Sexy verhaal: De Laatkomer

door Myrthe

‘Uw afspraak van elf uur is er.’ Paulette keek op het klokje onderaan rechts op haar computerscherm. Het was 11 uur 17. Haar afspraak van elf uur was dus ruim een kwartier te laat. Daar hield ze niet van. Ze bedankte de receptioniste en haakte de telefoon in. Daarna liep ze de trap af die uitkwam in de open ontvangstruimte van het softwarebedrijf waar ze sinds een paar weken aan de slag was als inkoopverantwoordelijke.

Halverwege de trap zag ze hem al staan. Hij stond met zijn rug naar haar toe en zat strak in een antracietgrijs pak met krijtstreepjes. Zijn donkerkleurige haar blonk van de gel en hij had brede schouders en een gespierd kontje.

‘Meneer Verbrugge.’ Hij draaide zich om toen ze zijn naam uitsprak en zijn whiskykleurige ogen leken zich onmiddellijk in de hare te boren. Ze liet er zich niet door van de wijs brengen. ‘U bent te laat.’ Het klonk berispend. ‘Ik hou niet van mensen die niet op tijd kunnen komen.’

Meneer Verbrugge had een stoppelbaard, wat hem in haar ogen woest aantrekkelijk maakte. Zijn handdruk voelde warm en stevig. Er was geen greintje schuldgevoel bij hem te bekennen. ‘Mevrouw De Zutter. Aangenaam.’

‘Komt u mee naar mijn bureau. U hebt nog exact…’ Ze wierp een blik op de reuzegrote wandklok in de ontvangstruimte. ‘… negenendertig minuten.’

Hij had nog steeds haar hand vast. ‘Ik heb een ander voorstel. Als u mij toestaat.’

Ze kneep haar ogen tot spleetjes en trok haar hand weg. Ze fronste haar voorhoofd. ‘Laat maar horen.’

‘Het is bijna middag. Laten we samen iets gaan eten. Ik hoorde bijvoorbeeld al veel goeds over dat hippe restaurant dat recent opende in het oude pand van Les Deux Etoiles.’

Ze reageerde niet onmiddellijk, vroeg zich af het wel een goed idee was om met een mogelijke nieuwe leverancier te gaan lunchen. Dat was in dit bedrijf ook helemaal niet de gewoonte. Maar als ze eerlijk was, dan prikkelde zijn voorstel onmiddellijk haar ondeugende kantje. En de gedachte aan een etentje met een niet onknappe man was ook best… fijn. Ook al was het een zakendiner.

‘Oké,’ zei ze en ze probeerde haar stem opzettelijk vlak te laten klinken. ‘Ik haal mijn handtas. Zo terug.’

Ze liep nog even langs de toiletten om haar make-up wat bij te werken en wat deo onder haar oksels te spuiten. En toen ze een paar minuten later opnieuw bij meneer Verbrugge in de ontvangstruimte stond, probeerde ze niet te laten merken dat ze diep in haar binnenste een klein beetje opgewonden was.

Waar het klassieke restaurant Les Deux Etoiles jarenlang zijn onderkomen had gevonden, bleek nu een hippe streetfoodbar gevestigd te zijn, luisterend naar de naam De Kleine Keuken. Het eten was er origineel en lekker, het kader stijlvol en strak, maar tegelijkertijd toch gezellig. Al tijdens het aperitief werd het zakelijke gedeelte van het diner met succes afgerond. Paulette was er tot dan prima in geslaagd om professioneel te blijven, zich niet te laten afleiden door het feit dat ze meneer Verbrugge – ze mocht ondertussen zijn voornaam Robert gebruiken – met de minuut aantrekkelijker vond. Zelfs de manier waarop hij een borrelnootje naar zijn mond bracht en daarna het achtergebleven zout op zijn lippen met zijn tong wegwerkte, was voldoende voor secondenlang concentratieverlies.

Tijdens het eten van het hoofdgerecht hadden ze het over koetjes en kalfjes. Het maakte Paulette weinig uit over welke koetjes en kalfjes precies, ze was de onderwerpen al vergeten nog voor ze volledig aan bod waren geweest. Zolang Robert maar af en toe diep in haar ogen keek en haar die scheve glimlach toe wierp die zo typisch hem bleek te zijn… In zijn wangen zaten kuiltjes. In haar buik zaten naast stukjes zuurdesembrood, brokjes tofuburger, kapot gekauwde groentjes en rozige cocktailsaus ook flink wat vlinders.

‘Wil je nog een dessertje?’ Ze wilde zijn vraag afwimpelen, iets zeggen over letten op de lijn, maar ze voelde plots een quasi onweerstaanbare drang om heel erg ondeugend te zijn.

Ze beet op haar lip terwijl ze hem schalks aankeek. ‘Misschien heb ik wel zin in iets om aan te likken.’ De geilheid droop van haar stem. Hij kon het onmogelijk niet merken. De scheve glimlach speelde opnieuw om zijn lippen. ‘Volgens mij staan hier geen ijsjes op de kaart.’

Ze bleef hem recht in de ogen kijken. ‘Misschien iets met minder calorieën.’

Hij lachte luid, wist ongetwijfeld wat ze wilde zeggen, maar hij bleef doen alsof dat niet het geval was. ‘Ah, een waterijsje!’

Op de terugweg van het restaurant naar het bedrijf begon ze te twijfelen of ze misschien toch niet duidelijk genoeg was geweest. Mannen waren nu eenmaal niet zo goed met dubbelzinnigheden die ze niet zelf hadden bedacht. Ze reden ondertussen op de drukke steenweg waar haar bedrijf was gevestigd, maar toen sloeg hij plots een zijstraat in en parkeerde zijn wagen discreet tussen enkele pakhuizen.

Haar tong gleed over haar lippen toen hij zonder iets te zeggen de autostoel achteruit schoof en de leuning wat verder naar achteren zette. Hij sloot zijn ogen terwijl hij half liggend zijn zwarte lederen riem los maakte en daarna de grijze broek van zijn driedelig op maat gemaakte pak en zijn strak aansluitende onderbroek over zijn kont en billen naar beneden schoof. Meteen kwam zijn penis recht te staan. Haar mond viel open toen Paulette zag hoe stijf hij al was. En hoe groot. Het was helemaal waar ze op gehoopt had. ‘O, Robert…’, mompelde ze en de bewondering was hoorbaar in haar stem.

Zonder ook maar een seconde te aarzelen, maakte ze haar lippen flink nat en boog ze haar bovenlichaam in de richting van zijn erectie. Ze verzuchtte zachtjes toen ze zijn stijve lid met haar lippen omsloot. Haar tong liet ze een paar keer langs zijn eikel glijden, terwijl ze zijn ballen in haar handen nam en er met haar vingers voorzichtig over wreef. Ze genoot er zelf even veel van als hij, merkte hoe haar hart bonkte tot in haar keel. Een vastberadenheid die ze niet vaak voelde, nam bezit van haar. Ze zou hiermee blijven doorgaan, net zolang tot hij schokkend en trillend klaarkwam in haar mond.

Zijn penis was ondertussen helemaal nat van het speeksel dat ze overvloedig produceerde en ze klemde er haar rechterhand rond. Terwijl ze met haar hand op en neer bewoog, deed ze hetzelfde met haar hoofd. Ze dreef het tempo op, nam zijn geslacht steeds dieper in haar mond. Ze onderdrukte de neiging om te kokhalzen en haar hart jubelde toen ze hem hoorde kreunen. Het klonk als geprevel, maar ze hoorde het luid en duidelijk, toen hij zei: ‘Heerlijk, dit!’

Ze gebruikte zijn eikel als lippenstift, liet hem een paar keer langs haar lippen glijden, waarna ze hem helemaal in haar mond nam. Ze kneep haar hand hard ronde het deel van zijn penis dichtst bij zijn buik en voelde hoe zijn eikel groeide door de druk. Ze zoog nog wat harder, liet haar tanden een paar keer bewust langs zijn gevoelige huid glijden. Haar hele lijf tintelde van de ongemakkelijke houding die ze moest aannemen om te kunnen doen wat ze aan het doen was, maar het deerde haar niet. Haar ogen voelden betraand, ze snakte naar adem en ze kokhalsde. Maar ze zou niet opgeven. Hij moest en zou klaarkomen in haar mond.

‘Fuuuckkk…’ Het klonk als een langgerekte jammerkreet, maar ze voelde hoe de spieren in zijn billen begonnen te trillen. Ze was nu al, veel vroeger dan verwacht, bijna bij haar doel. Ze legde haar hand opnieuw rond zijn ballen en nam zijn erectie helemaal in haar mond. Ze voelde zijn eikel duwen tegen het achterste van haar keel, maar ze kokhalsde niet. Zijn vingers gleden door haar haren en hij omklemde haar hoofd met zijn beide handen, bewoog het op en neer in het ritme dat hij wild. Ze liet hem toe, ging er helemaal in mee. Ze kon dit. Het overvloedige speeksel in haar mond voelde slijmerig en zorgde ervoor dat zijn penis dieper en dieper in haar keel gleed. Hij verkrampte helemaal toen hij in haar mond klaarkwam en het voelde als een overwinning. Ze liet zijn penis uit haar mond ontsnappen en slikte.

Ze keek hem aan toen ze even later voor het bedrijf uit zijn wagen stapte, de ondeugende lichtjes nog altijd brandend in haar ogen, en ze glimlachte liefjes.

‘Meneer Verbrugge… Zie je wel dat je niet altijd te laat hoeft te zijn. U kan zelfs te vroeg komen.’

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy