Sexy verhaal: De stroomstoring

door Myrthe

Voor de derde keer die dag was op mijn werk alle elektriciteit uitgevallen en het zag er nu al naar uit dat deze storing heel wat langer zou duren dan de twee vorige. De stroomuitval was het gevolg van werkzaamheden op de parkeerplaats van het bedrijf en het dreef onze bedrijfsleider tot absolute wanhoop. Hij zat net in een belangrijke Skype-onderhandeling met een klant uit het Midden-Oosten en kon zich geen onderbrekingen veroorloven. Bij de derde storing had hij een luide vloek het gebouw ingeknald, een goddelijke verwensing zo luid dat die zelfs te horen was op de tweede verdieping. Het bedrijf was gelijk in rep en roer. De de technische dienst snelden naar de parkeerplaats in de ijdele hoop het probleem snel op te lossen en de secretaresse van de bedrijfsleider liep de conference room binnen om een kalmeerpilletje aan te bieden. Alle anderen probeerden vooral heel erg om onzichtbaar te zijn en niets te doen wat de bedrijfsleider nog kwader zou maken. Het feit dat ook de bewakingscamera’s door de stroomstoring niet meer werkten, maakten het onzichtbaar zijn nu ook een stuk makkelijker, wat voor de meeste collega’s een hele geruststelling was.

Onzichtbaar proberen te zijn. Dat was ook exact wat ik van plan was om te doen. En ik wist dat hij dat ook zou doen, samen met mij. 'Hij' was die bijzondere collega met wie ik af en toe naar bed ging. Als wij daar zin in hadden. Sinds ik hem een half jaar geleden had leren kennen was mijn sexdrive als een pijl de hoogte in geschoten en ik bleek hetzelfde effect op hem te hebben. En hoewel we thuis allebei een partner en een paar kinderen hadden, gaven we ons heel regelmatig gewoon over aan onze lusten. No strings attached.

Ik wist dat hij er al heel lang van droomde om mij te neuken in mijn kantoor – of in het zijne, maar het mijne was meer voor de hand liggend aangezien ik er eentje voor mij alleen had. Ik wist dus dat hij een kans als deze met beide handen zou grijpen. Het verbaasde me dan ook niets dat hij amper een paar seconden nadat de elektriciteit voor de derde keer was uitgevallen, mijn bureau binnensloop. In zijn rechterhand had hij een walkie talkie waar een paar opgewonden mannenstemmen krakend door te horen waren. Het leek erop dat de stroomstoring dit keer een hele tijd zou duren, er was sprake van enkele uren.

"Hallo vreemdeling," begroette ik hem met een speelse glimlach om mijn lippen.

Hij kwam onmiddellijk naar me toe en trok me achter mijn bureau vandaan. "Mag ik even iets tegen je aanhouden?"

Ik hoefde niet te antwoorden, want gelijk drukte hij zijn lichaam heel hard tegen dat van mij aan. Ik voelde zijn stijve penis tegen mijn onderbuik en ging op mijn tenen staan. Toen greep ik hem bij zijn haren en duwde zijn hoofd hard omlaag zodat ik mijn lippen op de zijne kon drukken en mijn tong in zijn mond kon duwen, wild en ongeremd. Hij reageerde snel en heftig en had geen aansporing nodig om hier in mee te gaan. Maar hij nam wel onmiddellijk de leiding over. Zijn vingers gleden door mijn halflange bruine haren en zijn duim streek begerig over mijn wangen. Zijn tong nam ondertussen volledig bezit van mijn mond en ik kreunde op het moment dat hij mijn onderlip naar binnen zoog.

Ik fronste mijn wenkbrauwen en maakte een ontevreden geluidje toen hij vele minuten later zijn lippen lostrok van de mijne. Hij legde als goedmakertje zijn handen om mijn heupen en tilde me op. Ik sloeg mijn benen om hem heen, legde mijn hoofd op zijn schouder. Zijn geur bedwelmde me. Hugo Boss. Altijd Hugo Boss.

Hij zette een paar stappen in de richting van mijn bureau en zette me daar neer. Daarna steunde hij op zijn handen, die hij aan weerszijden van mij had neergezet, waardoor hij mij insloot. Steeds verder boog hij zich voorover, waardoor ik verder en verder moest terugwijken tot ik uiteindelijk plat op mijn rug op mijn eigen bureau terecht kwam. Zijn lippen zochten nu opnieuw de mijne en op het moment dat onze tongen elkaar raakten, barstte de wellust in alle hevigheid in ons los. Hij kuste me alsof het zijn laatste dag op aarde was en ik wilde bepaald niet voor hem onder doen en kuste hem dus even vurig terug. Mijn vingers graaiden door zijn haren, zijn handen zochten zich een weg onder mijn blouse naar mijn borsten (perfect, noemde hij ze wel eens). Met zijn knie spreidde hij mijn benen en hij kwam bovenop mij liggen. In gedachten bedankte ik ondertussen de bedrijfsklusjesman voor wel heel stevige bureaus. Mijn lippen voelden rood en gezwollen op het moment dat hij ze los liet en zichzelf een beetje omhoog duwde zodat ik zijn riem kon openmaken en zijn broek en boxer naar beneden kon duwen. Hij ging even voor het bureau staan, terwijl hij mijn rok omhoog trok en mijn string opzij duwde. Ik hoorde hoe de gesp van zijn riem de tegelvloer raakte en voelde op ongeveer hetzelfde moment hoe hij bij me naar binnen drong. Mijn lichaam verwelkomde hem met heel gespannen spieren, met iedere stoot nog wat meer. Hij dreef het tempo op en kreunde, terwijl ik mijn hand over zijn borstkas liet glijden. Veel sneller dan ik van hem gewend was, hoorde ik hoe hij ondertussen op de rand van een orgasme was gekomen. Ik begreep het volledig. Ik voelde ongeveer hetzelfde. Door de spanning van het verbodene, door de kans dat we betrapt konden worden. En nadat we amper een paar seconden later samen luid kreunend klaar waren gekomen, pakte hij me even stevig vast, trok mijn rok weer naar beneden en liet me ademloos achter in mijn kantoor, nog onzichtbaarder dan daarnet. Met een dikke knipoog deed hij de deur achter zich dicht.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy