Single met Valentijnsdag: 6 tips voor selfcare

door Lissa

Valentijnsdag is de dag waarop je je geliefde extra veel aandacht geeft, maar wat nou als je die dit jaar niet hebt? Dan vinden wij het een mooi moment om jezelf wat extra liefde te geven. Zie het als een speciaal dagje helemaal voor jou. Hier vind je een rijtje met tips voor een echte selfcare dag!

Cadeautjes

Het idee van Valentijnsdag is dat je cadeautjes voor iemand anders koopt, maar waarom? Je kan ze ook prima voor jezelf kopen. Sterker nog dat is veel leuker! Helaas zijn de winkels wel dicht dus je zal het online moeten doen. Kijk je al heel lang uit naar een nieuwe parfum of een sexy lingerie-setje voor jezelf dan is dit het juiste moment om dat in huis te slaan! Ook in onze shop vind je héle leuke dingen zoals de Me-time box of een fantastische luchtdruk vibrator.


Wandelen

Trek je wandelschoenen aan en kies een route uit, vandaag is het het perfecte moment om eens een groot blok om te gaan. Oké, we snappen dat de hele dag niks doen ook heerlijk klinkt, maar geloof ons, hier krijg je energie voor terug! Met dit koude winter weer is er niks lekkerder dan een frisse neus halen. Uitwaaien op het strand is zeker een aanrader, vergeet niet een dikke jas aan te doen en je favo playlist op te zetten!

Kook of bak

Goed en lekker eten is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je happy in je lichaam voelt en dat is nou net wat we willen! Voor jezelf koken kan heel leuk zijn. Je bent met elk onderdeel bezig en doet er echt moeite voor. Wanneer het af is zul je het hierdoor alleen maar meer waarderen! Heb je niet zin om een heel gerecht klaar te maken dan is iets bakken ook een geschikte optie. Valentijn is namelijk het perfecte excuus om zonder schuldgevoel allemaal lekkere en ongezonde dingende eten, dus kom maar op met die Foodcoma!


Kijk een film of serie

Wanneer je taart in de oven staat is het tijd om netflixen op te starten. Want jouw Valentijnsdag kan niet voorbij zijn zonder te bingewatchen. Er is keuze genoeg om te kijken, maar we raden aan om een echte girlpower film of serie te kijken. Bijvoorbeeld: Sex and the City, Pitch Pefect, Ocean’s 8, Girlboss, Wonder Woman en ga zo maar door.

Solosex

Op deze verwendag voor jezelf kan een orgasme natuurlijk niet ontbreken! Na het hoogtepunt komen er gelukshormonen vrij waardoor jij een valentijn echt niet gaat missen. Neem het plezier in eigen handen en ga even lekker met jezelf bezig. Wanneer je tijdens het shoppen een nieuw speeltje hebt aangeschaft is het tijd om die eens te gaan uitproberen. Laat je zelf tot een heerlijke hoogtepunt brengen en je dag kan niet meer stuk!


Neem een bad

Het zou niet een perfecte selfcare dag zijn als je niet een bad zou nemen. Vul je bad lekker warm, doe er wat olie of badschuim bij en plaats op de rand een paar mooie kaarsen om het rustgevend te maken. Een muziekje voor de final touch en je bent klaar om ultiem te relaxen. Ook kan je wanneer je klaar bent met badderen je huid en haar helemaal verzorgen, enjoy!

Meer over Valentijnsdag:

Empowering movies om op Valentijnsdag te kijken als je single bent

Spannende dates om te doen met Valentijnsdag

Lustopwekkend 5- gangendiner voor Valentijnsdag

Beeld: Pexels

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy