Sexy verhaal: Het vibrerende eitje

door Alicia

Nukkig, als een tiener die niet haar zin krijgt, ga ik naar bed. Ray negeert mijn gemok, doet de lampen uit en volgt me richting de slaapkamer. 

“Zet jij de wekker?” zeg ik bits, alsof hij hier ook maar iets aan kan doen. 

“Gedaan”, zegt hij, als hij zich naar me toe draait. 

Hij streelt met zijn hand over mijn hoofd, geeft me een zoen en neemt niet de moeite me te verleiden. Hij kent me goed genoeg om te weten dat ik niet in de stemming ben. Morgen moeten we vroeg op vanwege een familiedag. Op 5 mei? Wie organiseert er zoiets op die dag. Toen het werd ingepland leek het me prima. Nu het zover is zie ik er als een berg tegenop. Het standaardgesprek met oma. De lieve woorden van mijn moeder. De hele dag van mijn tante horen hoe goed mijn neef is in zijn studie, terwijl hij zelf aanwezig is. Stoned en wel schat ik in. Oppervlakkige conversaties met aanhang die ik een keer per jaar spreek. Het is een schijnvertoning van beleefdheden verpakt in een high tea. 

Liever zou ik met Ray in het drassige gras liggen. Festivalbier drinken uit een plastic beker met op de achtergrond bevrijdende muziek van vage artiesten aanhoren waar we nog nooit van gehoord hebben.

“Ik heb er zo geen zin in morgen.”

“Dat weet ik lief, maar het komt goed. Echt. Ik beloof het.”

De geur van verse koffie wekt me. Ik schrik op, heb ik de wekker gemist?

“Goedemorgen, schoonheid.”

Ray zit op de rand van het bed, hij kijkt mee aan met zijn heldere ogen. Hij is al helemaal gedoucht. Hij draagt de lichtgrijze pantalon die ik zo mooi vind met een wit overhemd. Zijn sexy weekend baard is weggeschoren en dat geeft me zicht op zijn hoekige kaaklijn. Zijn bruine krullen worden in bedwang gehouden door de wax. Dat dit exemplaar van een man me heeft gevraagd bij hem in te trekken is bij vlagen nog steeds onwerkelijk voor me. Ik woon hier al ruim een halfjaar en moet nog steeds wennen.

Ray is kennelijk voor de wekker wakker geworden, het lijkt wel alsof hij werkelijk zin heeft in vandaag. Voor hem staat een dienblad met daarop dampende koffie, verse jus, aardbeien een beschuitje en een glas cava. Daarnaast een doos ingepakt in bruin papier.

Niet begrijpend kijk ik hem aan.

“Waar heb ik dit aan te danken?”

“Ik zei toch dat het goed komt vandaag.”

“Dit is zeker een goed begin. Wat is dat voor pakje?”

Ik vergeet bijna wat we vandaag gaan doen en van de mineurstemming van gisteravond is niets meer over.

“Eerst eten, jongedame. Daarna mag je het openmaken, maar er is een voorwaarde.”

“En dat is?”

“Als je het pakketje opent, moet je het ook dragen vandaag. Daar is geen discussie over mogelijk. Wil je dat niet, blijft het pakje dicht.”

Hij klinkt strenger dan ik van hem gewend ben, maar het heeft iets opwindends. Ik ben gelijk wakker, mijn hart klopt sneller en allerlei zaken schieten door mijn hoofd. Lingerie? Sieraden? Schoenen?

“Maar, ik weet niet wat erin zit”, zeg ik pruilend terwijl ik het pakket heen en weer schud om te kijken of dat duidelijkheid verschaft.

Ray kijkt me lachend aan, duidelijk geamuseerd door mijn nieuwsgierigheid.

“Ik ga opruimen beneden en dan zie ik wel wat je hebt besloten.”

Hij loopt weg en zodra hij uit zicht is gooi ik het glas cava in één keer achterover. Alsof dat ene glas me voldoende moed geeft de doos te openen, want ik hoef er niet lang over na te denken. Ongeduldig scheur ik het papier los, een bruine doos komt tevoorschijn zonder een merk erop. Gewoon saai bruin karton, daar word ik niet wijzer van. Ik open de doos en schiet meteen in de lach. Wat is dit? Er zit een wit doosje in met de tekst LUV EGG erop. Door het venster zie ik een ovaalvormig zachtgroen ei-achtig ding. Het duurt even voor het tot me doordringt. Ik bekijk de verpakking: “Velvet coating. 10 Variations. Waterproof. Remote Control.”, lees ik op de voorkant. Alleen ik kan de remote control niet vinden. Ik graai verder in de doos van Pandora opzoek naar de afstandsbediening, maar vind alleen een kleine tube glijmiddel. Langzaam begint het me te dagen… Ray heeft de remote en dit eitje moet ik dragen!

Hoe werkt het? Hoort niemand me? Kan dit wel in combinatie met de jurk die ik aan wil?

Allemaal vragen springen warrig door mijn hoofd en leiden me af van het doel van vandaag. Ik ben niet zo erg bekend met speeltjes in bed en al helemaal niet van het soort die je in het openbaar gebruikt. We hebben het nooit over sextoys gehad, maar voor Ray is het duidelijk bekend terrein.

Openmaken is dragen, help ik mezelf herinneren en gezien Ray dit alles heeft gedaan om mij een leuke dag te bezorgen kan ik niet anders dan gehoorzamen.

                                                                       —

“Je ziet er beeldschoon uit”, zegt Ray als hij me ziet in de lange, zwart-witte jurk die hij voor me had gekocht. Het verhult en accentueert tegelijk mijn vrouwelijke rondingen door de strakke stof.

“Dank je”, zeg ik terwijl ik wen aan het feit dat er iets in me zit. Hij maakt me verlegen, alsof we weer op eerste date zijn en van dit ding in me word ik onrustig. Ik weet niet wat de gevolgen zijn, ik wil weten hoe het voelt. Ik kijk langs Ray heen over het aanrecht opzoek naar iets dat op een afstandsbediening lijkt.

“Zoek je deze?” zegt hij en hij pakt een kleine remote control uit zijn zak. Zachtgroen, precies dezelfde mooie kleur bij het ei.

“Geduld, meisje.”

En hij bergt het weer op.

“Je moeder belde net, we moeten je tante even ophalen op het station. Dat is op onze route.” En met die opmerking brengt hij me weer in de realiteit van de dag.

“Prima, laten we gelijk maar gaan.” Dan hebben we het maar gehad, denk ik, maar die opmerking laat ik onuitgesproken.

Eenmaal bij het station stapt Ray uit. Galant als altijd doet hij de deur open voor mijn tante en ze stapt in de achterbank van de Volvo. Hij gooit haar tas in de kofferbak terwijl ik mijn tante begroet. En dan is het er op het moment dat ik het niet verwacht. Een lichte trilling die zacht mijn binnenste stimuleert. Ik verslik me bijna en probeer te doen alsof er niets aan de hand is.

Ray stapt weer in. Triomfantelijk kijkt hij naar me en ziet hoe mijn wangen rood beginnen te kleuren. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt erin. Best hard, alsof hij wil zeggen: ‘gedraag je’. In de auto lijkt het voor mij ineens een sauna te zijn en het zweet staat op mijn rug.

“Gaat het, schat?” zegt hij terwijl mijn tante doorratelt over mijn neef z’n studiepunten.

“Het is warm in de auto”, zeg ik hees en ik baal dat ik geen controle heb over mijn stem. Ik slik nog een keer maar het continue getril is zalig en tegelijk gekmakend omdat ik er zelf geen controle over heb.

“Ik zet de airco wel even aan voor je”, zegt hij alsof dat de normaalste zaak van de wereld is.

Het geeft me iets verlichting en Ray manoeuvreert de auto over de kleine landweggetjes tot we uitkomen bij een klein kasteel aan de rand van het bos. Net als ik begin te wennen aan de aanhoudende stimulans stopt het zo onverwacht als het begon. Als we uitstappen loopt Ray naar me toe en geeft me een stevige kus op mijn wang.

“Goed gedaan, meisje”, zegt hij en mijn hartslag daalt langzaam weer naar een normaal niveau. Dat hij tevreden is geeft me gek genoeg een goed gevoel.

De binnentuin waar we worden verwacht is een oase van rust omringd door eeuwenoude beukenbomen die vol staan in vers groen blad. Door het zonlicht lijken de bladeren zo kleurrijk dat ze me doen denken aan de kleur van de LUV EGG in me. In het midden van de tuin staat een bronzen beeld van een naakte vrouw. Zittend op haar hurken kijkt ze omhoog, langs de bomen naar de lucht.

De dag verloopt zoals dat gaat op familiedagen. Ray spreek ik amper, zijn aandacht wordt opgeëist door mijn vrijgezelle nichten, die meer interesse voor hem hebben dan hij voor hen. Op de meest onverwachte momenten weet hij me te bespelen. Van kort naar hard en dan weer naar subtiel en zacht. Elke keer weer net lang genoeg om me te raken en te kort voor een orgasme. Ik vind het heerlijk hoe hij met me bezig is zonder dat we elkaar lijfelijk aanraken. Als de middag ten einde is, is mijn geduld ook bijna op. Mijn lichaam schreeuwt om enige vorm van verlossing. Mijn telefoon gaat: een app van Ray.

Ga naar toilet en verwijder het ei. Spoel het af en doe het in je tas.

Ik ben nog niet klaar met je. X R.

Ondanks de liters thee is mijn mond droog. Het is voor het eerst dat ik deze soort van dominante kant van hem zie. Het geeft me het gevoel alsof zijn wereld om mij draait. Alsof ik het mooiste beeld ben in de beeldentuin waar alle aandacht naar toe gaat.

“Wij gaan nog even samen wandelen in het bos”, zegt hij.

Het is geen vraag, maar een beslissing die zonder overleg is genomen. Kennelijk heeft hij geregeld dat mijn tante door iemand anders wordt afgezet bij de trein.

Het is niet erg, ik snak naar een moment met hem samen zodat ik haarfijn kan uitleggen welk effect de LUV EGG op me had vandaag.                         

Hand in hand wandelen we over een zandpad, het zachte zand stuift op tussen de bandjes van mijn sleehakken. Als twee oudjes volgen we netjes de paden van de paarse wandelroute. Het licht van de late middagzon probeert door de volle bomen heen te stralen. Het is fris in de schaduw en Ray leidt me van het pad af, we belanden in een open groen veld met halfhoog gras. Een knalgroen veld vol in de zon.

“Sinds vandaag is groen mijn favoriete kleur”, zeg ik.

Ray lacht.

“Ik moet toegeven, ik vind het knap hoe je je staande hebt weten te houden. Zeker voor een eerste keer. Dit smaakt naar meer.”

We stoppen, hij streelt een blonde lok uit mijn gezicht en kijkt me aan, zijn ogen zijn zo blauw als de strakke lucht boven ons. Waren die altijd al zo helder?

“Vertrouw je me?”

“Ja, met alles wat ik heb”, zeg ik.

“Ik ga je nu nemen, hier. We moeten stil zijn en snel.”

Voor ik kan reageren zoent hij me. Het voelt alsof het een jaar geleden is, zo verlang ik naar hem. Nu pas merk ik hoe vermoeid mijn benen zijn. We laten ons langzaam zakken op de grond zonder de zoen te verbreken. Voor ik het goed en wel door heb liggen we op het gras en glijd zijn hand onder mijn jurk.

“Hm”, kreun ik, ‘Eindelijk.”

Zonder iets te zeggen legt hij me het zwijgen op door zijn grote hand over mijn mond te leggen. Mijn hoofd zakt verder weg in het gras en ik geef toe aan hem. Het verbaast me hoe snel hij met één hand zijn broek naar beneden weet te rukken. Hij duwt mijn jurk verder omhoog, maar niet meer dan nodig en in een vloeiende beweging ligt hij op me. Zijn lid is hard en klaar voor me. Weer kijkt hij me aan en nu is het blauw verdrongen door grote hongerige, zwarte pupillen. Ruw trekt hij mijn slipje opzij, ik ben al nat. De hele dag al, dat weet hij dondersgoed. Het kan me niets schelen of iemand ons ziet, ik wil deze man op dit moment meer dan ooit.

Hij treuzelt niet en in een stoot vult hij me helemaal. Hij eist me op, hier midden in de natuur. Hij verbergt zijn gretigheid niet en neemt me bruut. Met gecontroleerde bewegingen gaat hij in en uit me. Het is ontzettend geil, zijn houding vandaag, het vibrerende eitje, de frisse buitenlucht die over mijn verhitte lichaam waait en de belofte tot meer. Mijn binnenste is extreem gevoelig door de eerdere vibraties dat ik hem bijna niet aankan.

Ik kantel mijn bekken iets zodat hij bij het juiste plekje komt. Hij raakt me daar en ik wil het uitgillen en bijt hem bijna in zijn hand omdat dat niet kan. Ik ben me niet meer bewust van tijd en plaats en voel alleen maar de energie van mijn orgasme.

Terwijl mijn lichaam nog natrilt van het oergeweld voel hoe hij klaarkomt in me. Op dat moment zijn we in alle vrijheid één.

We fatsoeneren ons en dan liggen we nog even in het gras bij te komen.

“Dit is beter dan welk bevrijdingsfestival dan ook”, zeg ik.

“Daar sluit ik me bij aan.”

“Ik ben alleen bang dat je broek geruïneerd is”, zeg ik als ik hem wijs op de twee grote groene plekken bij zijn knieën.

 

Over de LUV EGG

Sta je na het lezen van dit sexy verhaal te popelen om zelf de LUV EGG te proberen? Bij EasyToys is het Masturbatiemaand shop je dit luxe vibrerend eitje voor €42,95. Het eitje heeft 10 vibratiestanden, krachtige trillingen, is waterproof en oplaadbaar. Ideaal voor een spannend voorspel met je partner. De LUV EGG is ook het speeltje van de maand bij LotteLust. Lees ook onze uitgebreide review.

luv egg
Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pinterest

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

2 reacties

LUV EGG – Life in the suburbs & the sex in my life 20 mei 2019 - 09:33

[…] Het eerste verhaal is gepubliceerd en kun je nu lezen op de site van LotteLust.  […]

Beantwoord
Hans 20 mei 2019 - 19:33

Heerlijk geil verhaal :-).

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy