Kom je moeilijker klaar? Deze spicy tips kom je er wel

door Lotte

Bereik je een hoogtepunt pas nadat je er heel veel tijd en moeite in hebt gestoken? Of lukt het helemaal niet en geef je maar gewoon op? We got you, we weten hoe frustrerend dat kan zijn.

Orgasme = het toetje

Misschien denk je: ‘maar een orgasme MOET toch niet’? Nee, daar heb je absoluut een punt. Veel mensen met een clit zijn het daarmee eens. “Voor veel mensen is seks pas compleet wanneer de persoon met een penis een orgasme heeft gehad”, vertelt seksuologe Marjolein Abma. “Wat uiteraard natuurlijk niet het doel of het einde van seks hoeft te zijn, maar een orgasme maakt het misschien wel extra plezierig en extra lekker. Die beloning kan seks nog aantrekkelijker maken.”

Om een orgasme te bereiken is er meer nodig dan een beetje gefriemel down under. Twee elementen zijn absoluut essentieel. Je kunt niet zonder mentale en lichamelijke stimulatie. Wanneer klaarkomen dus moeilijk is bij jou gaat het dus mis bij een of twee van deze elementen. Denk aan afleidende gedachten of een partner (of jezelf) die niet de juiste stimulans biedt. FYI, bij dat laatste kan jij helpen door te communiceren wat jij lekker vindt.

Ook medicatie, ziekte en trauma kunnen meespelen in het uitblijven van een orgasme.

Lang voorspel

Als een orgasme het toetje is, dan is voorspel het voorgerecht. En die wil, nee… moét je echt niet overslaan. Iedereen met een vagina heeft een warming-up nodig voordat er kan worden toegewerkt naar een orgasme. Opwinding is nodig voor de juices te laten flowen. Hoe meer opwinding, hoe makkelijker het orgasme komt. Het duurt ongeveer 20 minuten om helemaal opgewonden te raken.

Denk bij voorspel niet alleen aan vingeren en beffen, maar ook aan een ontspannende massage, zoenen, knuffelen en strelen. Haasten is een no go. Neem lekker de tijd.

Experimenteer

You know what they say… Oefening baart kunst. Je moet zelf weten wat je hot spots zijn en hoe daarmee moet worden omgegaan. Dat is essentiële kennis voor lekkere soloseks en seks met een plus één. Aan jou de schone taak om veel mee te experimenteren. Gebruik hierbij een speeltje en/of je vingers. Wanneer je je lichaam beter begrijpt, kun je je bedpartner beter aansturen.

Zuigende speeltjes

Over seksspeeltjes gesproken… Heb je de wonderen van trillende hulpjes al ontdekt? Speeltjes zijn veel krachtiger dan ‘handwerk’ en get the job done. Dus krijgen jij of je partner vermoeide vingers of tong? Probeer seksspeeltjes! ‘Ja, welke dan’ vraag je je af? Op onze favoriete seksshop EasyToys vind je honderden speeltjes voor vrouwen. Maar de absolute knaller is natuurlijk een ‘zuigend speeltje’, ook wel een luchtdruk vibrator genoemd. Deze maakt gebruik van luchtdruk wat zorgt voor een licht zuigend effect op de clit. Ze kosten vaak wel meer dan een basic vibo, maar zijn het dubbel en dwars waard. Gebruik het speeltje tijdens het solo experimenteren, maar introduceer ‘m ook zeker tussen de lakens. Het trillende vriendje kan je nét dan ene zetje geven die je nodig hebt.

GEBRUIK KORTINGSCODE ‘lottelust’ voor 15% korting bij EasyToys.nl.

Onze top 3 zuigers

1. Satisfyer Pro 2 – De beste toy van 2022
€ 59,99 € 44,99

Wie de Satisfyer niet kent, heeft onder een steen geleefd. De toy is de afgelopen jaar een echte hype geworden dankzij de vele enthousiaste studenten.

Deze enorm populaire luchtdruk vibrator zorgt voor een effectieve stimulatie van de clitoris die kan leiden tot intense orgasmes. Deze revolutionaire vorm van stimulatie is voor veel vrouwen een garantie op een orgasme. Niet voor niets heeft de Satisfyer Pro 2 in een zeer korte tijd vele vrouwenharten weten te veroveren. Het speeltje is muisstil en gemakkelijk te gebruiken. Een perfecte keuze voor iedereen die iets extra’s wil toevoegen aan hun slaapkamerroutine!

satisfyer

2. Romp Switch Luchtdrukvibrator
€ 29,99

De Switch luchtdrukvibrator is een handzame en eenvoudig te bedienen vibrator die op luchtdruk werkt. De Switch stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Deze toy is voorzien van een zacht, siliconen mondje die de clitoris omhult en vervolgens zachtjes naar binnen zuigt. Het siliconen kapje voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een goede maar comfortabele grip. De Switch is voorzien van 6 standen en werkt op 2x AAA batterijen (niet inbegrepen).

romp switch

3. Satisfyer Curvy 1+
€ 49,99 € 29,95

De Satisfyer Curvy 1+ luchtdrukvibrator met vibraties is een handzame en eenvoudig te bedienen vibrator van Satisfyer die op luchtdruk werkt. De Curvy 1+ stimuleert de clitoris door middel van 10 pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Deze toy is voorzien van een vast zacht siliconen mondje die de clitoris omhult en vervolgens zachtjes naar binnen zuigt. Het siliconen mondje heeft een diameter van 1.7 cm en stimulerende ribbels langs de opening. De Satisfyer Curvy 1+ heeft 3 vibratiestanden en 7 verschillende vibratiepatronen. Bovendien koppel je deze toy makkelijk aan de gratis Satisfyer app waarmee je zelf jouw eigen vibraties kunt creëren zodat deze toy altijd is ingesteld op jouw persoonlijke behoefte.

satisfyer curvy 1+

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy