Sexy verhaal: Spanning in het park

door Yentl

“Dit is zo'n lekker nummer!” Roept ze enthousiast uit terwijl ze een van haar oordopjes mijn richting op gooit.

Lachend doe ik het oordopje in mijn oor en luister naar de muziek. In no time ploft ze naast me neer op het kleed en pikt een druif uit het bakje.

Het is lekker buiten, de wind voelt aangenaam en de zon is warm op mijn blote huid. Het is echt te merken dat de lente in aantocht is. Af en toe komt er iemand met een hond voorbij, maar over het algemeen is het nog redelijk rustig in het park.

Met het oordopje in mijn oor kijk ik toe hoe ze een paar druiven naar binnen werkt.

“Betrapt,” lacht ze zodra ze doorheeft dat ik naar haar zit te kijken.

Ik moet toegeven dat het ook niet echt subtiel was en ik begin wat zenuwachtig te lachen. Ik ben opgewonden, zij maakt mij opgewonden.

Speels rolt ze een druif over mijn lippen. Net wanneer ik mijn mond open wil doen eet zij 'm snel op.

In mijn oor begint een zwoel nummer te spelen wat een ritme bezit dat ervoor zorgt dat je je lichaam instant tegen een ander lijf aan wil schuren.

Met een ondeugende blik laat ze haar vingertoppen via mijn knie richting mijn bovenbeen glijden en begraaft ze half in mijn string. Blijkbaar ben ik niet de enige die plots aanstaat door de sexy lyrics die door de oordopjes klinken. Zonder nadenken druk in mijn lippen op haar mond, met een hevige zoen als gevolg. Onder mijn jurk voel ik haar vingers bij me binnendringen. Op het ritme van de muziek begint ze me te vingeren.

“Lekker,” lach ik wat zenuwachtig tegen haar lippen.

Voor ik er erg in heb zijn we zo opgewonden dat zoenen een onmogelijke opgave lijkt. Het enige dat ons nog lukt is half in elkaars mond hijgen. Ondertussen dringt de zoete geur van de druiven mijn neus binnen.

“Je bent lekker nat”, zegt ze op een kreunende toon boven het geluid van de muziek uit.

'Lekker nat' is een understatement. De nattigheid is tot aan mijn bovenbenen te voelen en het zuchtje wind dat er staat voelt extra verkoelend. Opnieuw begint er een hitsig nummer af te spelen.

“Heb je een geile afspeellijst bij elkaar gezocht?” Vraag ik plagerig.

Door de oordopjes voelt het alsof wij de enige zijn, in onze eigen bubbel. Onze hele omgeving lijkt te zijn vergeten. Terwijl haar vingers wild door mij heen razen grijp ik met een van mijn handen naar de knopen van haar blouse en begin deze open te maken. Wanneer een gedeelte van haar beha tevoorschijn komt kan ik me niet meer in bedwang houden en haal zo snel ik kan haar borst tevoorschijn.

Een klein gilletje rolt over haar lippen en ze kijkt me volledig verhit aan. Langzaam lik ik over het topje van haar tepel en neem 'm dan in mijn mond om er zacht aan te zuigen. De ongecontroleerde bewegingen van haar lichaam werken aanstekelijk en zorgen ervoor dat ik nog beter mijn best wil doen. Vliegensvlug dwalen haar vingers rond mijn clit. Buiten adem hijg ik dat ze absoluut niet moet stoppen. In mijn oor klinkt een uptempo nummer die de hitte in mijn lichaam naar een hoger niveau lift. Lachend zoent ze in mijn nek en ik laat mijn hoofd wat naar achteren vallen.

“Kom, kom maar lekker”, klinkt het in mijn ene vrije oor.

Enkele seconden later knalt er een orgasme door mijn lijf. Hier, in de buitenlucht van het park, op ons kleed sluit ik mijn ogen en vergeet alles.

Zodra mijn lichaam is bijgekomen en haar vingers mijn binnenste hebben verlaten, trek ik mijn string recht.

Wanneer ik haar aankijk zie ik dat haar verlangens nog niet zijn weggenomen en ik plaats mezelf tussen haar benen. Hongerig beginnen we weer te zoenen. Haar ene borst hangt nog net buiten haar beha en haar tepel glinstert nog na van mijn kwijl. Het is een opwindend en immens geil gezicht. Met mijn handen duw ik haar rok een stuk omhoog en zie dan hoe de diep paarse kleur van haar string zich laat zien. Ons gezoen stopt, onze ademhaling neemt een rustiger tempo aan. We kijken om ons heen. Er is niemand te bekennen en zonder iets te zeggen trek ik haar slipje aan de kant en plaats mijn tong warm tegen haar clit. Haar zilte vocht mengt zich over mijn tong en terwijl Chris Brown mij door het oordopje aanmoedigt met zijn 'wet the bed' lyrics lik ik haar vol overgave.

Wanneer ik naar boven kijk, op zoek naar haar ogen, zie ik hoe haar ene vrije tepel stijf naar voren prikt. Ze kijkt me aan en pakt dan mijn haren vast. Ondanks dat ik het niet kan horen zie ik aan haar dat ze kreunt. Afwisselend laat ik twee vingers in en uit haar glijden en om de haverklap kantelt zij haar bekken mijn richting op. Het is opwindend, beter gezegd: het is bloedheet. Haar lichaam begint wat te kronkelen en tot mijn schrik zie ik in mijn ooghoek een agent in onze richting lopen. Vluchtig ga ik rechtop zitten en tik op haar been om aan te geven dat de kust niet meer veilig is.

Buiten adem propt ze haar borst terug in haar beha en haalt het oordopje uit haar oor.

“Wow, best een risico dus die oordopjes.”

Lachend graait ze in haar tas op zoek naar het opbergdoosje.

“Ik was wel echt heel dichtbij.”

Tevreden kijkt ze me aan, alsof ze bijna trots op me is.

“Dichtbij een bekeuring bedoel je,” grap ik en ik gooi het ene oordopje op haar schoot.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy