Sexy verhaal: Verslaafd aan de woorden die hij typt

door Kim

Er gaat niets boven het gevoel wat huid op huid, tong tegen tong en intens oogcontact teweeg brengt. Maar soms, wanneer we zonder elkaar zijn, moet ik wel genoegen nemen met minder. Want geil ben ik ook tijdens de momenten waarop ik hem moet missen. Gelukkig is hij – net als ik – niet vies van een potje vurig typen.

Afgelopen zondagavond was ik aan het werk. Hij eveneens. Het gemis van onze warme lijven naast elkaar in bed bracht passie via de telefoon tot een hoogtepunt. Ik vroeg hem om een geile fantasie te delen om de hunkering in mijn perverse brein te plezieren. We waren slechts een nacht van elkaar verwijderd en dat wist hij op perfecte wijze te fuseren in zijn verhaal.

“Ik heb zin om je morgen vast te binden aan de tafel in de woonkamer…” is hoe het allemaal begon. De toon was meteen gezet. Wat een binnenkomer. Ik zag het op levendige wijze voor me. Die grote houten tafel recht voor het raam, met een spanwijdte gelijk aan die van mijn lichaam. Wat een stoute gedachte.

Zijn woorden waren als zijn vingertoppen die langzaam over mijn met kippenvel gesierde huid heen dansten. Langzaam, zachtjes, op plekken waar alleen hij mij aan mag raken. Maar tegelijkertijd ook prikkelend en intens. Een combinatie van liefde en lust, een kunst waar hij meester in is.

“Ik wil je met armen en benen gespreid aan de hoeken binden.”, schreef hij vervolgens. Het idee hulpeloos, fragiel en volledig in zijn macht, met blote billen op de houten tafel te liggen, toverde een scheve grijns op mijn blozende gezicht.

“Je kutje mijn kant op gericht, zodat ik je lekker kan likken en vingeren totdat je keihard klaarkomt.” Rillingen… over mijn nek, mijn rug, tussen mijn benen. De haren op mijn armen stonden recht overeind. Hij weet dat ik dat ongelooflijk geil vind. Hij weet dat als hij me op die manier bespeelt ik me niet meer in kan houden. Mijn hoofd raakt in de wolken, wazig en lichtelijk stoned, alsof hij mijn drugs is en ik verslaafd ben aan het gevoel wat hij mij geeft.

En zonder verwennerij geen ‘misbruik’. Ik blijf tenslotte zijn stoute meisje. Zijn speeltje. “Daarna spuug ik je nat en duw ik mijn harde pik diep naar binnen tot het punt waarop je keihard schreeuwt. Ik pomp je vol terwijl ik met je gevoelige clitje speel.”

Het was als een play-by-play van zo ongeveer elke ochtend, middag en avond die we samen delen. Er is geen moment waarop we samen zijn dat we ons niet tegoed doen aan de geneugten van de lust die er tussen ons in en door ons heen vloeit. Ik wilde zijn harde pik zo graag diep binnen voelen dringen. Ik wilde zijn naam van alle daken schreeuwen… of in ieder geval vastgebonden op die houten tafel voor de ramen van zijn woonkamer.

”Daddy gaat zijn kleine meisje morgen helemaal kapot maken.”

O, daar rekende ik op.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy