Speeltje vd maand: Copy – Dolphin Vibrator

door Redactie

Een nieuwe maand betekent natuurlijk ook weer een nieuw speeltje van de maand! Met dit keer een hele schattige: de Copy – Dolphin Vibrator.

Deze vibrator heet niet voor niks een Dolphin vibrator. Het dolfijntje als clit stimulator is niet te missen.

Waarom de Copy – Dolphin Vibrator?

Copy is een kleurrijke verschijning tussen de Dolphin Vibrators! Deze krachtpatser heeft maar liefst 3 sterke motoren, 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden. Het prikkelt al je zintuigen met zijn looks en kunnen. Stimuleer met Copy je G-spot en clitoris tegelijkertijd en geniet van het fijne gevoel van de roterende functie. Daarnaast kun je de vibraties en rotaties ook apart van elkaar uitschakelen en bedienen.

Nieuwe serie PMV20

Deze Copy – Dolphin Vibrator is onderdeel van een hele nieuwe kleurrijke serie vibrators genaamd Post Modern Vibes. Speciaal gemaakt voor iedereen die misschien niet per se binnen de norm past, maar trots is op haar unieke eigenschappen. ‘Laat elke regel los en let al je kleuren barsten!’

De Copy – Dolphin Vibrator op een rijtje:

  • Kleurrijke verschijning
  • Dubbele stimulatie
  • 3 krachtige motoren
  • 12 rotatiestanden
  • 13 vibratiestanden
  • Oplaadbaar
  • Kleur: Diverse kleuren

Prijskaartje: Voor €69,95 bij EasyToys.nl


Onze mening over de Copy – Dolphin Vibrator

Eerste indruk

“Dit is echt een kwestie van smaak, maar ik vind die kleuren dus echt helemaal leuk. Gewoon weer eens wat anders.”

Uitstraling

“De verpakking is net als de tot zelf heel vrolijk. Het lijkt me vooral perfect voor jongere vrouwen. Het heeft een jonge en frisse uitstraling, misschien zelfs wel een beetje speels. Dat laatste vooral ook door de kleuren en de mensen die op de verpakking zijn afgebeeld. Ik zie ook meteen dat er goed over na is gedacht, zo is namelijk zelfs het oplaadsnoertje gekleurd in de zelfde stijl als de toy. Niet alleen heel leuk, maar ook heel praktisch gezien de hoeveelheid snoertjes die je in een mensenleven verzameld.”

STANDEN EN TRILLINGEN

“Als je de toy aanzet krijg je meteen een programma waarin het “dolfijntje” en de top van de toy tegelijk bewegen. De top maakt roterende bewegingen en het dolfijntje trilt in verschillende ritmes. De toy heeft in totaal 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden. Wat ik heel prettig vind is dat je de roterende bewegingen en vibrerende los van elkaar kan bedienen. Ik ben niet persé heel erg van de “in” toys en daarom extra fijn dat ik hem zo kan bieden als waar ik op dat moment zin in heb. De motoren zijn heel krachtig! Wel maakt de toy wel redelijk wat geluid.”

Het gebruik

“Ik begon met de stand zoals dat deze aangaat. Leuk! Er zijn dus ook veel meer standen, maar ik ben persoonlijk niet zo van de ritmes. Zo ook nu weer. Wel was het dolfijntje niet helemaal op de ideale plek. Wat is persoonlijk ook fijn vond was de toy niet in me toen maar alleen het dolfijntje op mijn clitoris te zetten. Voor de afwisseling vond ik dat ideaal. Ik vond het persoonlijk wel echt een speeltje waarbij je wat tijd neemt voor jezelf. Even ontdekken hoe die het fijnste werkt en niet meteen in een sprint naar een orgasme.”

Musthave?

“Dat denk ik wel. Tenminste, wanneer je fan bent of wil kijken of je fan bent van die dubbele stimulatie dan is het een go. Ben je meer van clitoris stimulatie minder en je moet ook niet afknappen op wat geluid.”


Meer over speeltjes:

Zo gebruik je een speeltje tijdens de sex

Speeltje van de maand: Satisfyer Partner Multifun 2

Zo bewaar je seksspeeltjes

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy