Sexy verhaal: Samen in de hoofdrol (+podcast)

door Saskia


Het is zondagavond op Valentijnsdag. Tussen ons in staat een grote glazen pot met allemaal opgevouwen briefjes erin. Het is onze ‘spannende ideeën pot.’ We vonden ons seksleven een beetje inkakken en in deze tijd waren er ook niet heel veel spannende uitstapjes die we konden doen. Dus besloten we een paar weken geleden allemaal spannende fantasieën die we hebben – en die we ook daadwerkelijk wel eens zouden willen proberen – op allemaal losse briefjes te schrijven. Die briefjes hadden we allemaal opgevouwen en die zitten nu in de pot tussen ons in.

We hebben geen idee van elkaar wat we hebben opgeschreven, dus de spanning is om te snijden. Het is vanavond mijn beurt om er iets uit te halen. Ik laat mijn hand in de pot zakken, graai er een beetje in en trek er dan één briefje uit. Aan de manier waarop het briefje is opgevouwen zie ik al dat het er een van hem is. Hij volgens mij ook want een glimlach verschijnt op zijn gezicht.

‘De hoofdrol spelen in onze eigen film.’ Lees ik als ik het briefje openvouw. De zenuwen beginnen spontaan door mijn lijf te gieren. “Oké…” Begin ik aarzelend. Ik loop zonder iets te zeggen de kamer uit, haal het statief uit zijn werkkamer en loop terug om hem in de hoek van onze slaapkamer neer te zetten. Ik click zonder verder nog ergens over na te denken mijn telefoon erin en druk op de rode knop in mijn scherm.

Even blijf ik uitdagend naast mijn telefoon staan, terwijl hij nog steeds op bed zit. “Wie wil je dat ik ben?” vraag ik hem een beetje verlegen. “Jezelf.” Antwoord hij droog. Ik loop iets naar hem toe tot ik tussen hem en de camera sta. Met twee vingers maak de ceintuur van mijn badjas los, terwijl ik voor hem blijf staan. Ik voel de camera in mijn rug branden en alleen het idee al vind ik heel opwindend. Langzaam laat ik de badjas van mijn schouders glijden en even sta ik zo voor hem. Naakt. Met alleen mijn pantoffels nog aan. Een rilling gaat over mijn lichaam als ik mijn voeten eruit laat glijden en de koude grond aanraak.

Hij kruipt naar me toe en gaat op de rand van het bed zitten. Ik klim op zijn schoot en we beginnen hartstochtelijk te zoenen. Zijn zoenen zakken af naar mijn nek en mijn mond vindt zijn oorlel. Met mijn heupen schuur ik over zijn boxer en al snel word ik ongeduldig. Dat merkt hij. Hij tilt me op en zet mij op de rand van het bed. Zelf zakt hij door zijn knieën en kust zich een weg tussen mijn benen. Ik laat ze gewillig verder uit elkaar vallen en leun op mijn armen naar achter. Zijn natte tong glijdt over mijn clit en ik moedig hem aan door te gaan. En fantastisch als hij is laat hij zich dat geen twee keer zeggen. Waar hij eerst nog voorzichtig met het puntje van zijn tong te werk ging, zuigt en likt hij me nu met zijn hele mond en volledige tong razendsnel naar een orgasme toe. Ik hijg en kreun het uit en pak mijn moment om kijkend in de camera klaar te komen, me inbeeldend dat er aan de andere kant mensen meekijken.

Als ik uitgeraasd ben zak ik door mijn armen heen op bed. Maar hij is er nog niet klaar mee, wat ik wel begrijp. Als hij naast me op bed gaat zitten kom ik overeind om de rollen om te draaien. Dit keer zak ik door mijn knieën. Ik trek zijn boxer uit en laat zijn stijve lul in mijn mond glijden. Zijn gekreun maakt me hongerig en ik laat hem nog dieper gaan. Ik ga heen en weer tot ik wat vocht op mijn tong voel lopen. Dan sta ik op en draai ik me met mijn gezicht naar de camera. Terwijl ik er recht in kijk zak ik met mijn billen naar beneden. Hij pakt me bij mijn heupen en begeleid zichzelf bij me naar binnen. Zijn handen glijden over mijn lichaam. Ik pak mijn haar en leg het over mijn linker schouder zodat mijn rechterkant vrijkomt voor zijn mond. Ik laat mijn hoofd naar achter vallen en terwijl hij mijn nek likt en zoent, grijpt hij met zijn handen mijn borsten vast en begint ze te kneden. Met mijn ene hand leun ik op zijn dij, mijn andere hand vind een weg tussen mijn benen en begint zachtjes rondjes over mijn clit te draaien. Hij houdt het niet langer. Ik merk dat hij bijna gaat komen en ik beweeg mijn heupen heen en weer om hem over het randje te duwen. Ik voel hem in me klaarkomen en hij laat zich uitgeput achterover op bed vallen.

And…cut…fluister ik geinend naar mijn telefoon. Ik loop er recht op af en met mijn borst op de lens druk ik hem uit.

Meer lezen:

Op zoek naar goud

Een zwoele zomeravond voor 3

Zoete herinnering

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy