Jack is back, deel 2 (+podcast)

door Esther

Lees hier deel 1

“Doorgaan of even bijkomen?” vraagt Jack zachtjes.

“Bijkomen.” fluister ik. Hij staat op en komt bij me liggen. Hij kijkt me aan terwijl hij met mijn haar speelt, en ik hem zachtjes over zijn arm kriebel met mijn nagels.

“Dit was zo intens.” zegt hij. Ik kijk Jack aan en glimlach verlegen. “Mag ik zo weer verder?”.

“Eh,” stamel ik. “Ja, als je dat wil.” zeg ik voorzichtig. “Dat wil ik zeker,” zegt hij met een ondeugende blik in zijn ogen. “Je kutje is verslavend, Es.”

Hij kruipt weer tussen mijn benen en geeft eerst zachtjes een paar kussen op mijn dijen. Ik sluit mijn ogen en zucht diep zodat ik helemaal ontspan. Ik voel hoe zijn tong langzaam mijn schaamlippen verkent en dan heel voorzichtig mijn clit begint te likken. Mijn lichaam is nog on high alert na mijn vorige orgasme dus zelfs de zachtste aanrakingen voelen intens. Het duurt niet lang voordat ik de kriebels van een volgend hoogtepunt weer door mijn lijf voor racen. Ik kreun het uit terwijl ik schokkend klaarkom. Als ik opkijk, zie ik Jack glunderen. Hij is duidelijk trots op zijn befkunsten en ik moet hem gelijk geven.

“Wow,” zeg ik terwijl ik voel dat mijn wangen nog gloeien. “Dat was fucking lekker.”

Ik ga rechtop zitten, zodat er voor Jack ook weer plek is op de bank. Hij leunt nonchalant tegen de leuning aan en gaat met zijn handen door zijn haar. Wat een lekker ding is het toch, denk ik bij mezelf. Ik kruip langzaam zijn kant op en kus hem. Ik leg mijn hand op zijn bovenbeen en begin met mijn nagels te kriebelen. Zijn hand verdwijnt tussen mijn benen en ik kreun als zijn vingers langs mijn natte kutje glijden. Door zijn joggingbroek heen voel ik dat zijn pik lekker hard is. Ik laat mijn hand zijn broek in gaan en tease Jack een beetje.

“Okay Es, jij wint. De broek moet uit.” zegt hij terwijl hij snel zijn joggingbroek en sokken uittrekt.

Ik bijt op mijn lip terwijl ik hem glimlachend aankijk. Ik leg mijn hand op zijn boxer en speel een beetje met zijn pik. Ook hij gaat vastberaden door met zijn hand tussen mijn benen.

“Kan je twee dingen tegelijk Es?” vraagt hij na een tijdje.

Ik schud mijn hoofd.

“Laat mijn pik dan maar even met rust.” zegt hij terwijl hij voorzichtig mijn hand van zijn boxer afhaalt.

Ik blijf zijn hand vasthouden terwijl de vingers van zijn andere hand mijn clit bespelen. Ik kijk hem aan en knijp hard in zijn hand als ik voel hoe het zoveelste orgasme van de avond mijn lichaam bekruipt.

”Es, je bent verdomme zo geil.” Ik giechel en laat me dan van de bank afzakken.

Mijn lichaam tintelt nog van mijn laatste orgasme terwijl ik tussen Jacks benen ga zitten. Ik kriebel zijn bovenbenen en geef een paar kusjes op zijn boxer. Zachtjes trek ik zijn onderbroek iets naar beneden en lik plagend de top van zijn harde lul.

“Zal ik ‘m maar uit doen?” zegt Jack ongeduldig.

Ik kijk hem ondeugend aan vanaf de grond en knik. Als hij naakt voor me zit, ga ik verder. Ik lik zijn ballen en ga daar lekker lang mee door als ik zie hoe geil hij erop reageert. Plagend lik ik van zijn ballen tot zijn eikel en geniet ervan als Jack zachtjes kreunt. Ik draai rondjes met mijn tong om zijn eikel voordat ik zijn lul in mijn mond neem. Met beleid laat ik mijn lippen over zijn stijve pik glibberen. Hij pakt me bij mijn haar en geeft het ritme aan zonder te hard te duwen of te trekken. Als hij in mijn mond klaargekomen is, slik ik en kijk hem dan op mijn beurt glunderend aan.

Ik sta op, kus hem vluchtig, en loop dan naar de badkamer om even te plassen en op te frissen. Als ik terugloop pak ik mijn telefoon uit mijn tas en kijk snel hoe lang het duurt voordat er een Uber voor de deur kan zijn. Als ik zie dat het nog 10 minuten duurt, klik ik snel op bestellen en ga dan nog even bij Jack zitten.

Hij kijkt me aan met zijn ondeugende, donkere ogen en ik glimlach.

“Geen teleurstelling toch Es?” vraagt hij.

“Zeker niet.” zeg ik vastberaden.

We babbelen nog een paar minuutjes voordat ik opsta en mijn jas aan doe.

“Je hebt gelijk,” zegt hij. “Tijd om te slapen. We hebben het weer veel te laat gemaakt.”

Ik knik.

“Moet je eigenlijk ver fietsen?” vraagt hij.

“Nee het is niet ver, en ik ben lekker lui met de Uber.” antwoord ik.

“Oh, moet ik die even bestellen voor je?” vraagt hij.

“Staat al voor de deur.” zeg ik en lach.

“Huh,” zegt hij verward. “Wanneer heb je dat nou weer geregeld?” vraagt hij.

“Je kent me toch.” zeg ik. ”Ik blijf niet slapen en regel zelf dat ik thuis kom. Geen drama en geen gezeik.”

Beluister de K(l)etspodcast

Ken je Esthers podcast al? In de K(l)etspodcast kletst ze met mannen en vrouwen over de meest juicy onderwerpen. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Abonneer via Spotify om geen nieuwe afleveringen te missen!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy