Sexy verhaal: Erotisch feest (deel I)

door Yentl

Het is vanavond eindelijk zo ver. Het is alweer drie weken geleden dat het mailtje met de uitnodiging binnen kwam. Eerst wist ik niet goed wat ik ervan moest denken, een uitnodiging voor een erotisch feestje. Een feestje met open minded mensen, net zoals wij. Ik had ons nog nooit eerder als open minded bestempelt, we doen immers gewoon wat we zelf lekker vinden. Toen ik het mailtje doorstuurde reageerde hij direct enthousiast.

‘Laten we dit gewoon doen! Als we het niets vinden kunnen we toch altijd weer naar huis?’

Vanavond is het dus zo ver.

Ik staar naar mijn lingerielade en twijfel even wat ik aan zal doen.

“Doe maar iets zwarts,” klinkt het in mijn oor.

Een glimlach siert mijn gezicht en ik draai me om. Hij komt net onder de douche vandaan. Zijn lichaam glimt nog wat en hij ruikt werkelijk zalig.

“Wat doe jij dan aan?” Vraag ik wanneer hij zijn zwarte boxer omhoogtrekt.

“Mijn donkergrijze jeans en mijn zwarte T-shirt, maar ik vraag me wel af hoelang we het aan hebben,” grapt hij.

Ik laat het niet merken, maar ik vraag mij hetzelfde af.

Ik pak een zwart setje uit de lade inclusief bijpassende jarretels. Uit de kast haal ik mijn stay ups en rol ze langzaam over mijn benen.

“Doe je dat nou expres in slow motion?” lacht hij.

Betrapt. Hij heeft me door. Ik deed het inderdaad expres. Het is ook zo gemakkelijk om zijn aandacht te trekken.

“Zal ik je anders even helpen?”

Hij duwt me op het bed, gaat voor me staan en pakt dan mijn been vast om mijn voet tegen zijn borst te zetten. Bij mijn knie pakt hij het rolletje en rolt de stay up verder uit naar boven. Zijn ogen kijken me ondeugend en doordringend aan. Hierna doet hij hetzelfde met mijn andere been. Dan klikt hij beide vast aan mijn jarretels en duwt mijn benen wat uit elkaar.

“Je ziet er echt heerlijk uit” zegt hij terwijl hij met twee vingers het dunne stofje van mijn stringetje opzij duwt. “Zo proef je ook.”

Zijn tong glijdt warm en glibberen door mijn lipjes. Ondertussen drukt hij een vinger bij me naar binnen. Een zucht ontglipt me en ik voel dat mijn lichaam zich ontspant. Zijn tong baant zich een weg richting mijn clit. Zachtjes begint hij te zuigen, zijn vinger beweegt op het ritme mee.

Net wanneer ik mijn hand wil vullen met zijn haar om zijn gezicht nog dieper in mijn poesje te begraven stopt hij.

Hij lacht naar me, haalt langzaam zijn vinger terug en brengt hem naar mijn mond.

Zijn vingertop dwaalt over mijn lippen en drukt dan tegen mijn tong.

“Zie je wel, dat je heerlijk proeft” zegt hij met dezelfde ondeugende ogen. Als reflex steek ik mijn tong uit en laat hem mijn zilte vocht over mijn tong verdelen.

“Hmm,” kreun ik, “je hebt gelijk.”

Hij plaatst mijn stringetje weer op de juiste plek en gaat weer staan.

“Laten we wat voor vanavond bewaren” zegt hij terwijl hij zijn broek aantrekt.

Het lukt hem nog maar net om zijn stijve in zijn broek te dwingen.

Ik haal een dieprood jurkje tevoorschijn met spaghetti bandjes. Terwijl ik het over mijn schouders laat vallen zie ik in de spiegel dat het een beetje doorschijnt, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik voel mij sexy en geil. Twee dingen die nog weleens goed van pas kunnen komen deze avond.

Op de fiets gaan we door de stad. Ik zit achterop en het zuchtje wind dat er staat zorgt dat mijn jurkje af en toe wat omhoog waait. Net hoog genoeg om de bovenrand van mijn stay ups bloot te leggen. Ondanks dat ik mijn leren jasje erover heen heb gegooid voel ik mij naakt. Alsof iedereen weet waar wij naartoe gaan. En wat als dat zo is? Wat maakt dat dan uit?

Terwijl hij zijn hand naar achter steekt en op mijn bovenbeen legt vraagt hij of ik zenuwachtig ben.

Ik beken, ik vind het namelijk best spannend.

Samen nemen we nog een keer onze ‘regels’ door. We gaan niets doen wat niet bij ons past, bewaken onze grenzen en wanneer één van ons zich niet prettig voelt dan gaan we direct naar huis. Zachtjes knijpt hij in mijn bovenbeen. Ik leg mijn hand op die van hem en probeer te genieten van de frisse lucht terwijl we over het lange fietspad fietsen. Aan het eind bevindt zich aan de linkerkant een groot hek. Het is de entree tot de grote villa. Er staan al meerdere fietsen en ook wat auto’s.

Samen gaan we naar binnen, waar we vriendelijk ontvangen worden door een dame in een babydoll jurkje. Ik voel mij direct een stuk minder naakt. We overhandigen haar onze jassen en ook mijn tas inclusief telefoons geven we af.

We volgen haar richting de woonkamer, deze is omgetoverd tot een dansvloer en in de donkerste hoekjes zijn lounge plekken gemaakt. Mijn oog valt direct op een brunette in een paars rokje en een zwarte leren body. Ik zie dat hij haar ook gezien heeft. In de keuken staat een lange tafel gevuld met hapjes en drankjes. Er wordt muziek gedraaid en iedereen is schaars gekleed. Bovenaan de grote trap zijn vijf kamers. In iedere kamer zijn speeltjes te vinden, liggen condooms en staat een tube glijmiddel. In de grote tuin is een haardvuur te vinden, een grote loungebank en een ruime hottub.

“Jullie zijn vrij om te gaan en staan waar en met wie jullie maar willen,” lacht de dame, “zal ik iets te drinken voor jullie inschenken?”

Kort kijken we elkaar aan en geven elkaar een goedkeurend knikje.

Met onze drankjes lopen we door de woonkamer, over de dansvloer richting één van de lounge hoekjes. Er zit een groepje van vijf personen gezellig en knus bij elkaar. Ze lachen en ogen ontspannen. Onder hen bevindt zich de brunette. Van dichtbij is ze nog knapper. Ze trekt mijn aandacht en ik merk dat ik niet de enige ben die door haar schoonheid wordt vastgeklemd.

We stellen ons voor en nemen plaats op de bank. Er wordt Truth or Dare gespeeld. We besluiten mee te doen en voor ik er erg in heb wordt mij de vraag gesteld.

“Truth or Dare?”

“Truth,” antwoord ik.

“Heb je wel eens sex gehad met een vrouw?” De brunette kijkt me doordringend aan. “Als het zo is moet je een slok nemen,” zegt ze dan en ik breng mijn glas rosé naar mijn mond. Ik voel de koude slok zijn verkoelende weg afleggen door mijn lichaam.

Al snel is het zijn beurt.

“Truth or Dare?”

“Dare,” antwoord hij. Een gewaagde keus aangezien we nog geen idee hebben welke wending dit zal nemen.

“Durf jij je vriendin hier, te midden van ons gezelschap, klaar te vingeren?” Eén van de heren kijkt hem uitdagend aan.

Mijn hartslag schiet een versnelling verder. Mijn handen voelen klam tegen de leren bank. Gaat dit echt gebeuren?

Hij kijkt me onderzoekend aan, ik zie dat hij op mijn goedkeuring wacht. Ik weet dat hij zich niet wil laten kennen.

“Ja, dat durf ik.”

Zijn antwoord zorgt voor een mix van paniek en pure geilheid.

Hij komt dichter tegen me aan zitten, brengt zijn mond naar mijn oor en zegt dat ik mijn ogen dicht moet doen en mag ontspannen.

Mijn ogen dicht doen is geen probleem, ontspannen wordt een uitdaging.

Zijn vingers glijden onder mijn jurkje en vinden voor de tweede keer deze avond de stof van mijn slipje. Opnieuw wordt het opzijgeschoven. Ik laat mijn benen wat verder uit elkaar vallen en sluit mijn ogen. Ik doe mijn best de geluiden om me heen naar de achtergrond te brengen en mij te focussen op de aanraking van zijn vingers. De paniek wordt steeds verder naar de achtergrond verdrongen terwijl de pure geilheid het overneemt. Ik zak wat onderuit wanneer hij twee vingers naar binnen brengt en het topje van zijn duim tegen mijn clit positioneert. Zijn vingers bewegen zich om en om diep in me terwijl zijn duim rondjes draait. Met zijn andere hand grijpt hij stevig mijn borst en begint te kneden. Mijn tepels prikken tegen de binnenkant van mijn bh en een luide kreun ontglipt. Een zachte, maar opmerkbare zucht klinkt naast me. In een seconde ben ik mij ervan bewust dat ik niet alleen ben, dat we niet samen zijn. De lust neemt het over. Ik bijt op mijn onderlip en pak de kussens van de bank stevig vast. Ik weet niet of het door de fijne sfeer komt of door de kunsten van mijn vent, maar ik laat me gaan. Ik laat mijn ademhaling de vrije loop en begin mijn bekken op zijn ritme heen en weer te bewegen. Om mij heen wordt mee gekreund. In mijn oor moedigt hij me aan en terwijl mijn benen zich aanspannen en de warmte door mij heen raast kom ik op zijn vingers.

Trots neemt hij een slok van zijn drankje. Een tikkeltje arrogant, maar het staat hem en het windt me op. Ik neem de laatste slok van mijn rosé en we verruilen de lounge hoek voor de dansvloer.

“Dat was echt heel opwindend” zegt hij lachend. Ik voel dat ik wat rood kleur, ik heb mij echt laten gaan.

“Heb je die dame gezien?” Vraag ik hem op een speelse manier.

“Die in het paarse rokje en de zwarte body bedoel je? Die heb ik zeker gezien” zijn ogen glinsteren. Meer is er niet nodig.

“Je zag er echt heel sexy uit.” Klinkt een stem achter me.

Wanneer ik mij omdraai staart ze me recht in m’n ogen. Ze is zo dichtbij dat haar paarse rokje zacht tegen mijn benen aan golft. Haar ogen dwalen wat af. Dan kijkt ze me weer strak aan. Ze drukt haar zachte volle lippen tegen de mijne. Als reactie open ik mijn mond en vind haar tong. Ze zoent me en ik zoen haar terug. Haar handen dwalen via mijn rug naar mijn billen waar zij haar handen mee vult. Ik laat mijn hand over haar wang naar beneden strelen en pak haar borst stevig vast. Langzaam gaat ons gezoen over in gehijg. Ik ben zo benieuwd naar haar.

Achter mij voel ik hoe zijn handen zich om mijn middel sluiten. Hij knijpt zacht en drukt zich dan tegen me aan. Ik voel zijn hard geworden pik door zijn broek tegen mijn billen drukken, tussen haar handen in.

Ik stop met zoenen en gooi mijn hoofd naar achter, op zijn schouder.

Zijn lippen vinden mijn lippen terwijl zij haar tong via mijn hals naar beneden laat glijden. Kreunend zoent hij me en ik voel tegen mijn billen dat haar handen zijn penis hebben gevonden. Ze drukt zich strak tegen me aan om er nog beter bij te kunnen. Mijn handen vinden haar billen. Dit wordt er dus bedoelt met het stukje vlees zijn tussen twee broodjes.

Een tijdje dansen, zoenen en voelen we bij elkaar.

Het voelt of we de enige mensen in de ruimte zijn. Iets wat overduidelijk niet zo is. Ze verontschuldigt zich en gaat richting het toilet.

Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de keuken waar we onszelf voorzien van een nieuw drankje. Mijn mond is droog van al het zoenen en de opwinding.

“Holy shit!” zegt hij, “wat wil je? Wil je naar huis of wil je blijven?”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy