No more Minute Man: App tegen vroegtijdig klaarkomen

door Lotte

Bijna elke vrouw heeft wel eens met een Minute Man het bed gedeeld Een man die na een minuut klaarkomt. Vervelend, natuurlijk. Voor jou en vooral voor hem. Want, hij kan er vaak helemaal niets aan doen. Om het taboe rond vroegtijdig klaarkomen te verkleinen en mannen een handje te helpen (no pun intended) is er nu de app ‘Pea’.

Tegenwoordig is voor alles een app. Er bestaan allerlei leuke apps om je sexleven te boosten. Ik schreef bijvoorbeeld een tijdje geleden over de app om je orgasme te tracken. Dus waarom niet een die mannen helpt om het langer te kunnen uithouden?! Dat zijn trouwens meer mannen dan je denkt. Eén op de 3 heeft namelijk soms problemen met hun orgasme timing.

Sex is net een marathon

De maker van Pea (Premature Ejaculation App) vertelde dat je het gebruiken van app moet vergelijken met het oefenen voor een hardloopmarathon. “Als je dertig minuten wil kunnen lopen, dan ga je ook niet trainen door twee minuten eens goed te sprinten om daarna moe te worden en op te geven.” Met andere woorden: je moet van masturberen geen race maken, als je langer wil kunnen sexen dan masturberen.

Vroegtijdig klaarkomen verminderen in 3 fasen

Pea werd ontwikkeld in samenwerking met sextherapeute Dr. Stacy Elliot. In 3 fases kun je je als man trainer om minder snel klaar te komen. Fase 1 gaat om het herkennen van gevoelens die je krijgt als man net voordat je klaarkomt. In de fase 2 wordt geleerd om zelf voorspel in te introduceren bij het aftrekken. In fase 3 wordt er met een interactieve timer geleerd om door middel van pauzes het uithoudingsvermogen te verlengen.

Nieuwsgierig? Pea is momenteel alleen beschikbaar voor Apple, download ‘m hier.

app vroegtijdig klaarkomenapp vroegtijdig klaarkomen

Bron: Hln

 

Meer over klaarkomen:

– Nieuw: de orgasmewekker

– Perineum: must do move om zijn orgasme heftiger te maken

– Een orgasme als medicijn

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy