Sexy Adventsverhaal #14: Focking hard

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…Zijn harde lul voel ik door mijn broek tegen mijn billen duwen. Het duurt dan ook niet lang voordat hij mijn joggingbroek en de string die ik daaronder draag naar beneden trekt en hij zichzelf bij me naar binnen duwt. Hij slaat zijn rechterarm om mijn middel en grijpt met zijn linkerhand mijn keel.

“Ja… neuk me… alsjeblieft..” Hijg ik ongecontroleerd.

“Ik neuk je zo focking hard.” Fluistert hij in mijn oor terug.

Hij zoent me in mijn nek terwijl hij met zijn heupen tegen mijn billen aan stoot. Ik buig voorover om hem dieper te laten gaan. Met beide handen houdt hij nu mijn keel vast als houvast en om met nog meer kracht in me te kunnen stoten. Ik begin steeds zwaarder te ademen, hij voelt zo lekker in me, ik wil dat hij nog heel lang doorgaat. Terwijl één hand mijn keel blijft vasthouden grijpt zijn andere hand mijn haar en trekt er stevig aan. Mijn hoofd kan niet anders dan zich mee naar achter laten trekken. Ik ben in tijden niet zo lekker vastgepakt.

Voor ik het weet worden zijn kreunen harder en korter totdat hij met een harde lange kreun in me klaarkomt…

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy