Sexy verhaal: Voor één avond ordinair

door Kim

Het was Valentijnsdag 2015, waar ik me totaal van had afgesloten. Ik lag op de bank, er stond een film aan en mijn woonkamer werd gesierd door kaarslicht. Toen kreeg ik spontaan een sms van een man die ik de dag ervoor bij een expositie had ontmoet. Hij vroeg of ik zin had om rond middernacht een ritje naar het strand te maken, waar ik geen seconde over twijfelde. Mijn saaie avond kon wel wat pit gebruiken, dus ik sprong onder de douche en fatsoeneerde mezelf zodanig dat ik de buitenwereld weer kon trotseren. Gehuld in een hotpants, panty, strakke top en biker boots voelde ik me sletterig op de juiste manier.

Ik zoende hem terug, vulgair en inhalig.

Toen de klok 12 uur sloeg werd ik gebeld met de boodschap: ‘Uw koets staat voor de deur.’. Tot mijn verbazing stapte ik recht op een zilveren Hummer af. ‘Dit is een grap. Je maakt een grapje.’, was het enige wat ik kon uitbrengen, gepaard met een verdwaasde grijns op mijn gezicht. Hij gebaarde naar de lege stoel naast hem en met een ietwat onwennig decadent gevoel in mijn maag sprong ik in de auto. We reden langs bossen en duinen richting de zilte lucht van de zee in van Zandvoort.

Het waaide hard, maar het was warm voor die tijd van het jaar. Het donker van de nacht viel als een deken over het water, slechts onderbroken door de weerspiegeling van een enkele twinkelende ster. Alle kanten op waren de kilometers om ons heen verlaten. Hij pakte me stevig beet en zoende me hongerig en puur voor zijn eigen genot. En ik ging er helemaal in mee. Het was een dag om lust te vieren, dus waarom niet op een oppervlakkige, door sexuele verlangens gedreven manier? Ik zoende hem terug, vulgair en inhalig.

Ik knoopte zijn broek los en ging op mijn knieën. Daar in het zand, met de krachtige geluiden van de zee achter mijn rug, pijpte ik hem klaar. Hij duwde mijn hoofd met zijn handen stevig op zijn pik en spoot in mijn mond. Ik slikte hem door en sprong speels omhoog. Ik gaf hem een knipoog en gebaarde naar de parkeerplaats.

In de auto plaats genomen legde hij zijn sleutels op het dashboard. Ik keek hem vragend aan, maar nog voordat ik iets kon zeggen, voelde ik zijn tong over mijn lippen glijden en zijn hand in mijn broekje. Hij ritste mijn hotpants open en liet zijn vingers dieper mijn onderbroekje in verdwijnen. En toen werd het opeens nog een stuk wilder dan ik had verwacht. Hij scheurde mijn panty kapot en trok mijn ondergoed naar beneden. Met het stukje stof in zijn hand en zijn vingers wild aan het werk keek hij me duivels aan en sprak bazig de woorden: ‘Ik ga je klaar laten komen. Je doet wat ik zeg en je laat het gebeuren.’. Hij propte mijn onderbroekje in mijn mond en liet zijn handen magie creëren. Kreunend, met mijn nagels dieper en dieper snijdend in het leer van de autostoel, kwam ik keihard klaar.

“Ik liet mezelf over hem heen zakken, klaar voor een potje oppervlakkige sex.”

Hij startte de auto en reed richting Haarlem, maar niet terug naar mijn huis. We stonden plots op de parkeergarage van zijn werk. Een autowerkplaats op een industrieterrein, compleet verlaten want het was midden in de nacht. Ik beet op mijn lip en keek hem aan. ‘Gaan we nu neuken?’, vroeg ik gretig. Hij stapte uit en stapte achterin weer in. Hij trok zijn broek naar beneden en ging met zijn blote billen op de leren achterbank zitten. Met zijn wijsvinger gebaarde hij dat ik over de stoelen en over hem heen moest klimmen. Ik slingerde mijn hotpants door de auto en klauterde behendig zijn kant op. Ik liet mezelf over hem heen zakken, klaar voor een potje oppervlakkige sex. Mijn billen veerden soepel op en neer terwijl hij er stevige tikken op gaf. De primitiviteit van vlees op vlees, huid op huid, tong tegen tong was precies wat ik nodig had die nacht.

Toen legde hij me op mijn buik op de achterbank neer en gleed hevig en met intense kracht naar binnen. Als een oermens stootte hij hard en vol overgave, kreunend en bezweet, tot hij op springen stond. Hij draaide me vluchtig om, stootte zichzelf naar zijn climax en spoot over mijn buik heen. Met twee vingers veegde hij zijn sap van rondom mijn navel en smeerde het over mijn tong. Voor de tweede keer die avond nam ik hem eenmalig in mijn mond.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy