Sexy verhaal: De geheime video’s

door Myrthe

De computer maakt een blazend geluid wanneer ik het geheugenkaartje in de SD-gleuf steek. Ik zucht ontgoocheld en vervloek nog maar eens mijn eigen slordigheid als ik zie dat er op het kaartjes geen foto’s staan, maar filmpjes. Dit is duidelijk ook niet het kaartje waar ik naar op zoek ben en mijn hand beweegt zich al in de richting van het kaartje, als ik bedenk dat het geen kwaad kan om toch maar eens te kijken wat de precieze inhoud is. Twee snelle klikjes op de linkermuisknop later opent zich het eerste filmpje op mijn scherm. Mijn mond valt open van verbazing.

Mijn minnaar ligt zijdelings op het bed in mijn slaapkamer. Hij heeft zijn trui nog aan, maar zijn broek hangt op zijn knieën. Zijn penis ligt slap op zijn buik. Ik glimlach als ik de kamer binnenkom.

“Wat zijn we van plan?” Hij heeft die typische stoute jongensglimlach op zijn lippen als hij zijn hoofd een klein beetje opheft en in mijn ogen kijkt. Ik loop naar hem toe en ga wijdbeens bovenop hem zitten. Ik begin hem te kussen. Hij duwt me bij mijn schouders naar beneden.

“Ik zou willen dat je me 15 minuten lang pijpt, zonder een woord te zeggen.”

Ik doe zonder aarzelen of tegenspreken wat hij zegt. Staand naast het bed neem ik zijn nog slappe penis voorzichtig in mijn handen en leidt hem naar mijn mond. Ik lik en ik kus. Ik doe het met zoveel overgave dat hij groeit in mijn mond. Even later ga ik op mijn knieën zitten en beweeg mijn hoofd vol overgave op en neer. Zijn penis verdwijnt helemaal in mijn mond. Hij moet moeite doen om geen geluid te maken, maar wanneer ik ook mijn handen gebruik, zijn penis stevig omklem, kan hij een kreun niet meer onderdrukken. Hij vloekt, is daarna weer stil. Ik ga verder. Likken, zuigen, duwen, trekken. Het is overduidelijk dat hij dit niet lang meer zal volhouden.

“Wow.” Zijn stem klinkt dik en schor. “Lekker, dit.” Het lijkt alsof ik door die woorden nog een versnelling hoger schakel. Ik kokhals een paar keer als zijn erectie helemaal achter in mijn keel raakt, maar ik geef niet op. Hij komt schuddend en bevend klaar in mijn mond. Ik slik, lik daarna met mijn tong zijn hele penis schoon. Ik ga opnieuw wijdbeens over hem heen zitten en kijk hem beschuldigend, maar zelfvoldaan aan. “Twee minuten te vroeg.”

Mijn handen trillen als ik met een dubbele klik van mijn muis het volgende filmpje afspeel.

Ik kom binnen in de slaapkamer, op de voet gevolgd door mijn minnaar. Hij duwt me ruw neer op het bed. Ik laat me giechelend vallen en kijk hem met begerige ogen aan. Mijn mond hangt een beetje open. Hij komt op me af, maakt onmiddellijk mijn riem los en trekt mijn broek naar beneden. Daarna doet hij hetzelfde met mijn slipje. Ik bijt op mijn lip terwijl hij rechtstaand naast het bed zijn eigen broek openmaakt.

“Op je knieën.” Ik zucht even, maar doe gewillig wat hij zegt. Zijn blik glijdt over mijn billen en hij pakt me vast bij mijn heupen. Hij streelt met zijn erectie een paar keer langs mijn schaamlippen, doet daarna hetzelfde met zijn vingers. Dan duwt hij zijn stijve in één vlotte beweging bij me naar binnen. Ik sluit mijn ogen en hap naar adem. Ik kreun. Hij gaat een paar keer heen en weer, neemt me direct over zijn volle lengte. Ik blijf kreunen. Speeksel loopt uit zijn mond en valt tussen mijn billen. Hij wrijft het speeksel uit en duwt een duim naar binnen. Ik hap naar adem, mijn lichaam lijkt even te verkrampen. Maar dan geef ik tegendruk. Hij trekt zijn penis terug en duwt met zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Hij voelt nauwelijks weerstand. Hij kan makkelijk helemaal naar binnen glijden. Hij sluit zijn ogen, krijgt een vreemde grimas op zijn gezicht. Ik kerm een beetje, een paar keer komt een klaaglijk ‘au’ over mijn lippen, maar hij kent geen genade. Hij stoot hard bij me naar binnen en wanneer hij het tempo opdrijft, ga ik helemaal met hem mee. Ik kreun, maar het is overduidelijk niet meer van de pijn. Zijn handen liggen nog altijd op mijn heupen en ik maak mijn rug hol alsof ik hem op die manier nog dieper in me wil voelen. Mijn gezicht is rood van opwinding. Hij haalt zwaar adem en hijgt. Zijn hand verdwijnt tussen mijn billen en met zijn vingers bespeelt hij mijn clitoris. Ik jammer als hij plots uit me verdwijnt. Drie keer beweegt hij zijn hand heen en weer over zijn stijve en dan komt hij grommend klaar. Zijn sperma drupt van mijn billen. Hij kijkt zelfingenomen als hij me daarna nog een klets op mijn plakkerige billen geeft.

Ik adem zwaar en mijn hele lichaam lijkt nu in opperste staat van paniek. Mijn hoofd is troebel, mijn hart bonst in mijn keel en ik kan niet meer slikken. Toch slaag ik er in om nog een filmpje open te klikken.

Mijn vriendin en ik komen samen de kamer binnen en gaan giechelend naast elkaar op bed zitten. We maken onze schoenen los en schoppen ze uit. Daarna draait ze haar lichaam naar het mijne, legt haar handen op mijn gezicht en kust me. Het is een zachte, intieme kus. En hij duurt heel erg lang. Onze handen strelen wangen en hals, wijken af en toe even uit in de richting van elkaars borsten. Er klinkt gestommel van op de trap, maar wij kijken niet op als mijn minnaar ook de kamer binnenkomt. Hij blijft staan tegen de deurpost en neemt het schouwspel glimlachend in zich op. De bobbel in zijn broek is nu al zichtbaar. Wanneer het lijkt alsof we uitgekust zijn, doorbreekt hij de stilte.

“Dat was een opwindend zicht.” Mijn minnares en ik geven elkaar nog een zoen op de mond en kijken hem aan. ‘Trek nu jullie kleren maar uit.”

Ik lach luidop als we alle twee van het bed opstaan en zonder een woord te zeggen, doen wat hij vraagt. Haar blik glijdt begerig naar mijn borsten en ze neemt ze in haar handen. We betasten elkaars naakte lichaam terwijl mijn minnaar zijn kleren uittrekt en op het bed gaat liggen. Hij roept mijn naam, eist dat ik bovenop hem kom liggen, met mijn rug op zijn buik. Hij dringt onmiddellijk bij me binnen en ik kreun. Hij beveelt mijn vriendin om mij ondertussen te beffen. Ze doet onmiddellijk wat hij vraagt. Met lange halen likt ze tussen mijn benen. De stoppelbaard van mijn minnaar schuurt tegen de huid van mijn wang als ik mijn hoofd in de richting van het zijne draai en hem tongzoen. Mijn vriendin gebruikt afwisselend haar tong en haar vingers om mijn clitoris te stimuleren en mijn minnaar stoot tegelijkertijd hard bij me naar binnen. Mijn gehijg wordt luider en mijn lichaam trekt een paar keer samen.

“Wisselen.” We doen onmiddellijk wat hij vraagt. Ik laat me van hem af rollen, mijn vriendin neemt mijn plaats in. Ik ga tussen hun benen zitten, maak mijn lippen nat en laat mijn hoofd zakken tussen haar benen. Mijn hoofd gaat wild op en neer in hetzelfde ritme als hij bij haar binnen stoot. Mijn ene hand ligt op haar buik, mijn andere hand streelt zijn ballen. Ze kreunt mijn naam en hij bijt venijnig op haar oorlel. Ze heeft de boodschap begrepen en kreunt nu ook zijn naam. Ik kijk ontgoocheld wanneer hij me opdraagt om te stoppen en op het bed te gaan liggen. Mijn vriendin moet op haar knieën voor me komen zitten. Hij gaat achter haar staan en dringt opnieuw in haar, ruw en hard, genadeloos. Ze probeert me te likken, maar is te zeer afgeleid door zijn nijdige gebeuk. Ik ga wat lager op het bed liggen en neem haar hoofd in mijn handen. Ik duw mijn lippen op haar wangen, streel met mijn handen over haar trillende lichaam. Haar bovenlichaam valt op het mijne neer op het moment dat ze luid hijgend klaarkomt. Hij loopt de kamer uit, zijn erectie glanzend van ons vocht en zij blijft nog minutenlang in mijn armen liggen, terwijl ik met mijn vingers door haar haren wrijf.

Ik duw mijn bureaustoel achteruit en sta op. Er staan nog minstens tien andere filmpjes op het geheugenkaartje, maar ik ben even niet meer in staat om nog verder te kijken. In mijn hoofd is het chaos en ik kan niet helder denken. Ik loop als in een reflex de trap op naar de slaapkamer en kijk in de hoek van waaruit alle filmpjes opgenomen lijken te zijn. Een bijna onzichtbaar klein zwart bolletje is bevestigd in de hoek van het plafond. Het is me nog nooit eerder opgevallen, zo klein is het. Ik loop de slaapkamer weer uit, mijn gedachten nog altijd een onoverzichtelijke brei, en ga weer achter de computer zitten. Ik maak een nieuwe map aan op mijn bureaublad en sla er een kopie op van alle filmpjes op het kaartje. Daarna haal ik het kaartje uit mijn pc en steek het terug in de bureaulade van mijn echtgenoot, exact op dezelfde plek als waar ik het daarnet gevonden heb en neem een besluit.

Die avond trek ik mijn minnaar, van zodra hij een voet bij me binnen heeft gezet voor ons wekelijkse afspraakje, bij zijn arm mee de trap op. Ik leg mijn vinger op mijn lippen en duw hem op het bed. Dan ga ik voor hem staan en trek heel langzaam mijn kleren uit. Zijn ogen staan hongerig als hij mijn naakte lijf ziet. Ik beweeg met opzet wat sensueler en uitdagender voor hem dan ik normaal zou doen. Ik schud met mijn kont, laat mijn handen langs de curves van mijn lichaam glijden in de richting van mijn borsten. Mijn wijsvinger verdwijnt in mijn mond. Als hij onder het speeksel zit, laat ik mijn hand tussen mijn borsten en over mijn buik gaan tot aan het kortgetrimd donker krulhaar op mijn venusheuvel. Ik zet mijn benen wat verder uit elkaar. Mijn schaamlippen zijn gezwollen en ik drijf ze uit elkaar en duw het topje van mijn wijsvinger tegen mijn clitoris. Het vocht druipt van zijn gezicht. Ik hou mijn hoofd schuin, maar blijf met mijn vinger mijn clit stimuleren, wanneer hij opstaat van het bed en met een paar snelle bewegingen zijn kleren op de grond gooit. Zijn erectie duwt tegen mijn onderbuik als hij me ruw tegen zich aan trekt. Hij bijt hard op mijn lippen, als een wild dier dat zijn prooi gaat verscheuren. En ik wil door hem verscheurd worden, nu meer dan ooit.

Wanneer hij zich laat vallen op het bed, ga ik bovenop hem zitten. Hij duwt met zijn handen tegen mijn billen en ik begrijp onmiddellijk wat hij wil zeggen. Ik schuif wat omhoog, zodat mijn kut zich nu recht boven zijn gezicht bevindt. Maar dan herinner ik me weer wat ik van plan ben, en draai me om, zodat mijn gezicht weggedraaid is van hem. Het maakt hem niet uit, met zijn harde tong likt hij tussen mijn schaamlippen, zijn vingers klauwen zich in het vet van mijn kont. Mijn minnaar zuigt aan mijn clitoris, knabbelt aan mijn schaamlippen, duwt een vinger bij me naar binnen en soms lijkt alsof hij het allemaal tegelijk doet. Ik moet moeite doen om rechtop te blijven zitten, mijn gezicht staat verkrampt van de opwinding, maar ik wil me niet laten kennen. Ik hap naar adem en kreun zijn naam als ik voel dat hij met een vinger druk zet op mijn kontgaatje. Mijn meest intieme plekjes bevinden zich op zijn gezicht, open en bloter dan ooit, en dat is exact mijn bedoeling.

Ik voel van tussen mijn benen een warmte opborrelen die zich over mijn hele lichaam lijkt te verspreiden. Zweetdruppels parelen op mijn gezicht en het voelt alsof ik uit elkaar ga barsten. Ik kreun klaaglijk als mijn hele lichaam verkrampt en ik mijn lichaam trillend en schokkend voorover laat vallen. Ik hoor hoe hij zelfingenomen grinnikt. Ik neem een paar seconden de tijd om op adem te komen, ga dan weer rechtop zitten en kruip op mijn handen en knieën een metertje vooruit. Het hele gebied tussen mijn benen voelt warm en bonst. Het kost wat moeite om zijn erectie bij me naar binnen te laten glijden. Mijn schaamlippen zijn te gezwollen. Met mijn vingers trek ik ze uit elkaar en ik grom als hij centimeter voor centimeter bij me binnen glijdt.

Ik maak mijn rug hol, neem met mijn beide handen mijn borsten vast en speel met mijn tepels terwijl ik mezelf op en neer beweeg. Hij kreunt telkens zijn erectie op die manier volledig in mij verdwijnt. Ik bijt op mijn onderlip en drijf het tempo op. Wanneer zijn spieren beginnen te trillen, steek ik nog een tandje bij. In een moordend tempo laat ik mezelf telkens opnieuw over zijn harde lid glijden. En wanneer hij mijn naam grauwt, kijk ik uitdagend in de richting van het piepkleine cameraatje in de hoek van het plafond, tuit mijn lippen en knipoog.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

4 reacties

Nicasi 23 oktober 2019 - 20:25

Damn girl

Beantwoord
Myrthe Moon 28 oktober 2019 - 09:04

Ha. :))

Beantwoord
DokD 3 november 2019 - 06:22

Wauw Myrthe!! You go girl!
Heerlijk verhaal. Mist z’n uitwerking niet ☺️

Beantwoord
Myrthe Moon 29 november 2019 - 18:42

Dank je. :)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy