SEXY VERHAAL: Uitzicht op het Rembrandtplein (+podcast)

door Esther

Ik zit met mijn huisgenoot en een vriendin een beetje na te tafelen met ons zoveelste glas wijn als hij me appt. Hij reageert op iets wat ik ben uren eerder stuurde en voegt eraan toe dat hij een kutdag heeft en daarom zo laat pas antwoordt.

“Kom anders even langs.” stel ik voor.

“Thanks schat, maar ben alles behalve gezellig…” stuurt hij terug.

“Snap het als je hoofd er niet naar staat, maar weet dat je altijd welkom bent voor wijn.”

“Is je huisgenoot er?” vraagt hij.

“Ja, maar ze is een schat dat weet je.”

“Ja weet ik, maar toch…” krijg ik terug

“Ik pak alvast een wijnglas voor je.”

“Okay, okay. Zie je zo lieverd” antwoordt hij.

Zodra ik zijn berichtje lees, spring ik op om een wijnglas voor hem te pakken. Een tikkeltje zenuwachtig ren ik als een kip zonder kop door het huis. Mijn vriendinnen lachen me uit terwijl ik me loop op te frissen en een leuk setje aantrek onder mijn outfit.

“Is toch lief dat hij na een kutdag nog bij me wil zijn.” zeg ik. “Minste wat ik kan doen is een beetje fatsoenlijk voor de dag komen om hem op te vrolijken.”

Mijn vriendinnen geven me gelijk en laten me mijn gang gaan.

Als hij binnenkomt legt hij me in de keuken even kort uit wat er gebeurt is en dat hij het er eigenlijk juist even niet over wil hebben. Ik geef hem een kus en een overvol glas en we schuiven aan bij de meiden.

Er wordt gelachen en gekletst en ik merk dat hij blij is met de afleiding. Af en toe geef ik hem stiekem een knipoog of kriebel heel even zijn been onder tafel. Hij drinkt zijn wijn alsof het water is, maar ik laat hem lekker gaan. Ik ben allang blij dat hij hier is en niet op boevenpad.

Als ik met hem ben, vliegt de tijd en ook nu is het ineens al 3 uur. Mijn vriendin gaat er vandoor en mijn huisgenootje duikt haar bed in. Met z’n tweetjes blijven we over in de woonkamer.

“Ik rook nog even een peuk, schat.” verkondigt hij terwijl hij het raam opent.

Vanaf de bank kijk ik naar hem en zie hoe hij van z’n sigaret staat te genieten. Ondanks dat ik zelf nooit gerookt heb, vind ik het bij hem altijd wel sexy.

“Ben toch wel blij dat ik gekomen ben.” zegt hij terwijl hij me aankijkt.

“Ik ben blij dat je er bent schattebout.” zeg ik zachtjes en glimlach naar hem.

Hij doet het raam dicht, loopt naar me toe en geeft me een hand. “Kom,” zegt hij. “We gaan naar bed.” Ik ga hem voor richting mijn slaapkamertje. Hij gaat op de rand van het bed zitten en kijkt me aan. Terwijl hij blijft kijken, doe ik langzaam mijn kleding uit. In mijn licht blauwe kanten setje blijf ik voor hem staan, zodat hij me even goed kan bekijken.

Fuck.” zegt hij en grijpt naar zijn telefoon om een beetje bij te schijnen. Ik zie zijn ogen op en neer gaan. Hij lijkt elke centimeter van mijn lichaam in zich op te willen nemen. Ik kom nog dichterbij hem en ga voorzichtig op zijn schoot zitten. Hij pakt mijn gezicht en zoent me.

“Ik heb een idee,” zegt hij.

“Wat dan?” vraag ik nieuwsgierig.

“Ik wil je voor het raam neuken. Jullie hebben hier zo’n uniek uitzicht ik kan deze kans niet laten schieten.”

Enthousiast spring ik op en loop op mijn tenen terug de woonkamer in. Ons appartement is midden op Het Rembrandtplein; normaal een van de drukste plekken van Amsterdam maar tijdens de lockdown, is het bijna uitgestorven. Van de drie grote ramen, kies ik de middelste en buig soepel voorover.

“Ik had niet eens verwacht dat je ‘ja’ zou zeggen, maar je gaat al gelijk klaar staan.” zegt hij lachend.

“Je kent me toch.” zeg ik terwijl ik over mijn schouder naar achter kijk. “Ik houd er wel van als er mensen mee kunnen kijken.”

Hij komt achter me staan en schuift mijn onderbroekje opzij. Het tere kant en zijn ongeduld blijken geen match. Het broekje scheurt maar in het moment kan dat me werkelijk gestolen worden, als ik hem maar zo snel mogelijk in me voel. Ik kreun als hij bij me naar binnen glijdt. Hij stoot langzaam maar diep en ik voel gelijk dat mijn benen een beetje shaky worden. Ik klem mijn vingers stevig om het raamkozijn en kijk naar het lege Rembrandtplein. Ik moet mijn best doen om niet te hard te kreunen maar het lukt me om me in te houden als het door mijn hoofd schiet dat mijn huisgenoot ons anders zomaar op heterdaad zou kunnen betrappen.

Ik voel hoe zijn handen mijn heupen nog steviger vastgrijpen als hij sneller begint te stoten. Ik sluit mijn ogen om me volledig op het heerlijke gevoel te kunnen richten en voel hoe een tinteling langzaam door mijn hele lijf kruipt. Ik sta te trillen op mijn benen en voor ik het weet voel ik hoe ook hij klaarkomt.

Ik open mijn ogen, kijk naar het plein en zucht tevreden.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy