Sexy verhaal: Een bitterzoete nacht

door Alicia

We liepen naar de auto toen hij mijn hand pakte en me naar zich toe trok. Als een magneet leunde ik tegen hem aan. Een innige kus volgde. Ik wilde gaan en blijven. Ik zou niet verliefd worden. Het is te vroeg. Dit was niet het plan. Zoals altijd zou ik een vluchtige ontmoeting hebben. Net als bij de andere mannen zou ik bij hem in de auto stappen voor mijn korte bevrediging. Ik had hem mijn lichaam laten betasten voor zijn genot en het mijne. Ik zou hem pijpen zoals hij nog nooit gepijpt is. Vol overgave en lust. Hij zou een condoom omdoen en me onhandig neuken in de auto tot ik mijn verlossing vond. Ik zou de auto uitstappen en we zouden elkaar nooit meer zien. Het zou genoeg zijn tot mijn seksueel verlangen weer aanwakkert. Dan zou ik opzoek gaan naar een nieuwe leuke man die mijn primaire behoefte tijdelijk zou bevredigen.

Zijn lippen branden op de mijne en verwarmde mijn hart.

Nu niet, mijn lichaam wilde aan hem blijven plakken. Bij hem kruipen, troost zoeken. Vanaf het moment dat mijn man, mijn maatje, overleed heb ik alles met de kinderen draaiende weten te houden. De mannen houd ik buiten de deur door mijn seksuele escapades geheim te houden. Tot ik hem zag zitten in de bar van het hotel toen wist ik dat hij anders was. Zijn mooie, bruine ogen keken meteen door mijn oppervlakkige houding heen. Het leek alsof hij het verdriet in mijn ogen zag.

Daar stond ik tegen hem aan. Ik rook de geur van zijn lichaam en Hugo Boss, de geur van de man. Tegen mijn eigen regels in gaf ik hem een kaartje met mijn nummer. Ik zoende hem nog één keer en zijn lippen branden op de mijne en verwarmde mijn hart. Hij hield me nog even vast en voor het eerst sinds tijden voelde ik me heel even veilig. Met tegenzin stapte in mijn auto en reed met gemengde gevoelens naar het schoolplein.

Diezelfde avond ging de telefoon, de stem aan de andere kant maakte me verlegen als een verliefde puber. We hebben de hele avond gepraat met een vertrouwdheid die niet past bij twee mensen die elkaar net kennen. Uiteindelijk wist hij me over te halen om nog een keer af te spreken. Ik besloot de kinderen uit logeren te brengen. Die nacht zou voor mij alleen zijn. Ik boekte een hotel in de buurt van het restaurant waar we hadden afgesproken.

“Als ik met je een kamer ben, kan ik denk ik niet van je afblijven.”

De avond verliep zoals ik hoopte. We praten veel en hij begreep waarom ik deed wat ik deed. Voor het eerst voelde ik me niet als een escort op een date. Toch was er de schaamte. Deze keer niet over een platte neukpartij, maar over het feit dat ik het oprecht leuk had met een andere man. Ik dwong mezelf dat gevoel te negeren. Ik zou niet verliefd worden.

We liepen samen naar het hotel en ik vroeg hem of hij mee wilde naar de kamer. “Weet je het zeker?” vroeg hij. “Als ik met je een kamer ben, kan ik denk ik niet van je afblijven.” Alleen al die woorden maakte dat ik het zeker wist. Ik knikte en we liepen naar boven.

De kamer was simpel en sfeerloos maar voor ons prima. Ik keek naar deze bijzondere man die onrustig uit het raam naar buiten keek. Hij voelde zich net als ik. Ik besloot hem uit zijn lijden te verlossen en stapte op hem af. Onze lippen vonden elkaar en zijn zoen benam me de adem. We keken elkaar recht aan en de zenuwen maakten plaats voor verlangen. Hij knoopte zijn overhemd los en dat gaf me zicht op zijn mooie, gespierde lichaam. Ik draaide me om. Hij begreep wat ik wilde en ritste mijn jurkje los.

Hij ging voor me staan, pakte mijn hand en legde deze op zijn sterke borstkast. Zijn ademhaling was diep, het kalmeerde me. Mijn vingers woelden tussen zijn borsthaar gingen langzaam naar beneden en vonden zijn broekrand. Ik maakte zijn riem los. Gretig ging mijn hand in zijn broek. Ik bevrijde zijn gezwollen pik uit de benarde positie. Langzaam ging mijn hand over zijn lid heen en weer. Het zicht op zijn krachtige pik zorgde ervoor dat mijn bloed sneller ging stromen. Ik ging op mijn knieën zitten en likte zijn eikel, ik wilde zijn mannelijkheid proeven. Verbaasd en blij met mijn snelle handelen ontsnapte er een lage grom uit zijn mond. Ik pijpte verder, dieper en sneller tot hij zijn geduld verloor. “Mijn beurt,” zei hij. Hij gooide me op bed en rukte mijn slipje uit. Hij sloeg mijn borsten over en begon me meteen te likken. Vol overgave liet ik mijn hoofd dieper op het kussen zakken en hij ging bedreven verder tot ik niet meer kon. “Neem me,“ smeekte ik hem. Hij liet zich dat niet nog eens zeggen en hij klom op me. Hij zoende me en ik proefde de zilte smaak van mezelf.

“Ik wil dat je me aankijkt als ik je neem,” zei hij.

Hij duwde zijn verlangende pik in me en mijn binnenste omarmde hem. Ik sloot mijn ogen om me af te sluiten en ging mee in zijn stotende bewegingen. “Ik wil dat je me aankijkt als ik je neem,” zei hij. Ik gehoorzaamde, bang dat hij anders zou stoppen. Hij keek naar me op een manier die mijn lichaam deed gloeien. Hij neukte me bezitterig maar hield de reactie van mijn lichaam goed in de gaten. Ik zag zijn pupillen groter worden. Zijn blik werd donkerder en mijn samentrekkende kut gaf hem het laatste setje wat hij nodig had. Samen kwamen we tot een hoogtepunt. Hij liet zijn zware, lome lijf op me vallen. Ik voelde zijn hartslag langzaam rustiger worden. Ik kroop onder hem vandaan. En liep naar de kilte van de badkamer. Uit de douche kwam een dun straaltje warm water wat kletterde op de oude tegels. Ik keek naar de mooie man op het bed. Een man waar ik verliefd op zou kunnen worden. ‘Ik ga douchen,” zei ik met een knoop in mijn maag. “Daarna wil ik graag dat je weg bent.”

Het is te vroeg.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy