Wilde sex is populair

door Julia

Bijten, een tik op de billen, nagels in de rug, a.k.a. wilde sex is in! De meeste vrouwen zijn namelijk gek op wilde sex.

Dat blijkt uit onderzoek van datingwebsite OkCupid. Zij vroegen hun leden naar hun voorkeuren op seksueel gebied. Hierbij gaf 62 procent van de vrouwen aan dat zij enorm kunnen genieten van wilde sex.

Domineren

Wat de vrouwen dan precies verstaan onder wilde sex? Het trekken aan de haren zegt 62 procent en als hun partner de controle neemt, oftewel dominant is, daar wordt 60 procent ontzettend opgewonden van. Ook gebeten worden, denigrerend toegesproken worden door hun sexpartner, en vastgebonden worden daar zijn de vrouwen dol op.

BDSM steeds populairder

Uit het onderzoek van OKCupid blijkt ook dat hun leden nu meer in zijn voor BDSM, dan vier jaar geleden. Van de mensen die meededen aan het onderzoek, geeft 23 procent dit aan. Niet geheel toevallig, piekte dit aantal rond Valentijnsdag. Juist ja toen de tweede Fifty Shades of Grey-film net in de bioscoop te zien was.

Pijn en genot

Waarom deze voorkeur voor wilde sex? Nicole Prause, die onderzoek doet naar alles op het gebied van sex, zegt dat dit te maken heeft met het feit dat pijn enthousiasme verhoogt. Pijn tijdens het voorspel, zoals bijten of een tik op de billen, zorgt ervoor dat de bloeddruk omhoog gaat en je hart sneller gaat kloppen. Als iemand dit ervaart, voelt het alsof hij/zij steeds hitsiger wordt. En daarbij zijn er delen van je brein waarin pijn en het gevoel van opwinding elkaar overlappen. Het zit dus heel dicht bij elkaar, zoals wel vaker wordt gezegd dat er een dunne lijn is tussen pijn en genot.

Zin gekregen in wilde sex, en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Tips voor een kinky avond vind je hier.

Bron: Men’s Health
Beeld: Pinterest

Meer over sex:

– De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje

– 5 tips om je vriend te verrassen in de slaapkamer

– Vijf variaties op missionaris

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy