Sexy verhaal: Een hartstocht van goud

door Kim

De kleur van de houten muren die door het bescheiden zonlicht goud leek was gelijk aan de kleur van mijn blonde haren en blote huid. Ik keek langs mijn handen die zachtjes over zijn bovenbenen naar boven gleden en zag een overloop van warme herfsttinten. Zijn hevig gespierde benen klemden om mijn lichaam heen terwijl ik voor hem op mijn knieën zat. Veilig gevangen en volledig in mijn element.

Ik liet mijn mond over hem heen zakken en nam hem volledig in mijn keel.

Hij keek naar me met een glinstering in zijn ogen en likte zijn lippen. Hij heeft van die prachtige, dikke lippen die verleidelijk naar me grijnzen. Zijn duim gleed over mijn kin. Hij trok mijn gezicht naar zijn gezicht en gaf me een lange zoen. ‘Je bent prachtig. Ik wil dit filmen, dit moet je zien. Je moet zien hoe mooi je bent. Hoe geil je bent.’ Hij pakte de camera en ging op zijn rug op bed liggen met de lens op mij gericht. Zachtjes streelde ik hem terwijl ik het kwijl langs mijn lippen op zijn stijve liet druipen. Met mijn tong smeerde ik het over hem uit. De nattigheid weerkaatste de zonnestralen en liet hem stralen als een naakte god van de lusten. Ik liet mijn mond over hem heen zakken en nam hem volledig in mijn keel. Beheerst zoog ik van beneden helemaal naar boven en weer terug. Zijn benen begonnen te trillen en zijn ademhaling te staken. Hij kreunde met een diepe stem, brommend en lovend. ‘Oh baby, precies zo ja. Fuck, dat is lekker.’ Zijn hand greep naar mijn wilde haren. Hij duwde mijn mond dieper op zijn stijve, lang genoeg om mijn adem weg te nemen.

Hij stopte de opname en gooide de camera naast hem neer. Met brute kracht trok hij me van de grond af het bed op en draaide me op mijn buik. Met mijn ogen op het beeldscherm gericht gleed hij in me. Hij speelde het filmpje af terwijl hij zichzelf dieper en dieper begroef tussen mijn gezwollen lippen. ‘Kijk eens naar jezelf. Kijk eens hoe opwindend je bent.’ De houten muren vloeiden over in mijn blonde haren, in onze blote huid. De door de gordijnen heen glurende zonnestralen verzorgden een rokerige sfeer die door de zwoele klanken van The XX een mysterieus randje kreeg. Het was kunst in zijn puurste vorm.

Toen de maan aan de hemel stond maakte het zonlicht plaats voor de rode flikkering van de open haard. Het vuur brandde fel en bood warmte aan de woonkamer. Op de vloer lagen kleden over elkaar heen gedrapeerd en kussens om onze hoofden op te rusten. Ik lag in zijn armen, met mijn hoofd op zijn schouder. Hij keek me diep in mijn ogen aan, weer met die hartstochtelijke glinstering. Zijn ogen waren waterig en spraken van ware liefde. Zijn blik sneed diep, recht mijn hart in. ‘Ik hou van je’, gleed van zijn lippen, waarop ik antwoordde met: ‘Ik ook van jou.’.

Ik zoende hem hard, met alle passie die door mijn lijf heen gierde.

Hij trok zijn kleding uit en eiste hetzelfde van mij. Met een speelse lach op mijn gezicht gooide ik alles in de hoek en ging bovenop hem zitten. Zijn handen waren stevig om mijn hoofd gewikkeld, onze tongen in elkaar verstrengeld. Ik zoende hem hard, met alle passie die door mijn lijf heen gierde. Van hem houden heb ik altijd gedaan, maar nog nooit eerder voelde ik het zo immens heftig als op dat moment. Het was alsof we eindelijk ons paradijs hadden gevonden. En alsof we eindelijk wisten dat het niet daar in die blokhut, of op welke plek dan ook was, maar dat wij het paradijs waren. Wij samen, van binnenuit verbonden met elkaar.

Ik voelde hem diep, hij was warm en gezwollen. Ik legde mijn handen op zijn borst, waar hij vervolgens naar greep en zijn vingers in begroef. Onze grip bleef hecht terwijl ik mijn billen over hem heen en weer bewoog. Mijn dijen gleden door de natheid van mijn opwinding soepel over zijn bovenbenen en buik heen. Met elke haal, ruk en stoot voelde ik hem harder zwellen en me nog meer opvullen. Mijn adem werd haastig en mijn huid begon te branden als het roodgloeiende hout achter het deurtje van de open haard. Hij sloeg op mijn billen, hij greep naar mijn keel. Ik liet me volledig wegzakken in zijn macht over mij en zocht houvast in de aanraking van zijn vingertoppen. ‘Kom maar meisje, laat je maar gaan.’, galmde door de romantisch getinte kamer heen en weerkaatste van de houten muren terug mijn richting op. Ik gaf me over aan de sensatie, aan het gevoel. Ik gaf me over aan de lust, de liefde, aan ons paradijs. Zijn hand bedekte mijn mond en met beperkte adem bereikte ik mijn toppunt. Het was vuurwerk, als het knetteren van de vlammen en vonken.

Mijn ogen opende voorzichtig en met een weerspiegeling van de tinten van de nacht viel mijn blik op de perfectie van zijn uitstraling. Zijn huid, warm en goudkleurig, gesierd met inkt. Zijn ogen, vol liefde en perversiteit, puur en alleen voor mij. Zijn lippen, sappig en vol kleur, gepositioneerd in een lach van voldoening. En zijn aura, zoals geen ander, mooi, krachtig en een beetje kwetsbaar. Hij opende zijn armen en gebaarde een knuffel te willen. Ik liet me op zijn brede borstkas vallen om vervolgens gewikkeld in zijn omhelzing overspoeld te raken door emotie. Als het kon zou ik een eeuwigheid met hem doorbrengen, daar in die blokhut, in het gouden licht.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy