Nieuw: De Orgasmewekker

door Julia

Er is toch niets lekkerder dan iedere ochtend gewekt worden door je vriendje die je een heerlijk orgasme geeft? Helaas is dit voor de meeste vrouwen niet het geval, maar daar brengt een klein wekkertje nu verandering in.

 

orgasmewekker

Weg met dat vreselijke alarmgeluid

The Little Rooster laat je iedere ochtend heerlijk ontwaken uit je slaap door je langzaamaan tot een orgasme te brengen. Dit gaat als volgt; voordat je gaat slapen stel je de tijd in dat je op moet staan en vervolgens leg je het wekkertje in je slipje. The Little Rooster maakt je wakker met een zacht getril dat automatisch steeds sneller gaat, tot het moment dat je ontwaakt en hem uitzet.

De orgasmewekker heeft maar liefst 27 standen om je iedere ochtend van alle plezier te voorzien.  Dit wekkertje is bovendien muisstil. Wil je toch iets langer nagenieten, dan kun je gebruikmaken van de snoozeknop.

 

orgasmewekker

Gewild

Het apparaatje is zo in trek dat hij inmiddels overal is uitverkocht. Vanaf volgende maand is The Little Rooster weer verkrijgbaar voor de prijs van 82 euro. Nieuwsgierig geworden? Check de website voor meer info >> Little Rooster Store.

 

Meer over vibrators!

– De beste 5 koppeltoys

– Review: 3 vrouwen testen revolutionaire Swan kiss

– Welke vibrator past bij jou?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy