Waarom je rondom Kerst extra hitsig bent

door Saar

Funny fact: sexgerelateerde zoektermen op Google pieken rond de feestdagen! In Westerse landen worden de meeste baby’s geboren in september. Drie keer raden wanneer al dit kroost verwekt is… Ja, the holidays zijn hitsiger dan je denkt. 

Sexy zoektermen

Wist je dat sex-gerelateerde zoektermen op Google pieken gedurende grote culturele of religieuze events? De wetenschapper Rocha van de Universiteit van Indiana deed onderzoek naar sexy zoektermen en kwam tot dit sexy resultaat. De pieken in sextermen zijn onlosmakelijk verbonden met de september geboren baby’s.

De sex-gerelateerde zoektermen pieken verschillen per land en cultuur. In westerse landen worden veel baby’s in september geboren (coming with Christmas), terwijl er in islamitische landen juist een piek is in geboortes 9 maanden na het einde van de Ramadan.

Ben jij in september geboren? Dan weet je wel zeker dat jouw ouders een spectaculaire kerst hebben gehad…

Pieken tijdens Kerst

Heb je jezelf weleens betrapt dat je libido rond de feestdagen alom vertegenwoordigd is? Je bent niet de enige. Wij doken in onze website statistieken en wat blijkt: in de week van kerst (24-30 december) worden de pornapagina’s veel vaker bezocht vergeleken met andere weken in het jaar. Het aantal bezoekers op porna pagina’s in die periode is 28% meer dan het gemiddelde in de zes weken daarvoor. In 2017 was die toename maar liefst 60%!

En waar zoeken mensen het vaakst op tijdens de kerstdagen? Pornhub heeft de meest gezochte termen gedeeld. Dit zijn onder andere: ‘sexy santa’, ‘christmas orgie (!)’, ‘naughty santa’ en ‘christmas party‘.

Sexy kerstverhaal

Ook de sexy verhalen doen het goed rond de feestdagen. Of je nou alleen bent of met je lover, het lezen van sexy verhalen tijdens de Kerst is heet. Tijdens de heilige dagen en nachten is er een toename van 43% in het bezoeken van de sexy verhalen in vergelijking met een gemiddelde week in november.

Mocht je nog niet genoeg alcohol hebben gedronken om enorm hitsig te worden, dan helpt dit sexy verhaal je zeker wel om je gedachten op sexy time te zetten!

Waarom zijn we hitsig met Kerst?

Happy feelings

We hebben een verhoogde interesse hebben in sex gedurende feestdagen dankzij alle feelgood hormonen, zoals oxytocine. Je voelt je vaak gelukkiger, veiliger en kalmer tijdens de Kerst.

Klapperende eierstokken

We worden gelokt door gezinsuitbreiding tijdens de Kerst, omdat dit feest draait om samenzijn, liefde en familie. Door de verhalen over de geboorte van Jezus, over de happiness van een gezin. Hierdoor kun je je in een loving, happy, family mood gaan begeven #tenderlovingandcare.

Alcohol makes the world go around

Alcohol, horny feelings en sex gaan hand in hand. Tijdens het kerstdiner is de kans groot dat je niet alleen een watertje achterover tikt. Lang tafelen zorgt voor een continue doorstroom van rijkvloeiende bubbels, witte en rode wijn. En de kans dat er een likeurtje bij komt kijken is ook aanwezig. Genoeg booze om een ‘party tussen de lakens’ nacht in te luiden! Let op: in slaap vallen door teveel alcohol is kerstwipkiller numero 1, don’t go that way…

Kan je er nog geen genoeg van krijgen de volgende dag? Dat kan kloppen! Als je brak bent, word je extra geil (lees hier waarom).

Lustopwekkende etenswaren

Rondom Kerst zijn we onwijs druk met het bereiden van uitgebreide kerstdiners, waar ook andere kruiden en specerijen worden gebruikt dan tijdens een doordeweeks AVG’tje (aardappel, vlees, groente). Neem nou saffraan, mannen ervaren betere erecties van het eten van dit hemels genot. Vrouwen raken door saffraan meer opgewonden en krijgen een vochtige poenie.

Zin gekregen? Lees ook:

Single in the City & Sexy Verhaal: het bureau van mijn manager

Porna: romantische sex op de bank op Kerstochtend

Zo verwen je zijn piek tijdens Kerst

Bron: Phys.org, FMH / Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy