne op bed en keken via het kleine raam naar de sterren. We zoenden dit keer rustig. Alsof hij alle eerdere vluchtige ontmoetingen wilden goedmaken. Manuel zoende elke centimeter van mijn lichaam. Ik sloot mijn ogen en liet hem gewillig zijn gang gaan. Zijn tong bewoog behendig over mijn schaamlippen. Hij ging door tot ik beefde en schokte en mijn orgasme als een golf over me heen sloeg. Tijd om bij te komen, kreeg ik niet. Hij kwam omhoog en terwijl hij me zoende, duwde hij zijn stijve in me en neukte me op het ritme van de golven. Zijn stoten waren soepel, zoals je zou verwachten van een Spaanse man en toch krachtig. Met mijn handen gleed ik over zijn borstkas, langs de spieren van zijn rug en vervolgde naar zijn ronde billen. Ik spreidde mijn benen verder en duwde hem nog dichter tegen me aan. Ik wilde hem zo diep mogelijk in me, zodat ik hem in de dagen hierna nog zou voelen. Hij neukte door en zijn zweetdruppels vermengden zich met de mijne. We gaven alles en de wereld om ons heen leek te verdwijnen toen we tegelijk ons hoogtepunt bereikten. Ik wilde hier blijven, in deze kleine hut met deze mooie man op me en in me.

Maar het was de laatste keer en dat wisten we.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy