7 tips voor een sexy kerstcadeau

door Yentl

Of je nou nog helemaal niet aan de kerst moet denken of in je hoofd al minstens tien keer je kerstboom hebt opgezet; een beetje hulp bij een lekker kerstcadeau is nooit verkeerd! De struggle is real en wij begrijpen het helemaal dat je dit jaar niet met de zoveelste sjaal, sokken of cadeaubon wilt aankomen. Gelukkig barsten wij van de inspiratie en delen we die graag. Met deze sexy cadeautips scoor jij gegarandeerd punten!

Parfum

Deze zag je misschien wel aankomen en valt niet direct in de categorie van sexy kerstcadeau, maar stel je nou eens voor dat je er een spannend briefje bij doet. Iets in de richting van “dit parfum maakt mij helemaal gek.” Ineens a lot sexier, right?

sexy

Massage olie

Tijd om elkaar te verwennen met een heerlijke massage. Bij het uitpakken van dit kerstcadeau is de hint wel duidelijk, er staat jullie een sexy avond te wachten. Massage olie heb je in verschillende varianten, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om voor een verwarmende olie te gaan.

Lingerie

Eigenlijk is dit een fijn kerstcadeau voor beide. Of je nou lingerie koopt voor je lief of een sexy setje voor jezelf dat je lief vervolgens van je lijf mag trekken, met beleid natuurlijk want ja – nieuw! – met dit cadeautje kan je niet echt de mist in gaan. Je kunt kiezen voor een spannend lingerie setje, maar bijvoorbeeld ook voor een speels rollenspel outfitje. It’s up to you.

sexy

Speeltje

Verras je partner met een lekker speeltje! Dit kan een speeltje zijn om te gebruiken tijdens de solo seks, of juist een toy dat jullie samen kunnen gebruiken. Misschien heeft je lover stiekem al een speeltje op de wishlist staan. Hoe leuk om daarmee verrast te worden! Dit kerstcadeau zal in ieder geval niet teleurstellen.

sexy

Sexy koppel spel

Klinkt een spelavond saai en burgerlijk in de oren? Geef dan een sexy spel cadeau om samen te spelen! Zo zijn er sexy uitdagende bordspellen, maar ook kaartspelletjes met vragen om in de mood te komen. Dit cadeau schiet direct alle scrollende Netflix avonden te hulp! Inspiratie voor dit sexy kerstcadeau vindt je hier.

Een spannende workshop

Vergeet die bioscoopbon, dinerbon en de fashioncheque. Koop een tegoedbon voor een sexy workshop! Duik samen een middag in de wereld van tantra of boek een workshop om de intimiteit nieuw leven in te blazen. Sexy beleving en quality time gegarandeerd!

Geurkaars

Een kaars klinkt misschien niet zo sexy en eerder wat suf, maar wist je dat er ook geurkaarsen te koop zijn met een opwindende werking? Toch best spannend dus. Lekker om te laten branden om samen in de mood te komen, of tijdens die massage. Met het kaarsvet van sommige geurkaarsen kan je ook masseren. Hoe handig! Let op: sommigen, dus niet allen. Dit wil je even bekijken voordat je het loei hete kaarsvet over het lijf van je lover laat glijden. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven.

sexy

Heb jij je sexy kerstcadeau al klaarliggen?

Meer inspiratie

Schaar inspiratie voor jou en haar

Een lesje vingeren: dit zijn de lekkerste manieren

Kom je moeilijker klaar? Met deze spicy tips kom je er wel

Beeld: Pexels.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy