Een vulgair toiletbezoek

door Esther

Peter en ik kennen elkaar via via en zijn een halfjaar geleden op een dronken avond bij elkaar in bed beland. Sindsdien heb ik zijn DMs vakkundig genegeerd. Onze onenightstand was eigenlijk heel gezellig, maar toch heb ik niet direct de drang om er een vervolg aan vast te plakken. Tot ik Peter weer eens tegenkom op een borrel.

We zitten met wat vrienden en kennissen op een heerlijk zonnig terras in de Jordaan en raken aan de praat. Hij is eigenlijk nog grappiger dan ik me herinner en maakt me continu aan her lachen. Hij vertelt dat hij momenteel een soort sabbatical houdt, dus de komende dagen niet hoeft te werken. “Genoeg tijd om weer eens wat te drinken dus,” zeg ik en kijk hem uitdagend aan.

Twee dagen later appt hij me: “Schatje, kom je naar de Reguliers? Ik zit bij vrienden op het terras.” Het is een van de eerste warme dagen van het jaar en op de Amsterdamse terrassen is het gezellig druk. Ik houd van zon en gezelligheid dus fiets ik een paar minuten later in een zomerjurkje richting de Reguliersdwarsstraat. Als ik aankom zie ik Peter op het terras zitten met een vrouw. Ik loop erop af en word hartelijk ontvangen. Peter stelt me voor aan zijn vriendin die een oud-collega blijkt te zijn. Met z’n drieën kletsen we even over cocktails, huisdieren en het heerlijke weer tot zij vertrekt om naar een verjaardag te gaan.

De cocktails gaan erin als zoete koek en ik merk dat ik steeds wat losser begin te worden. Peters hand ligt al een tijdje op mijn been wat me steeds meer begint te bevallen. Ik merk dat ook ik, als vanzelf, steeds meer aan Peter begin te friemelen. Of het door de drank komt, het hete weer of dat ik gewoon een zwak heb voor Peter, weet ik niet maar ik kan nauwelijks van hem afblijven.

De drank vloeit rijkelijk en we worden steeds baldadiger tot ik op een gegeven moment besluit dat het mooi geweest is. “Ik ga zo,” zeg ik stellig. “Ik moet morgen weer mega vroeg opstaan dus kan maar beter op tijd naar bed.”

Peter kijkt me aan met zijn dronken oogjes en begint te protesteren. “Nou, kom op. Je kan toch nog wel even blijven?” Ik laat me voor de verandering een keer niet overhalen en blijf bij mijn besluit om na dit drankje op huis aan te gaan. “Okay,” zegt hij uiteindelijk. “Maar kom dan even tongen op de wc, zie je over een minuut.”

Hij draait zich om en loopt de bar in, richting de toiletten. Ik neem nog een grote slok van mijn cocktail en loop hem dan achterna. Als ik de hoek om ga zie ik hem al bij de wasbakken staan. “Kom hier, lieffie,” zegt-ie terwijl ik op hem afstap. Peter grijpt me stevig vast en trekt me naar zich toe om me te zoenen. Onze tongen vinden elkaar als vanzelf en ik proef gelijk dat dit naar meer smaakt.

Ik proef de sigaret die hij net rookte nog op zijn tong, wat onze ietwat ordinaire actie helemaal compleet maakt. Hij duwt me langzaam richting een van de toilethokjes terwijl ik met mijn nagels over zijn rug ga. Als ik met mijn rug tegen de deur van een van de toiletten sta, stoppen we heel even met zoenen. Peter kijkt me aan en ik geef een bevestigend knikje. Met zijn ene hand nog om mijn middel opent hij met zijn andere hand rustig de deur. Ik stap het hokje in en trek hem aan zijn T-shirt mee.

Vlug draai ik de deur op slot en begin Peter weer te zoenen. Mijn handen glijden langs zijn lichaam en blijven hangen op de gesp van zijn riem. Ik doe een poging om zijn broek los te maken maar door de alcohol en de spanning krijg ik zijn riem met geen mogelijkheid los. “Laat mij maar,” zegt Peter met hese stem. Terwijl hij zijn pik tevoorschijn haalt, draai ik me om. Ik zet mijn handen tegen de muur en steek mijn kont naar achter. “Gaan we dit echt doen?” hoor ik Peter zeggen. Bij wijze van een antwoord trek ik mijn jurkje omhoog, schuif mijn string aan de kant en laat mijn vingers over mijn kutje glijden. “Fuck,” zegt Peter zuchtend terwijl hij zachtjes zijn stijve lul langs mijn lippen laat glijden.

Als hij bij me naar binnenkomt, kreun ik. De eerste drie stoten zijn een klein beetje pijnlijk omdat ik zo’n groot geschapen vent niet meer gewend ben. Hij stoot rustig verder en langzaamaan ontspan ik me. Als de pijn verdwenen is, geniet ik tot er ineens hard op de deur geklopt wordt.

This is not a motel!” hoor ik iemand roepen.

“Fuck you!” roept Peter terug. Ik schrik van zijn reactie, maar hoor dan gelach aan de andere kant van de deur.

Oh, it’s you,” zegt de stem nu een heel stuk vriendelijker. “Enjoy,” voegt ze eraan toe.

Als ik hoor dat ze weg loopt, kijk ik Peter vragend aan. “Is een oud collega en nu goeie vriendin van me, schat,” zegt hij. “Maak je maar geen zorgen.” Hij legt zijn hand in m’n nek en kust me zachtjes. Ik zak door mijn knieën en pak zijn lul vast die nog altijd keihard is. Plagend lik ik eerst zijn ballen. Ik hoor hem zuchten en ga steeds een stukje verder. Ik lik de schacht van zijn penis, het topje en schuif dan langzaam mijn lippen om zijn lul. “Oh schat,” zegt hij kreunend. Ik beweeg steeds sneller en hoor zijn adem verzwaren tot hij me onderbreekt. “Sta op, ik wil je neuken,” zegt hij en trekt me omhoog.

Vluchtig geef ik hem een kus voordat hij me omdraait. Voor de tweede keer voel ik hoe hij bij me naar binnen glijdt. Dit keer heeft hij geen geduld meer en laat zich leiden door de, bijna beestachtige, lust. Hij stoot hard, snel en diep en ik lijk het door mijn hele lichaam te voelen. Mijn benen beginnen te tintelen en het voelt of ik tegen en orgasme aanzit als hij ineens vertraagd. Gefrustreerd zucht ik en maak dan wat aanmoedigende kreun geluidjes zodat hij weer sneller gaat. Weer lijkt een orgasme steeds dichterbij te komen. Als ik voel dat mijn benen beginnen te tintelen, spannen de spieren in mijn vagina oncontroleerbaar aan. Dit lijkt Peter over de streep te trekken want voor ik het weet voel ik zijn penis pulseren en komt hij klaar.

“Wow,” zegt Peter en zucht diep. “Dit was intens.” Ik lach verlegen terwijl mijn benen nog een beetje na trillen. “Ik heb dit nog nooit gedaan,” zegt hij. “Oh,” zeg ik en glimlach ondeugend. “Dit is niet mijn eerste vulgaire toiletbezoek moet ik toegeven.”

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy