Sexy verhaal: Mijn avontuur

door Anya

Onder de sterrenhemel bij een meertje op het strand voel ik het koele zand onder mijn voeten. Ik voel me heerlijk vrij en geniet enorm van de andere prachtige dansende mensen om mij heen…

Allemaal dragen we een koptelefoon en zoals gebruikelijk met Ecstatic Dance praten we niet met elkaar. Dit keer klinken er mediterraanse klanken en ik laat mijn heupen sensueel meebewegen op de muziek.

Mijn ogen glijden langs de prachtige mensen om mij heen en worden plots gevangen door een paar ogen die mij vriendelijk observeren. Ik schat hem begin 30, hij heeft bruin halflang haar in een knot en een neuspiercing. Dat laatste heb ik altijd onweerstaanbaar gevonden bij mannen. Ik dacht: wat een durf, om mij zo lang aan te blijven kijken. Ik voel mij verlegen worden en besluit verder te dansen. Zijn ogen voel ik in mijn rug prikken en ik kan het niet laten om toch stiekem achterom te gluren. Hij lacht verleidelijk, waarna ik vriendelijk terug lach. Dan komt hij naar mij toe, mannelijk en toch soepel bewegend op de muziek. Hij is langer dan ik dacht, ik voel mij een fijn gebouwd vrouwtje naast hem.

Mijn wangen voel ik warm worden als ik merk dat hij verbinding zoekt. De afspraak is als we niet met iemand willen dansen, we een Namasté gebaar maken. Maar deze man doet wat met me, nieuwsgierig laat ik hem toe. We bewegen samen op de muziek en hij raakt mijn heen en weer wiegende heupen aan. Dan glijdt hij met het topje van zijn vinger langs het dunne streepje bloot van mijn buik tussen mijn rok en strakke topje. Meteen voel ik golven van opwinding omhoog komen. Ik voel zijn sensuele energie en heb steeds minder aandacht voor mijn omgeving. Mijn focus is alleen nog maar gericht op deze prachtige man voor mij. Voorzichtig leg ik mijn wang tegen zijn borstkast aan, om hem te ruiken, te voelen. Ik ruik een lichte geur van zweet en voel zijn enorme hitte. Het maakt me supergeil. Terwijl hij mijn heupen weer vastpakt laat ik mijn ogen dichtvallen om alleen maar te voelen. Wat maakt hij allemaal los? Ik voel me veilig, voel mij vertrouwd bij hem, alsof ik hem al jaren ken.

Zo dansen we nog een tijdje verder en ik voel hoe er een wolk van seksuele energie om ons heen hangt.

Dan pakt hij mijn hand en kijkt mij indringend aan. Gek genoeg voel ik mij totaal niet verlegen en geef hem mijn uitdagende blik terug. Hij knikt naar de uitgang van het terrein, ik antwoord met een knipoog. We leveren onze koptelefoon in en sneaken er tussenuit. Samen lopen we naar een aanlegsteiger die verscholen ligt tussen het riet. Mijn hart bonst in mijn keel, spanning voor wat komen gaat. Ik besluit mij over te geven aan mijn intuïtie. Hij voelt vertrouwd en ik mag mij meer toestaan te genieten van het leven. We hebben uitzicht op de volle maan en horen het kabbelende water.

Ik wil vragen hoe hij heet en terwijl ik aanstalten maak om te praten, pakt hij mijn kin vast en legt zijn duim zachtjes tegen mijn lippen. Met zijn andere hand maakt hij een ‘Sssst’ gebaar. Dit voelt sexy. De magie van het niet praten, alleen elkaars energie voelen, elkaar ervaren maakt dat ik mij kalm en volledig in het nu voel. Hij legt zijn hand op zijn hart en de andere op de mijne. Indringend kijkt hij mij in de ogen.

Zachtjes brengt hij mijn hoofd een stukje naar achteren. Ik voel zijn streling, langzaam met zijn neus via mijn hals omhoog terwijl hij mijn geur in zich opneemt.

Dan ontmoeten onze lippen elkaar. Zijn zachte volle lippen voelen heerlijk. Ik voel dat hij zijn mond opent en hoe onze tongen elkaar verkennen. Onze ademhaling versnelt en het zoenen ook. Ondertussen verkennen zijn handen mijn borsten en houd ik zachtjes zijn gespierde kaaklijn vast. Omdat het zoenen zoveel passie en vuur losmaakt, vind ik het geil om nog even te vertragen. Hem te laten voelen wat er allemaal gebeurt in ons lijf. Ik stop met zoenen en breng mijn voorhoofd naar de zijne. Onze monden zijn geopend en raken elkaar heel lichtjes. Onze ademhaling begint synchroon te lopen. Ik voel de seksuele energie langs mijn ruggengraat omhoog komen. Het voelt net of ik zweef, mijn benen tintelen. Zijn handen worden grijperig.

Hij wil meer. Hij pakt mijn billen gretig vast, zo stevig dat het bijna zeer doet. Ik kijk hem met grote ogen aan en bijt speels op mijn onderlip. Dit was de druppel voor hem, hardhandig trekt hij mijn rok naar beneden. Terwijl hij zijn loszittende broek en tanktop uitdoet, trek ik de rest van mijn kleren uit. Hij legt mij op mijn rug, pakt en kust mijn ene been en legt dit over zijn schouder. Dan zie ik zijn prachtige pik die hij vrij ruw naar binnen stoot. Ik ben supernat en ik zie zijn verbazing en opwinding hoe soepel dat gaat. Hij begint te stoten, rauw, mannelijk hard. Ik wil nog harder. Met mijn hak tegen zijn schouder geef ik een sneller ritme aan. Hij gromt en laat zich helemaal gaan. Ik gooi mijn hoofd achterover waardoor mijn borsten omhoog komen. Hij zuigt aan mijn tepels waardoor mijn spieren om zijn lul samen beginnen te trekken. Een kreun ontsnapt mij en niet veel later kom ik klaar. Mijn hele lichaam schokt. De zachte wind blaast over mijn harde tepels, wat een goddelijk gevoel! Tijd om bij te komen heb ik niet. Nadat hij nog drie keer hard stoot, komt ook hij klaar terwijl hij mij aan blijft kijken en ik alle spiertjes in zijn gezicht zie vertrekken.

Hij komt achter mij liggen en samen kijken we uit over het meer en de volle maan die op ons schijnt. Ecstatisch was het zeker. Ik kan niet wachten om dit avontuur te delen met mijn man.


Anya (34) gebruikt haar seksuele ontwikkeling als inspiratie bij het schrijven van korte verhalen. Ziet sex als een spiegel wat er in je leeft. Van begeerd willen worden, naar focus op je eigen plezier, totaal overgeven aan het moment, tot het vermogen om vanuit hart en ziel contact te maken. Van aardse sex tot hemels en weer terug. Anya deelt haar verhalen met liefde om het mainstream beeld van seks te verbreden en verdiepen. Schrijft naast korte verhalen ook het boek: De maan herinnert mij. Met thema's als; ascensieproces, zielsconnecties, polyamorie en seksualiteit.

anya

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy