De befaamde grapefruit blowjob

door Esther

Na het lezen van dit artikel over pijp skills, was ik heel nieuwsgierig naar de omstreden grapefruit methode. Veel mensen vinden het een bizarre techniek die ze niet durven uit te proberen maar ik was te nieuwsgierig en nam de proef op de som.

Tijdens het boodschappen doen, kies ik twee mooie grote grapefruits uit om mee te experimenteren. Eenmaal thuis app ik één van mijn wilde scharrels dat ik vanavond iets nieuws wil proberen. “Klinkt spannend schat, ben benieuwd” stuurt hij terug. We spreken af dat hij die avond rond negen uur bij me op de stoep zal staan met een flesje wijn. Vol enthousiasme snij ik alvast één van de grapefruits zodat ik later die avond niet te lang sta te kloten. De andere grapefruit leg ik uit gewoonte in de ijskast.

Naarmate de dag vordert en negen uur steeds dichterbij komt, merk ik dat ik nerveus begin te worden. Allerlei gedachtes en rampscenario’s schieten door mijn hoofd. Wat nou als het mislukt omdat ik de grapefruit niet goed gesneden heb? Wat als zijn huid ongelofelijk begint te branden of jeuken van het sap? Wat als hij me een imbeciel vindt en gillend wegrent? Om mijn zenuwen te bedwingen schenk ik een glaasje wijn voor mezelf in en bekijk het filmpje van Denise Walker aka Auntie Angel nog eens om zeker te weten dat ik de techniek helemaal begrijp.

Als later die avond de bel gaat, ben ik er helemaal klaar voor. Met een gezonde dosis spanning doe ik de deur open voor mijn vent. “Wat kijk je ondeugend.” zegt hij nadat hij me een kus heeft gegeven. Ik giechel en pak de fles wijn aan die hij in zijn hand houdt. “Ga lekker zitten,” zeg ik “Dan schenk ik de glazen vol.” Hij ploft neer op de bank en volgt me met zijn ogen als ik heen en weer loop om een glas voor hem te pakken.

“Ik ben heel benieuwd wat je nou weer van plan bent schatje.” zegt hij als ik naast hem komt zitten. “Daar ga je zo achter komen,” zeg ik mysterieus. “Maar drink eerst die wijn maar op. Je moet namelijk wel lekker relaxt zijn voor mijn plannetje.” Hij doet braaf wat ik zeg en neemt een grote teug van zijn wijn. We babbelen een beetje over werk en andere onbenullige dingen maar lang houd ik het niet vol. Als ik hier nog langer zit te kletsen, ben ik bang dat ik mijn bij elkaar geraapte moed weer verlies dus besluit ik dat het tijd is om in actie te komen.

Als ik hem aankijk, is het net of hij mijn gedachten kan lezen. Hij zoent me voorzichtig en zegt dan: “Zeg het maar schatje, waar wil je me hebben.” Ik ga hem voor de slaapkamer in en gooi een blinddoek naar hem als hij op bed ligt. “Trek je broek maar uit, doe deze om en wacht tot ik terug ben.” Ik loop nog even naar de badkamer voor een mini opfrisbeurt en loop dan in lingerie de keuken in om mijn grapefruit te pakken. de voorgesneden grapefruit ziet er een beetje uitgedroogd uit dus pak ik de ander uit de ijskast en snij er snel een gat in groot genoeg voor een stijve piemel.

Met mijn grapefruit loop ik de slaapkamer in. Ik zie hoe hij daar, zoals ik gevraagd heb, op bed ligt zonder broek maar met blinddoek. Om ervoor te zorgen dat hij goed hard is, besluit ik eerst even zonder grapefruit te werk te gaan. Ik kietel zijn ballen met mijn tong, lik een paar keer van onder tot boven over de schacht van zijn penis en neem dan heel voorzichtig het topje van zijn lul in mijn mond. “Dit is sowieso heerlijk, maar dit is toch niks nieuws?‘ zegt hij na een tijdje vragend. “Nee, nee dat klopt meneertje ongeduld. Ik ga zo beginnen.”

Met een hand reik ik naar de grapefruit die naast me ligt. Voorzichtig schuif ik de vrucht om zijn lul heen. “Oeh koud,” hoor ik hem een tikkeltje geschrokken zeggen. Snel neem ik zijn eikel weer in mijn mond in de hoop dat ik de boel dan een beetje opwarm. Met mijn handen om de grapefruit en mijn mond om zijn lul begin ik op en neer te bewegen. Het is een beetje gek maar ook wel weer lekker dat je fruit proeft terwijl je iemand pijpt, dus dat is wel een pluspunt. Verwachtingsvol kom ik na een tijdje omhoog: “Schatje, hoe voelt het?” vraag ik. “Gek, wel lekker, maar nog steeds koud.” zegt hij. “Wil je dat ik stop?” vraag ik aarzelend. “Eh, ja.” zegt hij voorzichtig. “Ik weet niet zo goed wat er om mijn lul heen zit maar ik prefereer toch je warme mond.”

Ik laat hem zijn blinddoek afdoen en hij begint keihard te lachen als hij de grapefruit met het gat erin ziet. “Hoe kom je hier nou weer bij?” vraagt hij verbaasd. “Tja schat, dat krijg je ervan als je met een sexblogger gaat…”

Nu ik terugkijk op de avond zijn er een paar dingen die ik jullie wil meegeven als je avontuurlijk genoeg bent om de grapefruit techniek uit te proberen. Ten eerste Angel heeft gelijk dat het verstandig is om te zorgen dat je lief geblinddoekt is. Ten tweede zou ik ervoor zorgen dat je grapefruit op kamertemperatuur is, leg ‘m dus niet in de ijskast zoals ik gedaan heb. Hoewel het grapefruit sap op de penis niet branderig aanvoelt, is dat bij een vagina heel anders. Als je na de grapefruit blowjob nog van plan was penetratie seks te hebben zorg dan dat je tussendoor even een schoonmaak momentje inlast.

Volg Esther ook via haar instagram!

Meer blogs van Esther:

Het vijfje van Leidse

Wraak op zijn ex

Consensual non-consent

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy