Sexy verhaal: Annelies & Koen & Wout deel III

door Myrthe

Lees hier deel II

Zaterdag 25 november, 19.39 uur

Het was al bij al snel geregeld. Ze verbaasde zich er over dat het zo snel was gelukt, gezien het feit dat er toch drie agenda’s moesten samengelegd worden. Maar blijkbaar hadden Koen noch Wout al plannen voor vanavond. Of misschien hadden ze die wel, maar zeiden ze die met plezier af voor een avond als deze.

De twee mannen kenden elkaar niet, zij was de enige bindende factor tussen hen en dat besef voelde best goed. Een avontuur als dit vergde wel wat vertrouwen en zij was dat blijkbaar waard. Toch gierden de zenuwen door haar keel op het moment dat ze bij Wout aanbelde. Ze was met opzet wat te vroeg, zodat ze er zeker zou zijn op het moment dat Koen aankwam. Kwestie van de hele situatie niet al vreemder te maken dan ze al was.

Ze had er nooit eerder over nagedacht, maar Koen en Wout konden eigenlijk niet meer van elkaar verschillen. Wat het uiterlijk betrof viel het nog wel mee. Logisch eigenlijk, aangezien ze met alletwee het bed deelde en ze hen dus alletwee aantrekkelijk vond. Beiden waren groot van gestalte, maar mager gebouwd. Ze hadden donker haar en donkere ogen, maar Koen had continu een driedagenstoppelbaard terwijl Wout zich iedere dag schoor met borstel en schuim. Ook hun kledingstijl was verschillend. Koen hield het bij T-shirts en jeansbroeken, terwijl Wout zich regelmatig aan een pak waagde. Dat lag deels aan hun karakter, maar had uiteraard ook te maken met het soort werk dat ze deden en het bedrijf waar ze werkten. In het bedrijf waar zij en Koen hun boterham verdienden, was de kledingstijl losser. Terwijl het er in de firma waar Wout werkte veel zakelijker aan toe ging.

En toch was Koen de ijdelste van de twee, kreeg hij graag complimenten over zijn uiterlijk (vooral over zijn haar, tot zijn grote frustratie op zijn 33ste al aan het uitdunnen) en over zijn kleren. Wout daarentegen wilde vooral dat mensen hem mooi vonden om zijn karakter.

Allebei waren het goede minnaars, al hadden ze wel elk hun eigen stijl. De aanpak van Koen was nogal direct. Weinig voorspel, meteen ter zake en klaarkomen absoluut niet noodzakelijk. Hij hield van seks op minder voor de hand liggende plaatsen. In toiletten bijvoorbeeld, of op de achterbank van zijn auto. Snel en spannend. Wout daarentegen pakte het allemaal veel rustiger aan. Eerst iets drinken, daarna een uitgebreid voorspel om ten slotte naar de climax toe te werken. Seks had Wout bij voorkeur in een bed, als het echt niet anders kon op een bank. En achteraf was er altijd nog wat tijd voor wat geknuffel, gezoen en gepraat.

Maar beiden hadden ze haar gisteren verrast door zomaar, schijnbaar vanuit het niets, over een trio te beginnen. Een trio met twee mannen en een vrouw dan nog. Van mannen zou je eerder verwachten dat ze liever met twee vrouwen in bed belanden. Ze had even getwijfeld, de kans lag nochtans voor het grijpen, maar Koen en Wout wisten tot vandaag niet eens van elkaars bestaan af, laat staan dat ze wisten dat ze met hen allebei een affaire had. Wat zouden ze dan wel niet van haar denken? Welk soort vrouw zou ze dan in hun ogen worden?

Na een paar uur gepieker had ze een besluit genomen. Ze had eerst met Koen gebeld. Zeg, die vraag van gisteren… om nog iemand te laten meedoen met ons… meende je dat echt? Want eh…, ik eh…, ik ken misschien wel iemand. Hij had wat vragen gesteld. Wie en hoe en vooral: wanneer. Want snel graag.

Daarna had ze een berichtje naar Wout gestuurd. Ik ken iemand die me helemaal wil vullen, samen met jou. Hij stuurde een kwartier later terug en het was geen vraag. Ik ben morgenavond vrij.

Nu ze er zo over nadacht was de manier waarop de beide mannen gereageerd hadden atypisch. Koen had vragen gesteld, terwijl hij meestal degene was die zich onbezonnen aan nieuwe avonturen waagde. Wout had dat net niet gedaan, hoewel hij doorgaans liever goed voorbereid aan iets begon.

In elk geval: nog geen half uur later was het helemaal geregeld. Er was een tijdstip, er was een plaats en er waren drie hoofdrolspelers. En vooral ook heel veel zenuwen.

Die waren er nu ook, nu ze voor de deur van Wout stond te wachten tot hij haar binnen zou laten. Waarom leek het zo lang te duren? Het weer was al heel de dag net zo onrustig als zij. De wind waaide uit drie richtingen tegelijkertijd, soms heel hard, dan weer zacht met tussenin periodes van absolute windstilte. De regen bleek al even wisselvallig als de wind. Af en toe regende het pijpenstelen, soms was het niet meer dan wat motregen geweest, heel af en toe was het ook een tijdje droog gebleven. Van zodra de duisternis was ingevallen, voelde het echter alsof er elk moment een storm kon losbarsten, de wind floot onophoudelijk en donkere wolken pakten zich samen…

Lees hier deel IV.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy