Jack is back, deel 1 (+podcast)

door Esther

Ik voel een kleine kriebel als ik geheel onverwachts ineens weer een berichtje krijg van Jack. Zo’n twee jaar geleden wist Jack me te verleiden met zijn zwoele stem, maar legde het, helaas voor mij, kort daarna weer bij met zijn ex. Ik ben benieuwd wat hij nu te vertellen heeft. “Zou hij inmiddels echt single zijn?” vraag ik me af.

Drie avonden achter elkaar lig ik tot veel te laat met hem te appen. We hebben het over van alles, maar vooral over onze ontmoeting en of we daar niet een vervolg aan vast zouden moeten plakken. Hij herinnert zich elk detail nog en vertelt me in geur en kleur hoe geil ik naar hem keek, hoe mijn kutje smaakte en hoe lekker het voelde om zijn pik even bij me naar binnen te duwen. Ik bloos als ik zijn berichten lees. In mijn herinnering was het zeker een geslaagde avond, maar hij lijkt mij en mijn lichaam wel heel erg op te hemelen. Ik ben bang dat hij het in gedachten mooier heeft gemaakt, en dat ik alleen nog maar kan tegenvallen.

Ik spreek mijn twijfels uit maar hij lijkt het niet te begrijpen en reageert verontwaardigd. “We hebben het toch altijd gezellig gehad,” antwoordt hij. “Waarom zou dat nu ineens niet meer zo zijn?” Ik moet hem gelijk geven. We hebben destijds veel contact gehad en dat was altijd gezellig. Toch blijf ik het idee hebben dat hij onze avond samen in zijn hoofd helemaal opgehemeld heeft, en ben ik bang dat ik niet aan zijn hoge verwachtingen kan voldoen.

Wegens mijn twijfels en onzekerheid, ga ik niet in op Jacks aanbod als hij op een avond voorstelt om samen whiskey te drinken. Hij probeert het later die week nog eens en weer bedenk ik een smoesje. “Es, straks is de whiskey op, hè.” zegt hij. “Ik ga het niet blijven vragen.” Uiteindelijk wint mijn nieuwsgierigheid het van mijn twijfel en ga ik op een avond toch in op zijn voorstel.

Jack is altijd druk en vaak tot ’s avonds laat nog aan het werk. Zijn agenda is helemaal volgepland en hij weet het vaak pas op het laatste moment als hij tijd heeft om af te spreken. Ook dit keer was hij tot laat in de studio en daarom zit ik om 12 uur pas in een Uber richting zijn nieuwe appartement. Terwijl ik op de achterbank van de auto zit, voel ik de zenuwen door mijn lijf gieren. Waar het precies aan ligt, weet ik niet maar ik vind het echt spannend om Jack na twee jaar weer te zien.

Als ik de lift uitstap op zijn verdieping, zie ik hem staan in de deurpost. Mijn zenuwen verdwijnen direct als ik hem aankijk. Zijn lach voelt vertrouwd en ik voel me direct weer op mijn gemak bij hem. Hij laat me binnen en ik gooi mijn jas en tas in een hoek. “Whiskey of thee, in wat voor stemming ben je vanavond?” vraagt hij. Terwijl hij thee zet, installeer ik me op de bank. Als hij bij me komt zitten, is het alsof we elkaar vorige week nog gezien hebben. We praten over werk, muziek, vakanties en gemeenschappelijke vrienden. We lachen om herinneringen en elkaars grappen en het is geen seconde ongemakkelijk.

“Waarom zei je nou dat je bang was dat het tegen zou vallen?” vraagt Jack. “Ik was echt een beetje beledigd door die opmerking.” voegt hij eraan toe.

“Eh ja,” stamel ik. “Soms moet je stoppen op het hoogtepunt toch?” zeg ik aarzelend.

Hij kijkt me aan met een mengeling van verbazing en verwarring in zijn ogen.

“Ja okay, misschien niet. Ik weet het niet. ik was een beetje onzeker.” zeg ik. “Bang dat het op de een of andere manier zou tegenvallen.” voeg ik eraan toe.

“Maar je vindt het nu geen tegenvaller toch?” vraagt hij.

“Nee, nee helemaal niet.” zeg ik met een grote smile op mijn gezicht.

“Gelukkig maar Es,” antwoordt hij. “Want ik vind het juist altijd wel chill met jou. Geen drama, geen gezeik. Gewoon een gezellige tijd samen. Wist je trouwens dat jij de enige bent met wie ik ooit vreemd ben gegaan?” vraagt hij na een korte stilte.

“Pff, zwam niet.” zeg ik.

“Je gelooft me niet hè,” antwoordt hij. “Sinds wanneer ben je zo cynisch?”

Ik kijk hem verbaasd aan. “Inmiddels heb ik iets meer mensenkennis,” zeg ik. “Laten we het daar maar op houden.”

Ik luister half als hij begint te vertellen over hoe onschuldig hij wel niet is, en dat hij nooit de intentie had om seks met me te hebben. “Echt waar,” hoor ik hem zeggen. “Toen ik die avond naar je toe kwam, had ik niet verwacht dat het zo zou eindigen.” Ik wil hem op zich wel geloven, maar heb dit soort praatjes al zo vaak gehoord dat het me moeite kost hem serieus te nemen. “Had jij het wel verwacht dan?” vraagt hij en kijkt mij op zijn beurt aan met een verbaasde blik in zijn ogen. “Ja, ik wel” zeg ik onverschillig. “Ik heb vlak van te voren mijn benen nog geschoren.” zeg ik lachend. “Dat had ik niet gedaan als ik niet had gedacht dat we uit de kleren zouden gaan.”

Hij kijkt me aan met grote ogen. “En nu dan?” vraagt hij voorzichtig. “Dacht je nu ook dat ik je belde voor seks?” Ik knik. “Oh nou dan zal je het nu wel saai vinden,” zegt Jack lachend. “Jij dacht ik stap de Uber in voor een potje seks, zit ik hier alleen een beetje slap te lullen met een kop thee.” We lachen tot hij me indringend aankijkt. “Weet je waar ik wel zin in zou hebben,” zegt hij zachtjes. Ik giechel al voordat hij zijn zin af kan maken, want deze vraag ken ik. Zo begon het bij onze vorige ontmoeting ook. “Wat lach je nou Es?” vraagt hij een tikkeltje verontwaardigd. Zonder antwoord te geven, kruip ik wat meer zijn kant op en leun voorover.

Als mijn mond de zijne raakt, voelt het meteen goed. Langzaam beginnen is er voor ons niet bij, de zoen is direct intens en bloedgeil. Hij pakt me vast en ik til in een soepele beweging mijn been over de zijne heen. Ik plant mijn knieën aan weerszijden van zijn bovenbenen en buig iets voorover. Ik denk aan helemaal niks meer terwijl we zoenen. Op de een of andere manier hebben we een bijna magische seksuele connectie. Jack had gelijk, denk ik bij mezelf. Het is maar goed dat we niet gestopt zijn op ons zogenaamde hoogtepunt, want deze avond is nu al bijna net zo geil als onze vorige ontmoeting.

Als we even stoppen met zoenen, kijkt Jack me aan. “Ik wil je proeven.” zegt hij met hese stem. Heel even aarzel ik, maar klauter dan van Jacks schoot af. “Ga maar liggen.” zegt hij terwijl hij een kussen voor me neerlegt aan het uiteinde van de bank. Ik zak langzaam achterover en leg mijn hoofd op het kussen. Ik adem diep in en uit zodat ik helemaal ontspan en laat Jack zijn gang gaan. Hij trekt mijn legging en sokken uit en pakt dan voorzichtig met twee handen mijn string vast. Heel langzaam en met beleid trekt hij mijn stringetje uit terwijl ik languit op de bank lig. Ik hoor hem zuchten en sluit dan mijn ogen vlak voor ik zijn tong voel.

Hij likt eerst rustig maar verhoogd al snel het tempo. Ik voel hoe ik na elke aanraking nog geiler lijk te worden. Het voelt heerlijk om zo verwend en begeerd te worden. Ik hoor mezelf kreunen en grijp een kussen vast als ik merk dat mijn hoogtepunt nadert. Jack pakt mijn hand vast en met moeite laat ik het kussen los. Hij likt mijn clit sneller en sneller tot ik voel hoe mijn rug zich kromt. Ik knijp onbedwingbaar in Jacks hand als het orgasme mijn lichaam bekruipt. Ik tril en schok terwijl Jack door blijft likken. Als ik mijn ogen open, kijkt Jack op. “Doorgaan of even bijkomen?” vraagt hij zachtjes. “Bijkomen.” fluister ik. Hij staat op en komt bij me liggen. Hij kijkt me aan terwijl hij met mijn haar speelt, en ik hem zachtjes over zijn arm kriebel met mijn nagels. “Dit was zo intens.” zegt hij. Ik kijk Jack aan en glimlach verlegen. “Mag ik zo weer verder?” vraagt hij. “Eh,” stamel ik. “Ja als je dat wil.” zeg ik voorzichtig. “Dat wil ik zeker,” zegt hij met een ondeugende blik in zijn ogen. “Je kutje is verslavend, Es.”

Lees hier deel 2

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy