K(L)ETSPODCAST #16: Sex in een lange relatie

door Esther

Elke woensdag kun je luisteren naar mijn geklets van mij – Esther – in de K(L)ETSpodcast. Ik praat met wisselende co-hosts over allerlei sexgerelateerde onderwerpen. Deze week praat ik met Anneloes, oprichter en eigenaar van LotteLust, over sex in een lange relatie.

Was het lekker?

Ook Loes moet geloven aan de vraag die ik aan het begin van elke aflevering stel: ‘wanneer heb je voor het laatst geketst?’ Ze beantwoordt in alle eerlijkheid hoe haar laatste vrijpartij was. Als ze de vraag terugkaatst, komt ze erachter dat ik, tot haar verbazing, geen sex heb tijdens mijn menstruatie en daarom afgelopen week niet geketst heb.

Lange relatie

Anneloes is al acht jaar samen met haar vent terwijl ik het nog nooit langer dan drie maanden heb uitgehouden om exclusief met iemand te zijn. We bespreken de voor- en nadelen van lange relaties, wat er verandert en hoe je de sex interessant houdt. Loes geeft een aantal spannende tips zoals het boeken van een romantische vakantie, sexy lingerie aantrekken en vooral niet alleen maar in bed sex hebben. We bespreken ook de dipjes die iedereen wel eens ervaart. Hoe ga je er bijvoorbeeld mee om als je partner een hoger libido heeft dan jij en is het een optie om ‘zin te maken’?

Luister De K(L)ETSPODCAST

In DE K(L)ETSPODCAST mag en kan alles gezegd worden. Je luistert mee met een eerlijk, openhartig en herkenbaar gesprek. Je kunt ons volgen op Insta, Spotify of SoundCloud om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads.

Afgelopen weken praatte Es met verschillende kletspartners over daten, trio’s, vreemdgaan en nog meer sappige onderwerpen. Het onderwerp van deze week was het idee van een trouwe luisteraar. Als jij ook een leuk topic weet, horen we het graag!

Beeld: Instagram Esther

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy