Sexy verhaal: Hotelkamer, deel 1

door Matthijs

De kamer was perfect. Hij was eigenlijk over de top, want een bed alleen was ook al goed geweest, maar deze kamer zorgde wel voor heel veel extra. Sfeer, inspiratie en mogelijkheden.

Uiteraard stond er vrij centraal een gigantisch tweepersoons bed. Een enorme hoeveelheid kussens sierde het hoofdeinde en over het voeteneinde lag een glimmende sprei. Niet helemaal mijn stijl, maar het paste hier heel goed.

Dan stond er nog een strak, zwart houten bureau met leren stoel en in een hoek was een zitje met twee fauteuils. Via een aparte deur kwam je in de badkamer met een ruim ligbad, een inloop regendouche en een grote wastafel waarboven de hele wand één grote spiegel was.

Alles ademde luxe uit. Het was chique en classy. Een heerlijk contrast met wat hier vandaag ging gebeuren.

We hadden deze dag vrij geregeld. Vrij van alles wat ons aan het normale leven bond. Alles afgezegd en geannuleerd, zodat we een hele dag hadden om samen te zijn. Wat feitelijk betekende dat we de hele dag zouden seksen. Een hele dag alleen maar jij en ik. Naakt. Ik had er niet normaal veel zin in.

Je zou iets later zijn dan ik dus ik appte het kamernummer vast naar je. Het was een regenachtige, druilerige dag. Ik sloot de gordijnen iets en stak her en der in de kamer een waxinelichtje, wat ik had meegenomen aan. Ik drukte de thermostaat iets hoger, deed mijn schoenen en sokken uit en ging op een fauteuil zitten met mijn blik op de deur. Je kon nu ieder moment binnenstappen…

Voor mijn gevoel duurde het een eeuwigheid, maar eindelijk zag ik de deurklink naar beneden gaan. Daar was je. Wauw! Wat alleen je verschijning al met me deed. Ongelooflijk. Langzaam gleed mijn blik over je heen.

Je droeg zwarte peeptoes met behoorlijke hakken. Je benen lang, glad en bloot. Je lange jas droeg je open met daaronder een kort, zwart wikkeljurlje. Het was een veel te koud outfit voor dit slechte weer, maar je zag er extreem lekker en sexy uit en ik moest me bedwingen om je niet meteen te bespringen.

Je draaide je om, sloot de deur en hing je jas op. Toen je weer terugdraaide was daar die heerlijke lach van je. Je ogen twinkelden van de ondeugende opwinding. Terwijl je naar mij keek en vervolgens de kamer rondkeek.

“Hi! Goedemorgen lekker ding. Wat een kamer joh! Bizar groot en mooi. Ik fris me nog heel even op hoor.” Zei je en stapte de badkamer in. Veel te snel was je alweer uit mijn zicht verdwenen. Ik had je heerlijke verschijning maar een paar tellen gezien. Veel te kort.

En dus stond ik op en liep ook naar de badkamer. Ik stapte binnen en zag hoe je over de wasbak iets naar voren gebogen stond en in de spiegel wat aan je haar deed. Ik glimlachte in mezelf. Je zag er zo lekker en mooi uit. Wat zou je nog willen aanpassen?

Ik ging achter je staan, dichtbij. Mijn erectie, opgesloten in mijn jeans, duwde tegen je billen. Als vanzelf gleden mijn handen naar je heupen. Je keek me aan via de spiegel. Je blik was intens, vol spanning en opwinding.

Langzaam liet ik mijn vingers over de fijne stof van je jurkje glijden. Van je heupen, zachtjes over je buik, naar je borsten. Je tepels waren hard en prikten bijna door de stof heen. Je had geen bh aan. Het was heerlijk om zo je borsten te strelen, slechts gescheiden door de dunne stof van je jurk.

Alle twee keken we in de spiegel. Het was zo geil. Het was alsof we naar een ander stel keken. Een stel wat door had dat ze bekeken werden, maar uitdagend terugkeken en ondertussen gewoon doorgingen.

Langzaam gingen mijn handen verder. Ik kneedde je borsten, streek zachtjes over je tepels en kneep er af en toe in. Het zachte geschuur van de stof op je naakte huid maakte je gek van verlangen. Je ademhaling werd sneller en een zachte kreun ontsnapte aan je lippen.

Je duwde je billen naar achter tegen me aan en je heupen bewogen soepel heen en weer. Ik duwde terug en zette je klem tussen mijn lijf en de wastafel. Je was zo lekker en zo mooi. Ik hield het niet meer.

Mijn handen trokken je wikkeljurkje wat opzij en de stof gleed van je borsten af. Eindelijk werden ze zichtbaar. Het was een soort zoete kwelling geweest om ze zo lang achter het stof te laten. Maar hier waren ze, naakt en zichtbaar. Direct pakten mijn handen ze vast en kneep ik net iets te hard in je tepels.

Nog altijd keken we naar het stel in de spiegel en zeiden we niets. Het was alsof het moment niet verstoord mocht worden. De aanblik was te opwindend voor woorden en je beet op je onderlip van genot.

Je handen verlieten de wastafel en gleden achter je tussen ons in. Behendig maakte je mijn riem los en knoopte je mijn jeans open. Even zag ik een verbaasde, stoute lach verschijnen. Ik had geen boxer aan en mijn harde pik viel direct in je handen. Ik kreunde toen je hem pakte en me aftrok. Het was zo lekker.

Je kon dit zo goed. Je handen bewogen in een perfect ritme. Ik kreunde hardop. Mijn hoogtepunt kwam al aanzetten, maar ik wilde nog niet. En dus liet ik je borsten los, pakte je polsen en plantte je handen weer op de wastafel. Direct daarna knielde ik achter. Ik trok je jurkje omhoog, het bleef perfect boven je naar achter gestoken billen hangen. Ik pakte je string en schoof hem opzij. Mijn handen pakte je billen en trok ze uit elkaar. Je natte kutje opende zich wat en mijn tong schoot direct naar binnen.

Het was gedaan met langzaam en teasend. Mijn handen knepen stevig in je kont en spreidden je open. Ik likte en zoog als een wilde. Dan weer gleed ik krachtig over je clit, dan weer gleed ik diep in je. Je was kletsnat en je kermde het uit.

Met lange halen gleed ik tussen je lippen door. Van je clit tot aan je kont. En toen mijn tong over je anus gleed, kreunde je het uit. “Mijn god, wat ben je toch een geil beest!” siste je. Met opeengeklemde tanden keek je achterom en greep met 1 hand mijn haar. Je duwde je kont in mijn gezicht. Het was overduidelijk dat je meer wilde.

Het was een roes van passie en lust en ik volgde maar al te graag je hint op. Keer op keer gleed mijn tong over je kont. Ik likte en kuste je billen om er vervolgen weer tussen te glijden. Mijn kwijl droop naar beneden om zich te vermengen met je kutvocht.

Ik wilde in je. Mijn pik in jou. Het was onhoudbaar. Snel stond ik op. Mijn broek op mijn enkels en mijn overhemd nog aan. Maar mijn pik was er klaar voor. Zonder te stoppen duwde ik mezelf in je. Je greep de wastafel weer beet en kermde het uit. Ik plantte een hand op je schouders en duwde je voorover. Je steunde nu op je ellebogen en je handen grepen de waskom. Ik pakte je heupen en stootte.

Keer op keer gleed mijn pik in en uit je. Hard en diep. Wild en intens. Ik neukte je. Stevig. En nog altijd keken we in de spiegel. Naar het stel dat net zo hard te keer ging als wij.

Maar hoe je er ook van genoot om aangepakt te worden, er kwam altijd een moment waarop je de rollen omdraaide. Het was het perfecte samenspel wat onze seks zo goed maakte.

Je richtte je op en duwde me naar achter. Ik gleed uit je en moest even schakelen door deze plotselinge wending. Je draaide je om en keek me rustig aan. Je knoopte je jurkje nu helemaal los en liet het openvallen. Daarna stroopte je je string van je benen. Je deed een stap naar voren en knoopte mijn overhemd los, maar liet het op mijn schouders hangen.

Tevreden keek je me aan. Vervolgens stapte je naar achter en ging wijdbeens op de wastafel zitten. “Kom.” Zei je en dat was genoeg.

Je pakte mijn pik en begeleidde me weer naar binnen. Je sloeg je benen om me heen en duwde me dieper in je. Ik kreunde. Wat voel je toch heerlijk aan altijd. Ik plantte mijn vuisten aan weerszijden van je op de wastafel en begon te bewegen.

De onderbreking had voor wat rust gezorgd en we seksten nu soepeler en minder hard. Mijn bekken schuurde met iedere stoot langs je clit en je werd natter en natter. Je handen gleden onder mijn shirt over mijn rug en je nagels klauwden in mijn huid van genot.

De pijn was heerlijk en ik hield het niet meer. Mijn tempo ging wat omhoog en met krachtige, diepe stoten werkte ik mezelf naar mijn hoogtepunt.

Mijn gegrom en geschok en mijn pulserende pik diep in je kutje waren voldoende voor je om ook te komen. Kreunend en klauwend bereikte je je orgasme. Het golfde door je lijf en bezorgde tintelingen over heel je huid.

Ik gleed uit je en je stapte van de wastafel af. “Zo… mijn god… even douchen.”

“Goed idee.” Was je antwoord. “Even opfrissen voor de volgende ronde…”

Lees deel 2 hier

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy