Speeltje van de maand: de Mini Wand Vibrator, je nieuwe favo toy

door Lotte

Het is weer tijd voor een speeltje van de maand. Dit keer introduceren we je graag aan deze kleine, maar heel fijne vriend. De Mini Wand Vibrator van EasyToys. Deze wordt je nieuwe ‘altijd-goed-vibo’ voor solo en gedeeld plezier.

Waarom een Mini Wand Vibrator

Je kent vast de grote Wand vibrator met netsnoer. Vond je die krachtpatsers altijd te intimiderend overkomen? Of juist heel fijn, maar niet bepaald handzaam. Dan is de Mini Wand Vibrator per-fect voor jou. De kleine trillende vriend is lekker compact, USB-oplaadbaar en neem je gemakkelijk mee naar een hete date.

De Mini Wand Vibrator op een rijtje:

  • Handzaam formaat
  • 18 vibratiestanden
  • Flexibele nek
  • Verschillende opzetstukken apart verkrijgbaar
  • Waterproof
  • Inclusief USB-kabel
  • Krachtige vibraties
  • Kleur: paars, zwart of roze

Prijskaartje: € 43,99 € 30,70 via EasyToys.nl

mini wand massager

Onze mening over de Mini Wand Vibrator

Eerste indruk

“Wonder Wand, de naam op de verpakking klinkt al heel veelbelovend. De verpakking is lekker duidelijk en praktisch. De specs en instructies staan al op de verpakking, daardoor hoef ik niet de handleiding te lezen. Er staat ook dat het speeltje 18 vibratiestanden heeft. Wauw! Daar heb ik heel erg nieuwsgierig. Overall ziet het er super uit. Niet te veel poespas.”

Standen en trillingen

“Mijn grootste kritiek op veel toys van tegenwoordig is dat de laatste vibratie veel te hard is. Je wilt natuurlijk een beetje rustig beginnen en het tempo opvoeren. De Mini Wand Vibrator heeft achttien vibratiestanden, daar zit natuurlijk iets tussen wat iedereen fijn vindt. Nog een heel fijn punt voor zo’n kleine toy: je kunt de intensiteit en het ritme apart aanpassen. Zo kun je de vibraties helemaal personaliseren. De vibraties zelf zijn verrassend krachtig voor het formaat van het speeltje. I like!”

mini wand vibrator

Gebruik

“De Mini Wand vibrator ligt lekker in de hand, het is gemaakt van heel zacht siliconen. Het is een waterproof toy, dus ik heb ‘m ook in de douche uitgeprobeerd. Dankzij het kleine formaat ideaal om in je badjas mee te smokkelen naar de badkamer. Handig als je huisgenoten hebt. Sowieso is deze toy een aanwinst voor je collectie vanwege het compacte formaatje. Je neemt ‘m gemakkelijk mee op reis of naar een spannende date. Of ‘gewoon’ tijdens de partnerseks, bij de meeste standjes kun je ‘m gemakkelijk tussen je benen duwen.”

Must have?

“Yes! Ik weet nu al dat dit mijn favoriete travel buddy gaat worden. Ik ben echt in love met het formaat en de veelzijdigheid van deze vibo. Daarnaast ben ik meer van de clitorale orgasmes en daar is deze perfect voor. Ik ben erg benieuwd ook naar de opzetstukken, die ga ik gelijk bestellen. Echt een enorme aanrader, vooral voor die prijs!”

DIT FIJNE SPEELTJE SHOP JE (GEHEEL DISCREET) BIJ EASYTOYS.NL

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy