Black Week bij de LotteLust Shop: 20% EXTRA korting!

door Laura

Black Week is begonnen! Van 22 t/m 28 november ontvang je 20% korting op ALLES in de LotteLust shop én bij onze vriendinnen van Lotties Period Underwear. Verwen jezelf, je geliefde of een andere dierbare met een van onze producten.

Gebruik de kortingscode: BW2021

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

De anticonceptiebijbel + dagboek

Hét boek dat iedereen met een baarmoeder moet lezen! In De Anticonceptiebijbel lees je over alles over 20(!) methodes. Nu met extra korting ook het anticonceptiedagboek, om je cyclus en anticonceptie te tracken.


Dirty Seconds

‘Dirty Seconds’ is een gezelschapsspel om te spelen met vrienden, op een vrijgezellenfeestje of met je partner. Het spel bestaat uit 100 kaarten met aan beide zijden 4 begrippen. Dat zijn 800 begrippen in totaal, genoeg voor eindeloos speelplezier! Op de rode kant van het kaartje staan ‘dirty’ begrippen, op de zwarte kant ‘extra dirty’ begrippen. Zo zijn er termen als ‘voorbinddildo,’ ‘parelketting’ en ‘spanken,’ maar ook termen als ‘vakantieliefde’ en ‘string’; er is dus voor ieder wat wils.

100 VrijVragen

Over seks raak je nooit uitgeleerd. In deze VrijVragen bundel van huisseksuologe Marjolein Abma lees je alles wat je niet over seksualiteit durft te vragen, maar absoluut wil weten. Van ‘Waarom is mijn libido zo hoog?’ tot ‘Is het normaal om over mijn seksuele geaardheid te twijfelen?’


Kom je ook? + gratis vibrator

In dit boek staat alles wat iedere vrouw – en man – moet weten over het vrouwelijk orgasme. Oefening baart kunst, is het motto van dit informatieve en praktische boek. Het staat vol met tips om alleen of met partner toe te werken naar meer en betere orgasmes.

Als je dit boek via shop.lottelust.nl bestelt ontvang je een gratis vibrator erbij.


Lotties Period

Duurzaam én beter voor je vagina. Menstruatie ondergoed van Lotties Period is herbruikbaar en vervangt wegwerpproducten als tampons en maandverband. Het absorbeert vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding moeiteloos. Er zijn drie modellen, voor een lichte, gemiddelde of heavy flow!


Beeld: Pexels/Lotties Period/LotteLust

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy