Sexy Adventsverhaal #4: Mijn tweede keus

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…In mijn fantasie likt John mijn borsten alsof zijn leven ervan afhangt terwijl hij constant fluistert hoe lekker ik wel niet ben. Hij zoent me hard en diep, terwijl hij mijn hoofd naar achter trekt aan mijn haar. Als hij overeind komt pronkt zijn harde lul naar voren en het enige wat ik wil is die in me voelen. Hij commandeert me er aan te zuigen en dat doe ik maar al te graag. Hij kreunt hard terwijl mijn mond zich om zijn lul sluit en ik hem zo diep mogelijk naar binnen neem. Dan duwt hij me natuurlijk naar achter, legt mijn benen op zijn schouders en glijdt hij bij me naar binnen.

In het nachtkastje naast me graai ik naar mijn lievelings vibo… Niet opgeladen…kut…oké, mijn tweede keus vibo dan maar…Ik zet hem op standje constant lekker hard trillen en voel met mijn andere hand even of ik nat genoeg ben. Yes, dat gaat wel lukken zo.

Langzaam laat ik hem naar binnen glijden en doe ik mijn ogen weer dicht om de vibo terug te veranderen in John Mayer.

Hij kijkt me recht in mijn ogen aan terwijl hij langzaam heen en weer beweegt en steeds dieper en dieper komt…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy