Sexy verhaal: In bed met een klant

door Alicia

Eindelijk, mijn vrije dag. De enige deze week en ik besluit hem te beginnen met een keiharde sessie in de sportschool. Ik stap uit bed trek mijn sportkleding aan. Haar in een staart en zonder make-up breng ik de kinderen naar school. Onderweg naar de sportschool gaat mijn telefoon, mijn man. Nee hè, niet weer, denk ik gelijk. Ik zet mijn telefoon op speaker en hoor de vertrouwde stem van Rob. Rob en ik hebben samen een makelaarskantoor in Amsterdam. Het is sinds de recessie nog nooit zo druk geweest en Rob is onderweg naar Rotterdam om te kijken wat daar de mogelijkheden zijn.

Hij belt me omdat hij blijkbaar vergeten is dat hij vandaag drie bezichtigingen heeft in Amsterdam met een nieuwe klant. En een nieuwe klant laten we liever niet aan het personeel over. Daar gaan mijn plannen voor vandaag.

Ik keer om en rijd naar huis. Ik moet binnen een uur in de Jordaan zijn en duik snel onder de douche. Ik trek mijn leren rok en witte blouse aan fatsoeneer mijn haar en opgejaagd door de klok rij ik naar kantoor. Ik vraag onze medewerker naar de sleutels van de panden waar ik naar toe moet. Het gaat om twee appartementen in de Jordaan en één in Amsterdam Zuid. Gelukkig ken ik de stad goed en kost het met weinig moeite een goed verkooppraatje te houden over de verschillende buurten.

Met het zweet op mijn rug kom ik net op tijd aan in de Elandstraat. Tot mijn grote ergernis is de klant te laat. Ik besluit alvast naar binnen te gaan om te kijken of te woning representatief is. Het ziet er keurig uit. Er staan verse bloemen op tafel die de ruimte vullen met een heerlijke geur. Ik hoor een auto de straat in rijden en loop naar de voordeur. Een Tesla parkeert zichzelf behendig op de smalle parkeerplaats. Gezien de auto hoop ik dat dit mijn klant is.

Er stapt een man uit, ik schat hem in halverwege de dertig. Strak in een gesneden donker pak, zonder stropdas. Hij ziet me en de grijns op zijn gezicht geeft aan dat ook hij aangenaam verrast is. Ineens vind ik het niet zo erg meer dat ik hier sta. Zelfverzekerd loopt hij op me af en geeft me een hand. ‘Mark.’ Ik beantwoord zijn begroeting en kijk in de meest heldere, blauwe ogen die ik ooit gezien heb. Zijn donkerblonde haar golft nonchalant op zijn hoofd. ‘Sorry dat ik te laat ben,’ zegt hij met een onschuldig lachje en geeft het verkeer van Amsterdam de schuld. ‘Sorry, dat je het met mij moet doen vandaag,’ antwoord ik. ‘Ik was inderdaad niet blij toen je collega aangaf niet bij de bezichtigingen te kunnen zijn.’ ‘Ik ben echter blij verrast,’ zegt hij met een knipoog. ‘Dan staan we quitte,’ zeg ik, en ik loop heel bewust voor hem de woning in.

Ik raak af en toe subtiel zijn arm aan.

Flirterig leid ik hem rond, ik vertel over de geschiedenis van het pand en de sfeer van de buurt. Ik raak af en toe subtiel zijn arm aan. Geamuseerd loopt hij met zijn krachtige lijf door het appartement en luistert naar mijn verkooppraatje. Ik stel voor dat hij zijn auto hier laat staan en we met mijn Mini naar het volgende pand gaan. Hij vindt dat een prima plan.

Het tweede pand vindt hij duidelijk minder interessant. Vluchtig kijkt hij rond, het is in het drukkere  deel van de Jordaan en dat bevalt hem niet. Het is een prachtig pand, maar de afwerking is aanzienlijk minder dan bij de eerste. Al snel stelt Mark voor om te gaan lunchen bij restaurant Daalder aan de Lindengracht voordat we naar de laatste woning gaan. Deze dag wordt steeds beter.

Tijdens de lunch vertelt hij over zijn ICT-bedrijf die een enorme groei doormaakt. Hij wil een appartement in Amsterdam erbij voor privé doeleinden. Na de gezellige lunch rijden we samen naar Amsterdam Zuid. In de auto legt hij een hand op mijn been, mijn lichaam verstrakt, mijn onderbuik is blij en mijn ademhaling versnelt. Ik probeer de focus op de weg te houden. ‘Ik ben heel blij dat jij voor de woning stond,’ zegt Mark. Ik lach liefjes naar hem, en bedenk me, dat ik zeker weet dat ik iets ga verkopen vandaag.

Het laatste appartement heeft twee verdiepingen. De strak ingerichte woonkamer met open woonkeuken heeft een prachtig uitzicht op het Vondelpark. Op de etage is een luxe badkamer met aangrenzend een grote slaapkamer met hemelbed en een inloopkast. Ik zie Mark zijn Hugo Boss-pakken hier al hangen.

Ik hoef niets te zeggen, mijn lichaam verraad me.

Ik draai me om en hij staat ineens net iets te dicht bij me. Ik slik, mijn mond is droog en mijn hart bonst in mijn keel. Mark kijkt me recht aan en zegt stellig: ‘Ik neem het’. Ik hoef niets te zeggen, mijn lichaam verraad me. Hij pakt mijn hand en het voelt als een stroomstok die mijn lichaam raakt. ‘Ik wil je nog wel iets vragen over het bed,’ zegt hij met een blik in zijn ogen die ik niet wil weigeren.

Hij gaat zitten op het bed en gebaart me naast hem te gaan zitten. Ik denk aan de verkoop en aan hoe ver ik ervoor wil gaan. Ik denk aan mijn man, die door zijn slordigheid, ervoor heeft gezorgd dat ik mijn vrije dag moest opgeven. Ik denk aan het bed van de verkoper waar ik op zit. Ik denk aan mezelf en ga naast hem zitten.

Ik slaak een zucht en smelt onder zijn aanrakingen.

Mijn handen zijn klam en mijn kut gezwollen. De kracht die Mark uitstraalt overschreeuwt mijn oppervlakkige geflirt van eerder vandaag. Zijn lippen raken de mijne en op dat moment laat ik mijn bezwaren los. Zijn hand glijdt langs mijn been omhoog langs de rand van mij kous. Onder mijn rokje door streelt zijn hand mijn onderste lippen. Al zoenend gaan we liggen op het bed. Ik slaak een zucht en smelt onder zijn aanrakingen. Zonder enige twijfel gaat hij verder.

Hij maakt zijn broek los, en haalt zijn riem uit de band. Hij pakt mijn handen en knoopt ze vast boven mijn hoofd. Het leer snijdt zachtjes in mijn pols. Met grote ogen kijk ik hem aan terwijl hij zijn kloppende pik bevrijdt. Zonder zijn blik van mijn lichaam af te wenden, doet hij een condoom om. Hij gaat op me zitten en knoopt mijn blouse los. Alsof het cadeautjes zijn pakt hij één voor één mijn borsten uit mijn bh. Zijn sterke lippen vinden mijn tepels en terwijl hij daar krachtig aan zuigt bewerkt hij mijn G-spot met zijn vingers. Mijn lichaam kronkelt van puur genot. Als hij voelt dat ik er klaar voor ben, schuift mijn rok verder omhoog. Hij trekt mijn string opzij. Hij duwt zijn trots rustig en gecontroleerd bij me naar binnen. Het zweet breekt me uit en de spanning wordt me bijna te veel. Hij stoot verder. ‘Wat ben je lekker strak, net als dit appartement,’ zegt hij. Ik ben niet in staat daar antwoord op te geven. Hij heeft bezit genomen van mijn lichaam en ik verlang naar ontlading.

Zijn stoten duwen mijn bekken dieper en dieper het bed in.

Hij neukt verder en zijn handen glijden over mijn borsten naar mijn hals en mijn gezicht. Hij kijkt naar me alsof ik een kostbaar kunstwerk ben en streelt mijn brandende lichaam. Met mijn handen nog steeds vastgebonden boven mijn hoofd lig ik daar. Als een weerloos mak lammetje hopend op bevrijding. Mijn vingers beginnen te tintelen door de belemmering van de bloedtoevoer. Zijn handen omsluiten mijn nek, en hij zet kracht. Net genoeg, het is niet pijnlijk, het is geil. Zijn stoten duwen mijn bekken dieper en dieper het bed in. Ik voel het opkomen als een golf. Vanuit mijn tenen trekt mijn orgasme door mijn hele lichaam en heel even denk ik dat ik mijn bewustzijn verlies. In de verte hoor ik ook hem grommen van genot. Met zijn handen nog om mijn nek vult hij het condoom in me.

Samen trekken we het bed van de klant recht. Ik knoop mijn blouse dicht en haal een borstel door mijn haar. De geur van sex hangt nog in de ruimte en ik hoop maar dat deze snel wegtrekt. Het condoom knoop ik dicht en stop ik in mijn handtas. We lopen naar de auto en zeggen niets. De frisse wandeling er naar toe brengt me terug naar de werkelijkheid. We stappen in de auto. Weer legt hij zijn hand bezitterig op mijn been en gaat nu verder omhoog hij duwt dwingend zijn vingers in mijn naar meer verlangende kut en zegt. ‘ik kijk uit naar het ondertekenen van de contracten’. ‘We zijn er’ zeg ik met hese stem en Mark haalt zijn vingers uit me. Hij likt ze af en stapt uit mijn auto en in de zijne.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy