Sexy verhaal: De puurste vorm van romantiek

door Kim

Ik sluit mijn ogen en ik zie…

Een slaapkamer gesierd in schuchter ochtendlicht. Door de kieren van de gordijnen straalt het warme zonlicht de ruimte in. Ik gaap, ik rek me uit. Ik wrijf in mijn ogen. Alles om me heen voelt zacht en rustgevend en eventjes lijkt het alsof ik in de hemel ben beland. Wat kan er perfecter zijn dan dit?

Jij.

Ik geef je een zoen op die prachtig zoete lippen.

Warme, grote handen, zachtjes strelend over mijn blote huid. Ik draai mezelf in jouw grip en kijk je met verlegen ogen aan. Een gelukzalige lach verschijnt op jouw gezicht. ‘Hey lieverd, goedemorgen,’ fluister je zachtjes. Ik geef je een zoen op die prachtig zoete lippen. Dit is perfecter. Dit is hemelser. Dit is alles.

Je trekt me stevig tegen je aan. Het bloed pompt hevig door je aderen, ik voel het door je huid heen tegen mijn lichaam aan. Ik voel me verbonden met je. Van binnen en van buiten. De geur van je huid is warm, mannelijk, rijk aan verleiding. Alle haren op mijn lijf springen overeind wanneer ik je nogmaals indrink. Als ik elke ochtend zo wakker mag worden dan vraag ik nooit meer om meer.

De natte aanraking van jouw tong op mijn tong zorgt voor vochtige stoute plekjes. Ik heb geen lingerie aan, alles ligt voor het grijpen. Met een zachte aanraking verken je mijn rondingen. Ik lig veilig in jouw grip. Als je in mijn billen knijpt voel ik een schok tussen mijn benen. Het is opwindend dat je pakt wat je wilt. Het is opwindend dat je weet wat ik wil. Ik kus jouw wang. Ik kus jouw nek. Je kreunt.

Mijn blik ontmoet jouw blik. We verdrinken in elkaar. We gaan ten onder in de diepe wateren die we beiden maar al te goed kennen. Je straalt, als het zonlicht wat steeds feller de kamer in schijnt.

Ik geef me volledig aan je over.

Dan duw je me op mijn buik en klim je over me heen. Je wikkelt je armen stevig om me heen en plaatst je lippen naast mijn oor. ‘Dit is fijn wakker worden, hè? Samen. Naakt. Niets wat er toe doet behalve wij… nu… hier,’ vraag je met een zwoele toon. Ik laat me wegzakken in jouw intensiteit en ik antwoord dat ik nooit meer anders zou willen. Dat dit perfectie is.

Ik voel je harder worden. Die grootse, mooie pik van je drukt enthousiast tegen mijn billen aan. Kippenvel, weer. Ik wil je. Ik wil je voelen. Ik weet hoe het voelt en ik kan niet zonder, ik wil niet zonder. Je veegt mijn haar uit mijn gezicht en kust mijn voorhoofd. Je zuigt aan mijn nek op de plekken waarvan je weet dat ik er wild van word. Nu heb je me. Ik geef me volledig aan je over.

Ik grijp in de lakens om mezelf op mijn plek te houden, want mijn lichaam schokt en staakt bij het gevoel van jouw harde pik tussen mijn benen. Je glijdt beheerst naar binnen. Langzaam, stukje voor stukje. Plagend, maar o zo lekker. Het voelt verstikkend op de meest bekorende manier mogelijk. Compleet ondergedompeld in de samensmelting van ons ‘zijn’. Van ziel tot ziel. Van lijf tot lijf.

Ik wil je in me opnemen. Ik wil je inademen.

Zweet slipt over mijn stomende huid door het stoten. Je voelt vurig, je klinkt vurig, je zet me in vuur en vlam. Je draait me om en grijpt mijn gezicht met beide handen beet. Je kijkt me diep in mijn ogen. Ik grijns. Ik zoen je lang en hard. Ik wil je in me opnemen. Ik wil je inademen. Belust klim ik bovenop je en laat ik mezelf over je sappige pik heen zakken. Ik druk mijn borst tegen jouw borst. Je slaat je armen om me heen. In elkaar verwikkeld voelt het alsof we beschermd zijn van de buitenwereld. Het enige wat telt op dat moment is de elektriciteit die we in elkaar opwekken. Als krachtige bronnen van eindeloze energie voeden we elkaar totdat alles om ons heen op ontploffen staat. De lucht in de slaapkamer is benauwd.

‘Goed zo lieverd, laat je maar gaan. Laat jezelf los,’ fluister je op hijgende wijze in mijn oor, terwijl mijn hoofd op jouw schouder rust. Je voelt mijn lichaam aanspannen. Je voelt dat ik dichterbij de hemel ben. Ik voel je trillen. Ik voel alle spieren in je lijf krachtiger worden. We zitten op één lijn, op dezelfde golflengte. Beiden in het moment op hetzelfde moment. Mijn armen knijpen je fijn. Ik heb je krachtig beet. Ik begraaf mijn handen in de breedheid van jouw rug. En dan voel ik het komen. Ik voel alle spanning, alle tranen, alle blijdschap en alle verlossing opstapelen. Ik laat me gaan. Je grijpt me beet. Je streelt mijn haar, je kust mijn huid.

En dan sluit ik mijn ogen. En ik denk…
Laat me nooit meer gaan.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy