Sexy verhaal: Zijn eerste keer

door Alicia

Aan de ontbijttafel kon hij zijn ogen niet van haar af houden. Ze zat ontspannen te eten, of ze door had dat Thomas keek wist hij niet. En als het zo was leek het haar niet te storen. Haar borsten hingen schaamteloos en vrij in haar hemdje. Haar duidelijk harde tepels duwden tegen de stof aan alsof ze een weg naar buiten wilden banen. Thomas kon zijn fysieke reactie op haar maar moeilijk verbergen. Gelukkig had hij een wijde joggingbroek aan en had zijn lid alle ruimte om op te zwellen.

Thomas was bijna achttien jaar en hij had nog nooit meer met een meisje gedaan dan zoenen. Hij had ook nog nooit een meisje ontmoet die zijn nieuwsgierigheid op dat gebied aanwakkerde. Thomas had het prima naar zijn zin alleen met zijn vader. Zijn vader had die rust verstoord door deze twee vrouwen toe te laten in hun leven.

Soms weet je niet waar je naar verlangt tot dat het moment zich aandient en dan lijkt het alsof je nooit anders hebt gewild. Zo was het ook voor Thomas, al vanaf het eerste moment dat hij Lauren leerde kennen op die ene zonnige ochtend in mei. Het was vlak voor Laurens moeder bij hen in zou trekken dat ze haar meenam naar het penthouse om kennis te maken met haar stieffamilie.

Lauren liep het penthouse binnen alsof het van haar was. Ze bewonderde het uitzicht over Amsterdam en was duidelijk onder de indruk van het appartement dat voor Thomas zo normaal was. De zon scheen naar binnen door de grote glazen pui en toen het licht op haar viel zag Thomas iets wat hem bij andere meisjes was ontgaan. Haar donkere lokken leken meer glans te hebben en in haar moerasgroene ogen zag hij een zelfverzekerdheid die hij alleen kende van volwassen vrouwen.

Nog nooit eerder had hij zich zo aangetrokken gevoeld tot een vrouw. Thomas onderdrukte deze gevoelens. Tenminste dat probeerde hij, omwille van zijn vader. Maar ook omdat hij niet het lef had eraan toe te geven. Zo’n wereldse jonge vrouw als Lauren zou toch niet ingaan op zijn avances. En wat had hij haar, in zijn onwetendheid, te bieden?

Lauren was al begin twintig en had nog geen studie afgemaakt. Ze hopte van de ene naar de andere baan. Ze had zelfs al een tijd op zichzelf gewoond en dingen gedaan die voor Thomas onbereikbaar leken. Op dit moment zat ze tussen twee banen en raakte haar geld op. Haar moeder kon niet anders dan haar weer in huis nemen. In dit geval betekende het dat ze mee moest verhuizen naar het appartement van Thomas en zijn vader.

“Jongens”, sprak haar moeder na het ontbijt. “Dave en ik gaan komend weekend naar Antwerpen, we gaan ervan uit dat jullie je wel redden hier in huis.”

“De boodschappen worden bezorgd en denk eraan, geen feestjes,” voegde zijn vader toe.

“Het komt wel goed, pap.”

“Ja, ik zorg wel voor Thomas”, beaamde Lauren en ze gaf Thomas een knipoog op een manier die je niet verwacht van je stiefzus. Thomas verslikte zich bijna in zijn muesli, maar herstelde zich snel waardoor het ongemerkt bleef.

De eerste avond dat ze alleen waren ging het al mis. Lauren had wat vrienden en vriendinnen uitgenodigd. Iets wat Thomas niet goedkeurde, hij voelde een steek van jaloezie naar de oudere jongens toe. Hij hoopte vurig dat ze niet zouden blijven slapen. Het idee dat een jongen naast ‘zijn Lauren’ lag ervoer hij als ondragelijk. Een discussie aangaan met Lauren hierover durfde hij echter niet. Hij liet het gaan en trok zich terug op zijn kamer waar hij zich onderdompelde in de vertrouwde virtuele omgeving van zijn games.

Hij moest in slaap zijn gevallen want zijn controller lag nog op zijn schoot. Hij werd wakker van het licht uit de hal dat subtiel zijn kamer binnendrong. Daar in de deuropening stond Lauren, ze droeg enkel een luchtige satijnen nachtjapon die haar vrouwelijke vormen op juiste plekken benadrukte. Voor het eerst sinds ze samenwoonde stapte ze zijn kamer binnen en nam ze plaats op zijn bed. Hij schrok. Was dit echt? Of was het één van zijn natte dromen?

In een snelle beweging gooide hij de controller van zich af, hetgeen wat altijd zo vertrouwd was, leek hem in het bijzijn van Lauren kinderachtig over te komen. Ze legde haar hand op zijn hoofd en streelde over zijn haar. Het voelde spannend en toch ook veilig, alsof ze beiden wisten dat dit moment onvermijdelijk was. Thomas z’n ademhaling nam in een rap tempo toe. Hij was ineens klaarwakker. Het leek alsof een magnetisch veld ze naar elkaar toe trok. Lauren boog haar hoofd richting de zijne en bood hem haar wellustige lippen aan. Ze nam bezit van zijn mond en hij liet haar tong de zijne verkennen. Ze smaakte naar rum en sigaretten, maar dat kon Thomas haast niets schelen, hij vond het gevoel heerlijk.

Haar hand gleed over zijn borstkas langs het kleine plukje donzige borsthaar. Meteen voelde hij het effect tussen zijn benen. Hij rilde, gaf zich over en liet haar begaan. Haar slanke vingers vonden de rand van zijn Calvin Klein. Ze kriebelde hem uitdagend op een plek waar hij nog nooit door iemand anders dan zichzelf was aangeraakt. Met haar hand omsloot ze zijn kloppende pik en bevrijdde hem uit zijn boxer. Thomas slikte en leek niet te beseffen wat hem overkwam. Kundig bewoog Lauren haar hand heen en weer. Thomas kreunde van genot, het voelde zo lekker, het was zo opwindend en even was hij bang dat hij al zou komen. Lauren leek het te merken. Ze stopte abrupt.

“Nog even wachten, schatje. Ik wil dat je alles leert. Zodat ook jij op jouw beurt een vrouw kan begeren, zoals zij begeert hoort te worden.”

Het idee dat een andere vrouw dan Lauren dit bij hem zou doen maakte hem misselijk. Hij schudde die gevoelens van zich af toen Lauren aanstalten maakte om op hem te gaan zitten. Zijn kaarsrechte pik stak vol trots omhoog en zij wist wat ze ermee moest doen. Langzaam en voorzichtig liet ze zich op zijn trots zakken. Thomas genoot van haar subtiele bewegingen en sloot zijn ogen. Iets wat Lauren niet wilde accepteren.

Terwijl ze op hem zat trok ze haar jurkje uit. Ze pakte zijn bewegingsloze handen en legde die op haar borsten.

“Voel me”, sprak ze hees. Kijk naar me. Laat me je nemen.”

Thomas deed wat hem gevraagd werd en voor het eerst voelde zijn handen het stevige zachte vlees van vrouwenborsten. Het was wonderlijk en zo veel meer dan enkel kijken. Lauren bereed Thomas steeds sneller en hij had het gevoel dat zijn pik ging ontploffen. ‘Als er een hemel was, dan moest dit ‘m zijn’, dacht hij en een seconde later verloor hij alle zelfbeheersing en verliet zijn zaad met brute kracht zijn pik.

Thomas rilde nog en Lauren ging naast hem liggen op zijn twijfelaar. Ze was nog steeds naakt en kennelijk niet van plan te vertrekken. Thomas draaide zich naar haar toe en ging met zijn handen op ontdekkingsreis over haar lichaam. Hij streelde bewonderend over haar lichte huid en nam elk plekje en elke ronding in zich op.

Lauren genoot van zijn aandacht en begeleide zijn hand richting de binnenkant van haar dijbeen. Met haar hand op de zijne stuurde ze hem langs haar lippen. Ze kreunde, en duwde twee van zijn vingers met de hare naar binnen. Thomas voelde de natte warmte die in haar huisde. Ze bewoog zijn vingers in het ritme die zij fijn vond en trok daarna haar hand terug, zodat Thomas het alleen kon overnemen. Haar hand, die zojuist nog in haar was, bracht ze naar zijn mond.

“Open”, commandeerde ze. “Proef me.”

Thomas zoog aan haar vingers, ze smaakte verrukkelijk, het was het lekkerste wat hij ooit had mogen proeven. Ondertussen bleef hij haar vingeren. Haar lichaam krioelde, ze kreunde. “Harder, sneller. Zo ja, o ja.”

Haar lichaam verkrampte, ze gilde het uit en Thomas voelde hoe het vocht uit haar stroomde. Zijn hand was doorweekt en ook het bed was nat.

Even lagen ze naast elkaar, bij te komen. Thomas voelde de behoefte bij haar te kruipen, hij wilde haar vasthouden, hier bij hem in zijn bed. Hij legde zijn hoofd tegen haar borst, hopend dat ze zou blijven. Dat deed ze. Verzorgend streelde ze zijn haar en zei: “Morgen gaan we samen douchen, voor een lesje oraal.”

Thomas probeerde zich een beeld te vormen van hoe dat zou zijn en terwijl Lauren door ging met strelen viel Thomas in slaap.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy