Sexy verhaal: Rendez-vous in de club (+podcast)

door Saskia

Nieuw: op podcasts! Vanaf nu zul je op LotteLust ook naar sexy verhalen kunnen luisteren! Saskia heeft dit verhaal ook ingesproken. Met onderstaande player kun je het verhaal beluisteren.

Het was een avond zoals ik ze het liefste heb. Met twee vriendinnen hadden we lang gegeten, gepraat en gelachen in mijn favoriete restaurant. In eerste instantie hadden we het voornamelijk over werk en familie, maar al snel was ons lievelingsonderwerp aan bod gekomen: mannen. Hoe meer glazen wijn erdoorheen gingen, hoe harder we moesten lachen over onze ongemakkelijke, vreselijke en fantastische ervaringen met het andere geslacht. Vijf gangen, twee flessen wijn en een espresso martini later waren we doorgerold naar de club waar we nu stonden. De tijd en het zicht waren we uit het oog verloren, want door de rookmachines had je amper een idee wie er om je heen stonden. De ideale plek om helemaal los te gaan op de dansvloer en dat deden we dan ook zeker. 

“Ik ga even naar de wc!” roep ik na een tijdje in het oor van een van mijn vriendinnen. “Blijven jullie in deze hoek staan?” Ze knikt instemmend en steekt haar duim. 

Ik loop de zaal door en de trap op naar boven, maar net als ik de hoek om wil gaan, blijven mijn ogen hangen in die van iemand anders. Het is alsof ik niks meer kan. Mijn adem stokt en in mijn buik begint het te kriebelen. Hij is het. De jongen met wie ik al een jaar aan het sexten ben. Af en aan, want soms heb ik opeens verwachtingen die hij niet wil – en kan – waarmaken. Ik heb natuurlijk ook helemaal niks te eisen, aangezien ik een fantastische vriend thuis heb zitten en hij een heel leuke vriendin. 

Ik wist dat hij hier af en toe ook kwam. In mijn fantasie was ik hem al talloze keren tegen het lijf gelopen, maar inmiddels had ik alle hoop verloren hem ooit nog te zien. Maar daar staat hij dan. Met twee vrienden die ik herken van zijn Insta stories. Hij is langer dan ik mij herinnerde. En nog lekkerder. 

Na wat een eeuwigheid lijkt, lukt het me om weer in beweging te komen. Ik blijf hem zo lang mogelijk aankijken terwijl ik vlak langs hem heen loop en de achterste wc in duik. Maar net als ik hem op slot wil doen om op adem te komen van wat ik zojuist gezien en gevoeld heb, wordt de deur opengetrokken. Voor ik het weet staat hij tegenover me en duwt hij me tegen de muur.

“Hi”, fluistert hij, onze neuzen bijna rakend. Een rilling van opwinding glijdt over mijn rug. Ik kan haast niet geloven dat ik zijn stem eindelijk weer hoor. 

“Hi”, fluister ik een beetje schor terug. Ik hoor het slot achter zijn rug dichtklikken. 

Onze lippen raken elkaar en heel zachtjes ga ik met mijn tong over zijn onderste lip. De smaak van bier en sigaretten was nog nooit zo lekker. We proberen de spanning nog verder op te bouwen maar hebben allebei het geduld niet meer en beginnen te zoenen alsof ons leven ervan afhangt. Onze tongen krijgen geen genoeg van elkaar totdat we echt even op adem moeten komen. Ik bijt zachtjes in zijn lip en hij laat een kreun ontsnappen. 

“Zo lang…”, mompelt hij, terwijl hij met zijn hand via mijn hals naar mijn borst gaat en deze stevig masseert. 

“Hierop gewacht”, vul ik hem aan terwijl onze lippen met elkaar spelen. Hij glijdt met zijn hand verder naar beneden onder mijn rok en wrijft over mijn inmiddels drijfnatte broekje. 

Ik kan niet langer wachten, maak de knoop van zijn broek los en sjor deze naar beneden. Hij is er duidelijk ook klaar voor.

Ik draai me om en buk zodat hij vanachter in me kan glijden. Ik heb hier zo lang naar verlangt en het voelt dan ook zo goed om hem eindelijk in me te voelen. Hij kan het niet laten mijn haar vast te pakken en er licht aan te trekken, zoals hij zo vaak in zijn appjes heeft beschreven. Ik gooi mijn hoofd verder naar achter en krom mijn rug van genot. Hij heeft maar een paar stoten nodig om te komen. 

Als ik mijn kleding probeert recht te trekken, houdt hij me tegen. “Niet zo snel”, fluistert hij terwijl hij dicht tegen me aan gaat staan. Zijn ogen blijven die van mij aankijken, maar zijn vingers glijden naar beneden en vinden mijn clit. Zachtjes gaat hij met zijn vingers heen en weer, voordat hij met twee vingers bij me naar binnen glijdt. Met zijn nu natte vingers, hoeft hij maar een paar rondjes over mijn clit te draaien voordat ik zo hard kom dat er een kreun uit mijn mond ontsnapt, die hij met een diepe tongzoen probeert te dempen. 

Terwijl we onze kleren weer rechttrekken blijven we elkaar aankijken. Alsof we allebei niet kunnen geloven dat dit werkelijk is gebeurd. 

“Dank je,” zegt hij vlak voordat hij me zachtjes kust. “Moeten we nog eens doen.” En met een knipoog verdwijnt hij uit het wc-hokje. 

1 reactie

Mr Pyramus 31 juli 2019 - 09:26

Wat een heerlijke stem! Dank!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy