Sexy Verhaal: De reünie – deel 1

door Lina

Toen Maris na een lange relatie, op haar 33e terug vrijgezel werd, had ze nooit verwacht dat ze amper twee maanden later alweer op date zou gaan. Maar drie weken geleden verscheen hij ineens in haar voorgestelde contacten op Instagram: Wim.

Haar eerst vriendje toen ze vijftien was. Het was toen zo spannend allemaal. Handje vasthouden, zoenen op een bankje in het park, een eerste voorzichtige hand op haar borst. Het lijkt nu allemaal zo schattig wanneer ze eraan terugdenkt. Wim was zelf ook schattig toen. Beetje verlegen, met woeste krullen en lieve ogen.
Maris had dus ook niet geaarzeld en meteen op zijn profielfoto geklikt. Zou hij die zalige krullen nog hebben? Ja hoor, maar wel korter geknipt. Vierkante kaken, lachlijnen rond zijn ogen en mond. Hij keek uitdagend met een scheve glimlach in de lens en zo zag ze ook dat hij dat heerlijke kuiltje in zijn wangen nog had. Nog steeds knap, maar helemaal volwassen. En een stuk mannelijker.

Het vriendschapsverzoek was snel gestuurd, net als een kort berichtje: ‘Hé, ken je me nog?’
Terwijl ze op zijn antwoord wachtte, had ze hem gegoogled. Nee hoor, geen stalkingvibes… gewoon nieuwsgierig. Hij had zijn eigen bedrijfje in IT-toepassingen en woonde maar twintig kilometer verderop.

Zijn antwoord had niet lang op zich laten wachten.
‘Hey Maris, tuurlijk ken ik je nog! Mijn eerste vriendinnetje ;)’

De berichtjes volgden elkaar daarna snel op. De eerste avond hadden ze vooral herinneringen van school opgehaald. Statussen werden uitgewisseld: allebei een lange relatie gehad, geen kinderen en terug alleen wonend. Hij met zijn eigen huis. Netjes.

Naargelang de weken verstreken, verhoogde de frequentie van de berichtjes. De inhoud werd persoonlijker, wat flirterig en al snel kreeg Maris telkens kriebels in haar buik wanneer de melding op haar mobiel aangaf dat er een nieuw berichtje van Wim was.

Toen de uitnodiging van hun school reünie kwam, leek dat dan ook het ideale moment om weer eens ‘live’ af te spreken. De volledige inhoud van de kledingkast van Maris kwam uiteindelijk op haar bed terecht, maar ze had het perfecte rode jurkje gevonden. Strak van boven, uitwaaierend rokje tot net boven haar knieën.

Haar hart bonst wanneer Maris de gymzaal van hun oude school binnenstapt. Die hatelijke zaal is nu omgebouwd tot feestzaal. Een bar, rechts een buffet met tafeltjes erbij om wat te eten en van voren een grote dansvloer met een DJ. Met half dichtgeknepen ogen scant Maris de zaal, maar kan Wim niet vinden in de massa. Ze hebben een uur na de start afgesproken zodat er al wat volk is en ze niet als eersten in een halflege zaal zouden komen.
Ze begeeft zich naar de welkomsttafel en spelt het afzichtelijke naamkaartje op haar mooie jurk. Ze zoekt naar Wims naam en ziet dat zijn naamkaartje nog op de tafel ligt. Dan voelt ze de warmte van iemand die langs haar heen naar een kaartje reikt. Maris ruikt kruidige aftershave en ziet hoe een grote hand het kaartje met ‘Wim’ van de tafel pakt. Vliegensvlug kijkt ze om en ja hoor, hij is het.

“Hoi”, stamelt ze.
Wim richt zich op. Hij is meer dan een kop groter dan Maris, maar dat slungelige van toen hij vijftien was, is er niet meer. Zijn schouders en borstkas zijn breed en zijn benen gespierd. Dat komt vast van al dat mountainbiken waar hij over vertelde in zijn berichtjes.

“Hey, ben je ook net hier?” vraagt hij terwijl zijn vingers met de speld van het naamkaartje worstelen.

“Ja. Zal ik even helpen”, vraagt ze.

Wim glimlacht ontwapenend. “Graag, dit is teveel gepriegel voor me. Doe maar op mijn shirt, want mijn jasje gaat straks uit als we gaan dansen.” Hij knipoogt.
Het wil Maris niet meteen lukken en ze vraagt schuchter: “Mag ik?” Voordat ze haar vinger tussen twee knoopjes van zijn overhemd laat doorglippen om het stof dubbel te plooien, zodat het speldje er beter door kan. Haar koele vinger op zijn warme borstkas doet Wim even zijn adem inhouden. Zijn ogen zoeken de hare en wanneer ze terug kijkt ziet hij dat haar ogen nog even betoverend blauw zijn, net als toen hij de eerste keer voor haar viel. De eerste keer? Ja, want in een sneltempo valt hij de afgelopen weken weer als een blok voor haar.

“Wil je eerst wat eten of gaan we meteen dansen?” In hun berichtjes kwamen ze er al snel achter dat ze allebei graag dansen.
Maris twijfelt niet. “Dansvloer”, glimlacht ze. Eten heeft ze nu geen zin in. En dan hoeven ze ook niet awkward naar elkaar zitten staren aan een tafeltje, moest het gesprek stilvallen. Niet dat ze daar echt schrik voor heeft, want ze kunnen wel uren zitten kletsen online.

Ze zwieren de dansvloer op en de DJ heeft zijn muziekkeuze aangepast aan de periode dat ze vroeger ook samen dansten op feestjes. De slungelige wapper bewegingen van Wim hebben ondertussen wel plaatsgemaakt voor coolere dansmoves. Hij heeft ooit danslessen gevolgd met zijn ex. Moeiteloos pas hij zich aan aan de verschillende muziekstijlen en leidt Maris bekwaam wanneer er een salsa-nummer door de boxen schalt.

Zonder dat ze het doorhebben zijn er al snel een paar uren verstreken en schaterlachend staan ze zwetend in de massa op de dansvloer. Na een springerig popnummer, speelt de DJ ineens een schuifel nummer. De overgang is vrij abrupt en even staan Wim en Maris gewoon naar elkaar te kijken. Dan steekt Wim galant zijn hand uit. Met een scheve glimlach maakt hij een kleine buiging en vraagt in een bespottelijk Engels accent: “Milady?”

Glimlachend neemt Maris zijn hand en hij trekt haar dicht tegen zijn borst. Meteen lijkt het alsof de vierkante meter waarop ze staan te schuifelen in een eigen bubbel verandert. Zijn borstkas is zo dichtbij en hij ruikt zo heerlijk, zelfs na al het dansen, zodat Maris het na een tijdje niet kan laten om haar hoofd er even tegen te laten rusten.
Wanneer het nummer afgelopen is en ze uit elkaar gaan, blijft het naamkaartje van Maris achter de knopen van Wims overhemd haken.

“Laat mij deze keer maar”, zegt Wim en hij plukt het kaartje van achter zijn shirt. Zijn vingers drukken het zachtjes terug, plat tegen haar jurkje. Hij laat zijn vingers daar even rusten en het contact met haar borst laat haar natuurlijk niet koud. Door de dunne stof van het jurkje ziet hij hoe haar tepels zichtbaar hard worden. Omdat hij zoveel groter is dan haar, kan Wim vrij diep in haar decolleté kijken en hij ziet de ronding van haar borsten, die ondertussen duidelijk op en neer gaan door haar snellere ademhaling. Hij kan zijn ogen maar moeilijk van dit mooie schouwspel afwenden en wanneer hij uiteindelijk omhoog kijkt, ziet hij hoe haar mooie blauwe ogen naar hem opkijken. Kleine zweetdruppeltjes parelen op haar voorhoofd en hij voelt hoe zijn shirt tegen zijn rug plakt. Wim veegt met zijn wijsvinger de kleine druppeltjes weg van haar voorhoofd.

“Ik heb het ook warm. Zullen we even naar buiten gaan voor wat frisse lucht?”

“Graag”, zucht Maris. Enerzijds heeft ze echt wel even nood aan wat frisse lucht, want Wim beneemt haar adem vrij letterlijk. Anderzijds wil ze niets liever dan alleen zijn met hem.

Wim neemt haar hand en ze slenteren het schoolplein op. Maris grinnikt.

“Wat?” vraagt hij.

“Even frisse lucht… Dat was vroeger altijd dé code om met iemand naar buiten te gaan op een feestje waar je mee wilde zoenen.”

Wim stopt en kijkt op haar neer. “Niet alleen vroeger hoor”, fluistert hij. Hij laat haar hand los en neemt haar hoofd tussen zijn handen. Hij buigt zich naar toe. Net voordat zijn lippen de hare raken, kijkt hij vragend in haar ogen. Wachtend op haar, checkend of ze dit ook wil. Snel verbreekt ze het laatste afstandje en drukt haar lippen zacht op de zijne.
Ze voelt meteen dat ze niet meer de onervaren tieners zijn. Hun lippen verkennen elkaar zacht en steeds meer indringend, tot zijn tong de hare zoekt. Met een diepe zucht slaat Maris haar armen rond zijn nek en geeft zich over aan die zalige kus…

Lees hier deel 2 van dit verhaal.

Meer sexy verhalen

The black box (+podcast)

Spicy date night (+podcast)

Gekreun van overgave

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy