K(L)ETSPODCAST #21: Date dilemma

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdag kan je luisteren naar mijn geklets. Ik – Esther – klets met wisselende co-hosts over allerlei sex gerelateerde onderwerpen. Deze week praat ik jullie bij over mijn date leven.

Wanneer heb je voor het laatst geketst?

Na het gesprek met seksuoloog Marjolein in de vorige aflevering, had ik me voorgenomen om me meer te laten gaan tijdens de seks en dat is gelukt! In de eerste minuten van de aflevering vertel ik jullie in geur en kleur hoe geil, lekker en spetterend mijn meest recente ketspartij geweest is.

Date dilemma

Mijn huidige favoriete scharrel heeft zich voorgenomen om 2021 met een schone lei te beginnen en wil op zichzelf focussen, wat betekent dat hij even niet wil daten, neuken en scharrelen. Met mij niet en met niemand niet. Nu zit ik dus met de vraag: Wacht ik op hem tot hij er weer klaar voor is om het bed met me in te duiken of ga ik lekker op zoek naar een nieuwe favoriete scharrel?

Drie mannen

Naast Meneer de Favoriet hebben we Meneer de Surfer en Meneer de Rechercheur. Tijdens de aflevering vertel ik jullie hoe ik de heren ken, wat hun plus- en min punten zijn, wie er het knapst is, hoe ik ze heb leren kennen en allerlei andere dingen die wellicht van belang kunnen zijn bij het maken van deze lastige keus.

Help mij!

Ik hoor heel graag jullie adviezen, tips en goede raad betreffende mijn date dilemma. Slide in m’n DM, stuur een email naar de redactie of reageer onder dit artikel wat jij zou doen. Ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden van de gebeurtenissen omtrent deze drie mannen, dus volg DE K(L)ETSPODCAST op Insta, Spotify of SoundCloud om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy