Sexy verhaal: in de douche (+podcast)

door Myrthe

Nieuw: ook op podcast! Vanaf nu zul je op LotteLust ook naar sexy verhalen kunnen luisteren! Saskia heeft dit verhaal ingesproken. Met onderstaande player kun je het verhaal beluisteren.

Blozend en nog nahijgend van de inspanning stap ik de grote sportzaal door en sla dan af naar rechts. Het is gezellig druk in de zaal, en het is er rumoerig. Hier en daar herken ik een paar mensen, maar ik knik snel goeiedag en loop verder. Nu heb ik geen zin in een praatje. Mijn tenen voelen koud en ik heb blaren op mijn voeten. Ik wil zo snel mogelijk die loopschoenen uit en genieten van een warme douche.

Ik duw een van de deuren in de gang open en stap binnen. Ik kijk even rond. Er is niemand in de kleedkamer. Hier en daar liggen wel wat spullen, verspreid over de bankjes en aan de kapstokken. Ik zet mijn sporttas neer en haal er een paar handdoeken en een halflege flacon douchegel uit. Dan trap ik mijn loopschoenen uit en inspecteer de schade aan mijn voeten. Een grote blaar op mijn ene voet, een kleiner exemplaar op mijn andere voet. Valt mee, het is erger geweest. Ik sta rechts van het bankje en trek het elastiekje uit mijn haren. Het is nat door het zweet en lichte regen. Ik haal er de borstel even door en trek dan mijn loopkleren uit. Pas dan hoor ik achter het hoekje water lopen en besef ik dat ik niet alleen in de kleedkamer ben. Ik haal mijn schouders op en loop helemaal naakt in de richting van de gemeenschappelijke douches.

Een man staat met zijn rug naar mij toe onder een harde waterstraal. Ik schrik. Was dit niet een kleedkamer voor vrouwen? Mijn blik glijdt over zijn naakte lichaam. Hij heeft brede schouders en een strak kontje. Hij heeft zijn hoofd opgericht in de richting van de douchekop en het water loopt over zijn gezicht. Zijn handen masseren het schuim van shampoo door zijn kortgeknipte donkere haren. Ik aarzel, maar besluit dan om toch maar te douchen. Snel. En dan snel een handdoek om me heen te slaan en het toilet binnen te vluchten om me daar verder af te drogen en gewone kleding aan te trekken.

Ik kies de douche uit die het verst van hem verwijderd is en duw op de knop. Het water voelt koud, maar ik heb geen tijd om te wachten tot het warm wordt. Ik wil zo snel mogelijk onder die douche vandaan. Zodra mijn haren en mijn lichaam nat genoeg zijn, pak ik de fles douchegel en zeep me helemaal in, ook mijn haren. Wanneer ik me omdraai om het schuim uit mijn haren te spoelen, kijk ik recht in zijn donkerbruine ogen. Zijn blik glijdt ongegeneerd over mijn lichaam en ik draai me vlug weer om, zodat ik opnieuw met mijn gezicht naar de wand sta. Ik haal gejaagd adem en voel in mijn buik een gevoel van spanning opborrelen. Het verwart me. Ik zou verwachten dat ik me ongemakkelijk zou voelen en hier zo snel mogelijk weg zou willen, maar de realiteit is dat ik me geflatteerd voel dat een man de moeite doet om mijn lichaam op die manier te bekijken. Ik overweeg om me opnieuw om te draaien, zodat hij opnieuw de voorkant van mijn naakte lichaam kan zien. Ik voel de druk tussen mijn benen toenemen als ik diep adem haal en een halve draai maak.

Hij staat nog altijd op dezelfde manier naar me te kijken, heeft ondertussen de douchestraal afgezet. Het water drupt uit zijn natte haren op zijn schouders. Druppels glinsteren op zijn gespierde borstkas. Ik bijt op mijn lip als ik merk dat hij zichtbaar opgewonden is door naar mijn lichaam te kijken. Zijn penis is stijf en ik zie dat hij intiem geschoren is. Mijn blik blijft een paar seconden hangen en wanneer ik hem terug in de ogen kijk, zie ik een trotse grijns op zijn gezicht. Zijn erectie is groter dan gemiddeld en dat weet hij.

Terwijl het laatste beetje schuim van mijn lichaam wordt gespoeld, zet hij een paar stappen in mijn richting. Ik voel hoe mijn hart sneller gaat kloppen van opwinding. Hij duwt me tegen de douchewand en plant zijn lippen op de mijne. Ik voel zijn stijve geslacht tegen mijn onderbuik duwen en ik kreun. Zijn tong gaat op zoek naar de mijne en ik hap naar adem als hij met zijn grote handen mijn borsten vastpakt. Ik laat mijn handen glijden over zijn armen en schouders, sla daarna mijn armen om hem heen. Hij is één massief brok spieren. Zijn armen, zijn borstkas, zijn benen… allemaal spieren.

Hij eist mijn mond helemaal op, dwingend en onweerstaanbaar, en ik kreun. Zijn ene hand omklemt nog altijd een van mijn borsten, terwijl zijn andere hand ondertussen de weg tussen mijn benen heeft gevonden. Ik zet mijn benen wat verder uit elkaar als ik voel hoe hij met zijn vingers mijn schaamlippen uit elkaar duwt. Een vinger glijdt er tussen en gaat een paar keer weg en weer. Ik plet zijn tepel tussen mijn vinger en wijsvinger telkens als hij mijn clitoris plaagt.

Ik verlies elk besef van tijd en ruimte. Mijn hele lichaam staat op scherp, al mijn zintuigen gaan in overdrive. Hij ruikt naar munt en eucalyptus en smaakt naar frambozen. Zijn spieren voelen hard, maar zijn huid is zacht.

Ik slaak een gilletje wanneer hij me plots optilt en zijn armen onder mijn benen door steekt. Genadeloos duwt hij zichzelf bij me binnen. Ik voel hem meteen helemaal in me, tot tegen mijn baarmoeder. Ik zit gevangen tussen de douchewand en zijn indrukwekkende lichaam en kan werkelijk geen kant op, maar ik heb me nog nooit veiliger gevoeld dan in zijn sterke armen. Ik vlecht mijn vingers door zijn haren, duw zijn hoofd tegen mijn borsten. Zijn mond vindt mijn tepel en hij zuigt eraan als een baby. Met ritmische stoten blijft hij me vullen en ik geef me volledig aan hem over. Ik sluit mijn ogen en duw mijn lippen stijf op elkaar in een vruchteloze poging om mijn steeds luider wordende gekreun te onderdrukken. Als hij voelt dat ik op de rand van een orgasme balanceer, stoot hij nog een paar keer hard in me, duwt zijn handen tussen onze lichamen en bewerkt mijn clitoris met zijn vinger. Ik schreeuw als mijn inwendige spieren samentrekken en een tsunami van warmte en genot over mijn hele lichaam trekt.

Hij houdt me nog even vast terwijl ik aan het bijkomen ben, zijn warme adem strijkt langs mijn nek. Dan zet hij me voorzichtig weer met mijn voeten op de grond. Zijn erectie is zo mogelijk nog groter dan daarnet. Hij kijkt me met een donkere blik aan als hij zijn hand erom heen slaat en heen en weer beweegt over zijn eikel. Zonder echt te beseffen wat ik doe, ga ik op mijn knieën voor hem zitten en open mijn mond. Ik kijk hem uitdagend aan, hij grijnst. Na een paar laatste lange halen, komt hij schokkend klaar. Zijn sperma spuit recht in mijn mond. Ik sluit mijn ogen en slik. Terwijl ik weer rechtop ga staan, lik ik met mijn tong langs mijn lippen. Hij kijkt me aan. De blik in zijn ogen interpreteer ik als bewondering.

Als hij de douche is uitgelopen, neem ik mijn fles douchegel en zeep mee en stap ook de douche uit. Ik recupereer niet zo snel als hij van korte hevige inspanningen, blijkbaar.

Wanneer ik even later de sportzaal weer binnen kom, hoor ik dat de podiumceremonie al begonnen is. Alle winnaars worden een voor een naar voor geroepen om hun prijs in ontvangst te nemen. De speaker is helemaal op dreef, vraagt het ene applaus na het andere. Ik blijf nog even kijken alvorens mij een weg te banen door de menigte op weg naar de uitgang. En dan zie ik plots hoe hij in de richting van het podium gaat.

“En deze man schoot vandaag, voor het derde jaar op rij, opnieuw de hoofdvogel af in de categorie plus 35 jaar. Hij liep twintig kilometer in één uur, vijf minuten en vijf seconden. Uw applaus voor Lander Van Riet!”

Ik lach luidop, de hoofdvogel afgeschoten. Zoiets ja…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy