Review LELO ENIGMA: ‘Binnen 1 minuut kun je een lekker orgasme bereiken’

door Lotte

Als je het ons vraagt, heb je nooit genoeg sextoys. Er is tegenwoordig zoveel goed en fun speelgoed voor volwassenen te koop. Met een simpele vibo nemen we geen genoegen meer, er valt veel meer te ontdekken. Voor een orgasme die out of this world is, haal je de nieuwste uitvinding van LELO in huis. Dit is onze mening over de ENIGMA.

De nieuwe Dual stimulation sonic massager

Sexual wellnessmerk LELO – die je misschien kent van de Sona-toy – zit absoluut niet stil. Het is pas april en het merk heeft dit jaar al twee nieuwe toys uitgebracht. In januari kwam de nieuwe clitstimulator SILA uit en in maart verscheen de ENIGMA. Dat dit een heel bijzondere toy is zie je al aan de vorm. Het heeft een dubbele stimulatie, uitwendig en inwendig, waardoor je gehele clitoris wordt gestimuleerd. De sonische stimulator prikkelt je clitoris aan de buitenkant. De andere kant stimuleert je G-spot en het inwendige deel van je clitoris. De ENIGMA is uitgerust met SENSONIC-technologie. Dat betekent dat het – zonder direct contact te maken – de clitoris masseert met sonische golven voor een diepere, maar zachtere sensatie.

Volgens LELO kun je met de ENIGMA “een orgasme bereiken dat zo intens is waardoor je het gevoel hebt deze planeet te hebben verlaten”. Dat klinkt in ieder geval geweldig!

lelo enigma

Review over de LELO ENIGMA

Nora (24) heeft de toy uitvoerig getest en deelt haar mening.

Eerste indruk

Wat is je eerste indruk van de ENIGMA?

To be honest, toen ik zag welke toy ik moest reviewen moest ik even slikken. Het is een nogal indrukkend uitziend speeltje. Sonische stimulatie is al vrij heftig en dan ook G-spot stimulatie erbij… Ik denk dat het wel een intense ervaring wordt. Ik ben dus erg benieuwd! Hoewel het wat intimiderend overkomt, vind ik het design wel mooi. Het lijkt echt een beetje out of this world. Hopelijk is de ervaring ook zo.”

Heb je al ervaring met zo’n soort toy?

“Niet met deze, maar wel een vergelijkbare. Er liggen wel wat Tarzans in mijn kastje. Dus dubbele stimulatie ben ik wel gewend. Tarzan toys hebben naturlijk standaard geen luchtdrukstimulatie. Wel ben ik het gevoel gewend, de Sona van LELO is namelijk één van mijn favorieten.”

Wat verwacht je van de ENIGMA?

“Als ik kijk naar hoe zij het zelf omschrijven – als iets buitenaards – en de functies, dan verwacht ik een unieke en heftige sensatie. Ik verwacht niet dat het erg lastig wordt om een hoogtepunt te bereiken met de ENIGMA. Het zal zeker binnen een paar minuutjes gelukt zijn.”

Kende je LELO al? Wat vind je van het merk?

“Yes! LELO is een van mijn favoriete merken. Ik vind hun empowerment boodschap heel sterk, het design is geweldig en natuurlijk heel belangrijk: de speeltjes zijn erg goed. Het is zeker niet de goedkoopste, maar op het gebied van sextoys heb ik wel ontdekt dat goedkoop duurkoop is.”

lelo enigma

Het gebruik

Wat vind je van het gebruik?

“Voor ik de ENIGMA ging gebruiken, heb ik de instructies even doorgenomen. Bij zo’n uniek speeltje leek me dat toch wel verstandig. Op de LELO-website staat kort en duidelijk omschreven hoe je het speeltje gebruikt. Voordat je ‘m kan gebruiken moet je het speeltje altijd even opladen. Als-ie opgeladen is kun je de personal moisturizer die in de verpakking zit, gebruiken om het speeltje wat te bevochtigen. Dat hoeft niet, maar voelt wel aangenamer. Het is de bedoeling om eerst het mondstukje op je clitoris te zetten, en als het goed voelt de rest van de toy naar binnen te brengen. Ik had verwacht dat het een beetje moeizaam zou gaan, dat viel gelukkig alles mee. De moisturizer kwam hierbij goed van pas. Het is wel belangrijk om in the mood te zijn, zodat je wel ontspannen bent als je het inbrengt.

Het is even een beetje passen om het luchtdruk-gedeelte op de juiste plek te krijgen, maar zodra het is gelukt is de stimulatie gelijk heel sterk. Met de ENIGMA kon ik zonder moeite in een minuut een lekker orgasme bereiken. Om je orgasme een beetje uit te stellen, kun je het luchtdruk-gedeelte even van je clitoris halen. Of overschakelen naar een golvende vibratiestanden. Door om het middelste knopje te drukken kun je gemakkelijk veranderen van vibratie. Een verbeterpunt zou zijn dat je de motoren apart kun bedienen, zodat je kunt afwisselen tussen welke stimulatie het heftigst is.”

Zou je de ENIGMA aanraden?

“Ja, vooral aan vrouwen die houden van intense stimulatie. Als je een luchtdruk vibrator geweldig en niet te heftig vindt, dan zul je de ENIGMA fantastisch vinden. Ik zou bij de ENIGMA wel adviseren om je tijd ervoor te nemen, omdat het wel intens kan zijn. Dan kun je er ook langer van genieten! Voor een geweldig hoogtepunt zit je in ieder geval helemaal goed!”

lelo enigma

RAPPORT

Eerste indruk: 8

Uitstraling: 9

Trillingen en standen: 8

Het gebruik: 8,5

Eindscore: 8,4

Shop hier de ENIGMA

lelo enigma

Beeld: LELO

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy