Sexy Verhaal: Cunnilingus

door Myrthe

Met het hart stevig bonzend in de keel en de handen onaangenaam klam, keek ze in stille bewondering toe. De half openstaande eiken deur waarachter ze zich schuil hield, onttrok haar aan het zicht van de man en de vrouw op het met witte lakens bekleedde bed. Al hoefde ze eigenlijk helemaal geen moeite te doen om zich verdekt op te stellen, er was echt niemand die op dit moment op haar lette… Daglicht vocht zich een weg naar binnen door de gesloten verduisteringsgordijnen en zorgde ervoor dat de kamer net voldoende was verlicht om alles te kunnen zien wat er zich afspeelde.

Ademloos zag ze hoe de naakte man – háár man, of toch zo af en toe – zijn grote sterke handen virtuoos over de vrouwelijke welvingen van de vreemdelinge liet gaan. Zijn hoofd zat half verborgen tussen haar slanke, zonnebankbruine benen. Ze leken eindeloos lang. Haar eigen melkwitte benen voelden ondertussen als elastiek en waren amper nog in staat om haar gewicht te dragen. Ze haalde diep adem en probeerde weer grip te krijgen op zichzelf en haar lichaam.

De vrouw, helemaal naakt op een stel bloedrode naaldhakken na, kreunde onophoudelijk en klauwde met haar handen in de satijnen lakens. Tussen het gekreun door kon ze af en toe echte woorden opmaken.

Fuck.

Een langgerekte ja. En nog een.

En vooral heel veel nog.

Haar man, nu even hún man, deed wat ze vroeg. Al was dat hoogstwaarschijnlijk eerder uit egoïstische overwegingen dan als bewuste opvolging van de geprevelde bevelen. Zijn hoofd bleef ritmisch op en neer gaan. Af en toe stak hij even letterlijk de kop op, veegde met de achterkant van zijn hand snel zijn mond af en dook gretig weer weg tussen haar benen. Het voelde raar om hem zo geconcentreerd bezig te zien met een andere vrouw maar ze voelde niets anders dan nieuwsgierigheid. Zonder dat ze er erg in had, duwde ze de deur een klein beetje verder open zodat ze een breder beeld had op het spektakel dat zich voor haar afspeelde. Want dat was het: een unieke voorstelling, opgevoerd enkel en alleen voor haar. Al was slechts de helft van de cast zich daarvan bewust.

Zonder twijfel ging hij verder. Één hand lag op haar borst, zijn vingers plaagden haar harde rechtopstaande tepel. Hij duwde en trok, streelde en kneep. De vrouw legde haar eigen hand op haar nog vrije borst en leek hem onbewust te imiteren. Het echte werk speelde zich evenwel nog altijd af tussen haar billen.

Ze wist hoe graag hij dit deed, en hoe lang hij dit kon volhouden. Hij was er erg goed in ook. Het resultaat van aanleg en heel veel oefenen. En een uitgekiende techniek, zo vaak geoefend dat hij die zonder nadenken tot in de perfectie kon uitvoeren. Keer op keer. Hij zag orale seks als een mengeling tussen sport en kunst. Acrobatische gymnastiek met tong en vulvalippen. Cunnilingus als olympische discipline.

Het lichaam van de vrouw verkrampte af en toe, ontspande daarna en schoot vervolgens weer de hoogte in. Haar hand was ondertussen van haar borst af gegleden, zijn handen omklemden de billen van haar kont, duwden die een klein beetje de hoogte in. Het hoogtepunt naderde, de spanning en verwachting waren duidelijk voelbaar in de lucht. Ook zij voelde het.

Gefascineerd, haar mond droog en haar hart hevig kloppend, sloeg ze het opwindende schouwspel verder gade. Ze maakte haar lippen nat terwijl ze zich probeerde voor te stellen hoe de vrouw smaakte, hoe het zou voelen om haar eigen tong langs alle plooitjes van haar kaalgeschoren kut te laten glijden. Eerst zacht en traag, daarna gulziger, haar tong zo diep mogelijk in haar duwend. Ze zoog op haar wijsvinger, haar mond vol dik speeksel, en stelde zich voor dat het een uit de kluiten gewassen clitoris was.

De vrouw slaakte een kort kreetje op het moment dat hij nog een laatste keer met volle overtuiging tussen haar benen dook. Even later lag ze volledig uitgeput en willoos op het bed, haar lange blonde haren warrig rond haar blozende gezicht. Een paar strengen plakten tegen haar vochtige voorhoofd.

Hij ging op de rand van het bed zitten, de zelfvoldane grijns van een winnaar op zijn gezicht.

Ze draaide zich om, wierp nog één laatste blik in de kamer en wilde wegwandelen. Zijn ogen boorden zich in de hare. Shit, geen ontkomen meer aan, hij had haar in het vizier als een jager zijn prooi. Hij sprak de woorden niet uit, lipte ze enkel, maar in haar hoofd klonken ze oorverdovend.

‘Jouw beurt.’

Ze probeerde de opkomende angst weg te slikken en draaide zich weer om, van de ene seconde op de andere vastberaden om te vechten voor die gouden medaille. Haar hart jubelde bij elke stap die ze zette, de kamer in… Let’s do this.

Meer sexy verhalen:

De ex-affaire (+podcast)

Een stapje verder in een parenclub

Avondlijke zwempartij

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy