Sexy verhaal: Toen er sex in de lucht hing

door Kim

Ik leerde hem kennen toen de lente de stad nieuw leven in had geblazen. Roze bloemen die roken naar verrukking straalden aan de takken van bomen. Sex hing in de lucht. O, o, o… die aroma, die parfum der lusten. Dat is mijn favoriete geur. Mijn favoriete sfeer. De mannen lijken knapper wanneer ik onder invloed ben van het voorjaar. De wereld staat in bloei en zo eveneens ook mijn fantasie. Mijn verlangen.

Nog geen week later lag hij in mijn bed.

Goed gekleed en met een vlotte babbel doopte ik mijn hengel in de mannenvijver. Het goddelijke stukje man die ik aan de haak sloeg was precies wat de dokter voor had geschreven. Hij was lang. Hij was gespierd. Hij was blond. Hij zat onder de tatoeages. En hij was net zo geïnteresseerd in mij als ik in hem. Perfect, dacht ik. En dat liet ik hem weten ook. Hij was onder de indruk van mijn directheid. Een beetje in verlegenheid gebracht zelfs, maar dat mocht de pret niet drukken. Mijn haak had zich vast gegrepen en ik was niet van plan om los te laten.

Nog geen week later lag hij in mijn bed. Ik had hem na een feestje mee naar huis genomen met de belofte hem een wilde avond mee te laten maken. Als ik een belofte maak dan kom ik die belofte na. Altijd. Vaak zelfs met meer inzet dan nodig is. Want als je iemand doet doe hem dan extra goed. En wie ik die avond deed was het tot leven gekomen Grieks standbeeld in mijn appartement.

Ik zoende hem met hebzucht, blijkend dat ik had gedroomd over dit moment. Hij mocht weten hoe graag ik hem wilde ervaren. Verhit viel hij achterover op het bed. De blosjes stonden op zijn wangen. ‘Wow, ik had niet gedacht dat we dit écht zouden doen! Ik klaag niet hoor,’ stamelde hij bleu. ‘Ik ben een vrouw van mijn woord,’ antwoordde ik. Een duivelse lach ontpopte zich op mijn gezicht. Ik greep hem bij zijn kraag en ging op zijn schoot zitten. Hij lachte en greep mijn wangen beet met zijn grote handen. Mijn gezicht genesteld in zijn grip. Mijn lippen drukkend op de zijne. De smaak van zijn tong was zoet, als de vrucht die ik eerder die dag in mijn mond had genomen. Zijn speeksel deed me denken aan de zachtheid en de verleidelijke smaak van de sappige mango die ik gulzig had verslonden. Hoe zeg je daar nee tegen? Hoe beheers je jezelf als je dat proeft? Niet. En waarom zou ik, dacht ik op dat moment. Waarom zou ik mezelf beheersen als ik me volledig over kan geven aan opwinding?
Hij ontdeed zich van zijn t-shirt. Damn… wat een plaatje. Elke lijn, elke hoek, elke spier, strakker dan strak. Puzzelstukjes die samen een waar kunstwerk creëerden. Ik beet op mijn lip. ‘Dat is het echte werk. Fuck, wat ben jij geil,’ zei ik terwijl ik mijn blik vanaf zijn borstkas over zijn buik naar die prachtig naar beneden wijzende ‘V’ liet glijden. Die pijl die naar zijn zaakje wijst. Die doet het hem elke keer weer.

Nooit eerder had ik er één mogen ervaren die zo groot was.

Ik ging op mijn knieën voor hem zitten. Ik kuste zijn borstkas, zijn tepels en zijn buik. Ik liet mijn lippen genieten van de aanraking. Zijn warme huid, zijn aangespannen spieren. Zo zoet. Zo sappig. Zo heerlijk. Mijn tong gleed over het stukje boven de sluiting van zijn jeans. Ik voelde hem trillen. Naar adem snakken. Zwoel keek ik naar boven, naar zijn blozende gezicht. Ik bleef hem aankijken terwijl ik zijn broek open knoopte. ‘Ik… ik ben groot geschapen,’ kwam er fluisterend uit zijn mond. ‘Oeh, wat een verwennerij,’ antwoordde ik speels, niet wetend wat me te wachten stond. Wat er tevoorschijn kwam was indrukwekkend. Nooit eerder had ik er één mogen ervaren die zo groot was. Wat was de lente toch genereus. De geur die in de lucht hing was gevuld met een overvloed aan seksualiteit en ik kreeg de meest gulle hoeveelheid voorgeschoteld.

Spuug droop vanuit mijn mond op zijn eikel. Met mijn hand maakte ik hem volledig nat. Met mijn tong likte ik van beneden naar boven. Mijn lippen wikkelden ik om hem heen. Weer was daar die fruitige smaak. Die zoete, lente achtige smaak. Dorstig nam ik alles wat ik krijgen kon. Tot hoe ver ik hem in mijn mond krijgen kon. Het gevoel van zijn pik in mijn mond maakte me alleen nog maar gretiger. De opwinding die ik met open armen had verwelkomd sloeg zijn armen om me heen en liet me toe in de meest duistere hoeken. Elke centimeter, elk stukje oppervlak, allemaal voor mij. Van mij. Ik was hongerig. Ik was onverzadigbaar.

Mijn slipje was doorweekt en mijn gedachten eveneens.

Het beest was opgewekt. Hij keek me met een vurige blik aan. Diep… en net zo hongerig. Zijn krachtige armen haalden naar me uit. Hij trok met wilde snelheid mijn kleding van mijn lijf. ‘Ja! O ja! Jij mag er godverdomme ook wezen!’ riep hij opgewonden. Ik sprong in zijn armen. We zoenden als de hongerige beesten die we waren. We namen van elkaar waar we niet langer zonder konden. Hij gooide me neer op bed. Ik lag op mijn buik. Hij tilde mijn billen omhoog. Hij gaf me een rake tik. Ik voelde mijn billen langzaam trillen. Ik weet nog goed hoe geil ik op dat moment was. De rest van de wereld bestond niet meer. Er was slechts mijn slaapkamer, gevuld met door elkaar geschudde lakens en een man en een vrouw gedreven door geestverruimende hartstocht. Mijn slipje was doorweekt en mijn gedachten eveneens. De dingen die door mijn hoofd heen schoten waren vol van sappigheid. Dezelfde sappigheid als die ik proefde in zijn mond. Rondom zijn eikel. Het enige wat ik nodig had was zijn harde, grote, geile pik. Hij trok mijn slipje naar beneden en ging op zijn knieën achter me zitten. Zijn hand gleed over de ronding van mijn rug naar boven waarna hij zijn vingers in mijn haar begroef. Hij trok mijn hoofd naar achter. Mijn lichaam was gespannen op de best mogelijke manier. In afwachting. Ik wist wat er komen ging maar eigenlijk wist ik niet wat er komen ging. En toen voelde ik hem. Langzaam tikte hij met zijn eikel tegen mijn natte poes. Hij gleed beheerst naar binnen. Steeds een stukje dieper. Steeds een stukje verder. Het hield niet op. Er was meer. En meer… en meer. Zijn pik was geweldig.

Het door het voorjaar beloofde samenspel van lust en verleiding, vurige passie en wellustigheid werd meer dan waar gemaakt. De zekerheid dat die komende zomer mijn wildste dromen realiteit zouden worden was helder als de vijvers die de gouden zonnestralen weerkaatsten. De lente had zich aan zijn erewoord gehouden. Er hing buitengewoon sensationele sex in de lucht.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy