Sexy wederontmoeting met DJ

door Esther

Samen met mijn favo feestvriendinnetje Anne, zit ik op een willekeurige dinsdagavond bij een vriend van ons aan de bar. Zijn net geopende tent, BarFly op de Nassaukade is knus en gezellig en eigenlijk de ideale spot voor een relaxte date. Onze knappe bartender laat ons allerlei Kroatische wijnen proeven die hij speciaal laat importeren vanuit de streek waar hij vandaan komt. De wijn smaakt goed dus zonder dat we het door hebben drinken we het ene na het andere glas leeg.

Als we aangeschoten beginnen te raken, besluiten we dat het tijd is om naar Leidseplein te verkassen. We rekenen af, delen knuffels uit en rennen naar de laatste tram die ons een kwartiertje later midden op Leidse afzet.

Als we de Bubbels binnenlopen worden we warm onthaald door een scharrel van Anne die gelijk shotjes en vodka-ginger ale voor ons inschenkt. De muziek is heerlijk fout en zoals altijd vermaken we ons kostelijk. De billen worden geshaket, de drankjes worden geat en ik vergeet compleet dat Anne de volgende ochtend gewoon weer naar kantoor moet.

Als ik naar de bar loop voor meer vodka spot ik ineens een oude bekende. Pablo ziet er beter uit dan ik me herinnerde. Lang, donker haar en een sexy baardje. Ik kan niet anders dan toegeven dat hij hartstikke goed opgedroogd is. Ik ken Pablo van honderd jaar geleden toen ik nog schoolfeestjes organiseerde. Kennen is een groot woord, maar ik heb hem een keer ontmoet toen hij op ons kerstgala kwam draaien.

Destijds zat ik in de feestcommissie van mijn middelbare school met Mike en een zooitje andere randdebielen die feestjes nou eenmaal interessanter vonden dan de wiskundeles. We regelden altijd alles zelf van de clubs waar de feesten plaatsvonden tot de DJ’s. Voor het kerstgala hadden we nog een DJ nodig die voor weinig wat plaatjes zou komen draaien. Gelukkig had Mike nog een vriendje in zijn voetbalteam die wel wilde komen voor een paar tientjes.

Dat vriendje van Mike stond nu ineens weer voor me en dus stap ik op hem af.

“Hé Pablo”, zeg ik.

“Hey” zegt hij. Het is duidelijk dat hij me niet herkent, dus help ik hem even herinneren. “We hebben elkaar ontmoet toen je via Mike op ons schoolfeestje kwam draaien.” Hij doet alsof hij het zich weer herinnert, maar ik zie in zijn ogen dat hij te dronken is om na te denken dus stel ik me opnieuw voor.

Nadat we handen geschud hebben, loop ik met de drankjes weer terug naar Anne. We dansen nog even verder terwijl ik Pablo van een afstandje in de gaten houd. Als de glazen leeg zijn, kondigt Anne aan dat ze naar huis gaat. Ik loop met haar mee naar de taxi en ren dan snel terug om mijn spullen op te halen die nog achter de bar liggen.

Eenmaal terug in de Bubbles is Pablo nergens meer te bekennen. Als ik mijn jas terug vraag aan de bartender geeft hij me uit het niets een tip. “Die gozer waar je net mee stond te babbelen, sluit zijn avond vaak af in De Kleine dus als je hem nog wil regelen, kan je het beste die kant op gaan.” Ik voel me enigszins betrapt maar neem zijn advies van harte en wandel met mijn dronken kop nog even naar De Kleine.

Als ik binnen loop zie ik Pablo meteen staan. Ik knipoog naar hem en loop zo nonchalant mogelijk voorbij. Ik ga even naar de wc en keer dan terug vol goede hoop dat het misschien toch nog lukt om de knappe DJ het bed in te krijgen. Terwijl ik om me heen kijk opzoek naar Pablo, zie ik iemand naar me zwaaien. Martin is een gezellig gozer die je altijd overal en nergens tegenkomt. Hij heeft in een ver verleden in een van de kroegen op Leidse gewerkt dus kent half Amsterdam.

Ik loop op hem af, spring in zijn armen en sleur hem mee naar de bar. We nemen een shotje en ik stel hem op de hoogte van mijn snode plannen. We dansen en kletsen nog even tot ik Pablo de deur uit zie gaan. Martin ziet wat ik zie en stelt zich op als een ware wingman. We lopen naar buiten waar we nog even nababbelen. Terwijl ik met Martin sta te kletsen zorg ik dat ik oogcontact maak met Pablo die naast ons staat te roken.

Inmiddels heb ik zo vaak naar Pablo geknipoogd dat ik bijna de moed wil opgeven. Ik zie hoe hij zijn laatste trekje neemt en zijn peuk op de grond gooit. Als hij opkijkt, kijkt hij me ineens recht in mijn ogen aan en krijg ik eindelijk een knipoog terug.

“Mop, volgens mij gaat het toch nog gebeuren”, zeg ik met een gore grijns op mijn smoel tegen Martin.

“Als je maar zorgt dat je lol hebt en mij even een appje stuurt als je weer thuis bent, vind ik het allemaal prima schat”, zegt hij.

Als Pablo langs ons loopt, haak ik mijn arm in de zijne en lopen we richting het Vondelpark.

“Waar gaan we heen?” vraag ik terwijl ik zijn arm stevig blijf vast houden.

“Eh, naar mijn huis dacht ik, of wil je dat nog niet?” vraagt hij voorzichtig. Ik glimlach en maak duidelijk dat ik bedoelde te vragen waar zijn huis is.

“O zo,” antwoordt hij lachend. “Ik woon aan de rand van het Vondelpark. We zijn er al bijna.”

Even later lopen we een steile trap op die leidt naar een ruim appartement. Hij verontschuldigt zich voor de troep, maar gezien ik mijn eigen rommelpaleis gewend ben, vind ik het allemaal wel meevallen.

“Ik ben hier de laatste tijd zo weinig dat het echt een soort mancave begint te worden”, zegt hij. Als ik om me heen kijk zie ik pas dat er naast de grote DJ-set allerlei gouden platen staan. “Het gaat dus goed met het draaien?” vraag ik.

“Ik kan er mijn huisje van betalen”, zegt hij bescheiden. “Maar soms vraag ik me af waar ik het voor doe,” gaat hij verder terwijl hij twee glazen wijn inschenkt. “Ik ben hier veel te weinig. Ik mis Amsterdam.”

We praten nog even verder over zijn succes en hoe snel hij van de jongen die voor een paar tientjes op je schoolfeest stond naar de man achter hits van Rolf Sanchez en Lil Kleine is gegaan tot hij voorstelt om “even op bed te chillen.”

Hij gaat me voor naar zijn slaapkamer en ik trek alvast mijn schoenen en panty uit. Als hij op bed ploft, ga ik voor hem staan en trek in een beweging mijn jurkje uit. Terwijl hij mijn lichaam bekijkt, kijk ik om me heen. Naast zijn bed staat een enorme jacuzzi en vanuit het raam kijk je uit over de duurste buurt van Amsterdam. Ik wend me weer tot Pablo en duw hem zachtjes achterover op bed.

Ik zoen hem gretig en al snel doet hij zijn shirt uit. Ik kus zijn nek, bijt in zijn oor en lik plagend zijn borst terwijl ik langzaam naar beneden ga. Als ik zit te kloten met zijn riem, wordt hij ongeduldig en trekt vlug zijn broek uit. Ik neem zijn lul in mijn mond en hij laat zich achterover vallen om volop te kunnen genieten. Terwijl ik hem pijp, kietel ik zachtjes zijn ballen en laat mijn natte vingers langs zijn perineum en anus gaan. Uit zijn gekreun maak ik op dat hij er alleen maar geiler van wordt dus laat ik heel voorzichtig mijn duim naar binnen glippen terwijl ik hem blijf afzuigen.

“Ah fuck, wat kan jij pijpen”, kreunt hij en komt een beetje omhoog zodat ik hem kan aankijken. Hij blijft me aankijken als hij vraagt of ik wil dat hij me neukt. Met zijn lul nog in mijn mond knik ik en maak aanstalten om bovenop hem te klimmen.

Hij houdt me tegen en drukt me op mijn buik tegen het bed aan.

“Ho, ho” zegt hij ineens vrij dominant. “Nu mag jij gaan liggen.” Hij buigt mijn been zodat hij makkelijk bij me naar binnen kan glijden. Ik grijp de lakens vast bij het voelen van zijn keiharde lul. We zijn beiden te geil om het rustig aan te doen dus neukt hij me hard en vol overgave tot hij luid kreunend klaarkomt.

Uitgeteld blijf ik even liggen maar merk al snel dat Pablo in een diepe slaap is gevallen. Zachtjes sta ik op, kleed me aan en neem een Uber naar huis. Vanuit mijn taxi app ik Martin dat alles oké is en val thuis als een blok in slaap.

De volgende middag word ik wakker met een lichte kater. Ik check mijn telefoon en zie een berichtje van Mike, de gozer met wie ik jaren geleden in de feestcommissie zat. Hij vraagt wat over Lexa en noemt me een datingexpert.

“Mijn dates krijgen niet altijd een vervolg,” stuur ik terug. “Maar ik kwam gister wel een vriendje van je tegen,” typ ik en stuur er een zooitje spannende smileys achteraan. Een paar berichtjes later komt Mike er achter dat het over Pablo gaat.

“O, echt?” reageert hij met een verbaasde emoticon. “Wist niet dat je ook dj’de!”

“Doe ik ook niet, haha,” stuur ik terug. “Ik was alleen even wat inspiratie opdoen voor een nieuwe blog.”

Meer avonturen van Esther:

Niet chique, maar wel lekker

Verleid door zijn zwoele radiostem

Zeester of sterspeler?

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy