Sexy verhaal: Zijn aanraking

door Kim

Woorden zijn vergankelijk. Maar een aanraking… een aanraking achtervolgt je tot de laatste adem. Als een geest, verborgen in het pompen van je bloed. Dag in, dag uit spookt het door je hart. Elke keer opnieuw als een elektrische schok die je van je voeten stoot. Zijn aanraking is een achtervolging waar ik nooit meer aan wil ontkomen. Zijn aanraking is de brandstof van mijn passie.

Bij hem voel ik me veilig.

Ik zit op mijn knieën voor de spiegel. Naakt. Hij komt achter me zitten en slaat zijn armen om me heen. Hij is een stuk groter dan dat ik ben. Breder ook. Ik zie zijn schouders achter me vandaan komen. Bij hem voel ik me veilig. Hij grijpt mijn nek stevig beet en trekt me tegen zijn borstkas aan. Ik leun met mijn rug tegen zijn brede schouders. Mijn hoofd ligt in de ronding van zijn nek. Hier ben ik beschermd van de wereld, maar leef ik in de meest pure realiteit. Nergens is het leven echter dan wanneer ik samen met hem ben. Naakt. Verwikkeld in elkaar.

‘Kijk eens naar jezelf. Kijk eens naar elk stukje. Je bent perfect. Je bent opwindend. Sexy. Geil. Je moet jezelf zien zoals ik je zie. Zoals je bent.’

Zijn vingertoppen glijden voorzichtig over mijn huid en met die aanraking doet hij mijn haren overeind staan. Kippenvel. Binnen een enkele seconde. Hij stopt op mijn buik en complimenteert de strakke belijning van mijn spieren. Ik voel een tinteling rond mijn navel en een lach vormt zich op mijn gezicht. Dan tikt hij zachtjes tegen mijn tepels. ‘Je hebt prachtige borsten. Heerlijke borsten.’ Verlegen kijk ik naar mezelf terwijl ik in zijn grip achterover hang. Hij verplaatst zijn hand naar beneden. Met beide handen maakt hij een driehoekje onder mijn navel. ‘Dit stukje… oef, dit stukje. Zo klein. Zo geil. Zo sexy. Daar word ik echt helemaal wild van.’ Ik geef hem een kus op zijn wang en kijk hem verliefd aan. En op dat moment vraag ik me af hoe iemand zoveel moois kan zien aan een ander? Maar het antwoord doet er niet toe. Het enige wat telt is dat mijn onzekerheden verdwijnen en ik volledig overtuigd ben van het gegeven dat perfectie de acceptatie van seksualiteit en sexappeal is.

Mijn bloed begint sneller te pompen.

Hij plaatst zijn hand tussen mijn benen. Zijn vingers bewegen beheerst over mijn sweet spot. Zijn aanraking is verrukkelijk. Mijn benen trillen. Ik gooi mijn armen omhoog en grijp me vast aan zijn nek. Hij draait zijn zoete lippen naar me toe en zoent me vies en met volle tong. ‘Kijk naar jezelf. Je bent zo nat. Zo heerlijk nat. Ik kan uren aan je zitten. Uren naar je staren.’ Ik richt mijn ogen op de spiegel. Wat ik zie is een wondermooi plaatje. Geliefden, verbonden in ziel en lichaam. Zijn ogen staan op standje opgewonden. Zijn tong likt over zijn lippen. Ik bijt op de mijne. Hij laat zijn vingers naar binnen glijden en tegelijkertijd ademt hij warme lucht tegen mijn blote huid. Mijn bloed begint sneller te pompen. Daar is de mysterieuze rilling veroorzaakt door de geest van zijn aanraking weer. Ik voel mijn zenuwen prikkelen, tot leven komen. Hij laat zijn tong van mijn schouder tot mijn nek glijden en likt mijn huid nat. Kwijl druipt langs mijn mondhoek en een druppel valt op mijn bovenbeen. Ik ben overal nat. Hij maakt mij overal nat.

Zijn aanraking. Soms teder. Soms ruw. Maar altijd liefkozend. Ik ben gek op zijn aanraking, in welke vorm dan ook.

Hij duwt me voorover. Ik zit op handen en knieën. ‘Ik wil je billen zien. Hol je rug.’ Terwijl ik mijn hoofd naar de grond laat zakken zie ik mezelf in de spiegel. Mijn lichaam in allerlei bochten en rondingen geplaatst. Curves in all the right places. En ik zie hem. Zijn brede schouders. Zijn gespierde bovenbenen. Zijn grote handen. Zijn dikke lippen. Een rake klap kaatst terug op mijn billen, zijn handafdruk eventjes als een print op mijn huid. Elektriciteit schiet door mijn ruggengraat en ik kan mijn geilheid niet verbergen. Ik kreun, ik tril. En dan voel ik zijn vingers naar binnen glijden. ‘Fuuuuck.’ Ik schreeuw het uit. ‘Wil je het zo graag, schatje?’ Hij grijnst. Ik zie zijn scheve lach in de weerspiegeling. Met een met luchtvolle toon antwoord ik dat ik naar hem verlang. Groot, stijf, kloppend. Ik wil het. Ik wil het nu. Hij glijdt naar binnen. Het is nat. Het is strak. Het is lekker. O, zo lekker.

Zijn stoten zijn woest. Hard en diep. Ik kan mezelf niet inhouden. Hij plaatst zijn hand over mijn mond om het geluid te dempen, maar zijn grip windt me alleen nog maar meer op. Ik voel me niet beperkt, maar juist bevrijd. Wat er ook gebeurt, hoe hard hij ook tekeer gaat, hij heeft me altijd beet. Ik schreeuw door zijn vingers heen.

Zijn vingertoppen zinken weg in mijn rondingen.

Dan stopt hij. Ik duw mezelf omhoog om zijn kus te ontmoeten. Hij duwt zijn lippen stevig op de mijne. Zijn aanraking achtervolgt me tot mijn laatste adem. Zijn handen wikkelen om mijn middel heen en met één simpele beweging tilt hij me van de vloer. Nogmaals slaat hij zijn armen om me heen. Ik sta tegen hem aan gedrukt. Hij overkoepelt me. Hij lacht. ‘Ik voel me altijd zo groot als ik je beet heb.’ Ik antwoord grappend dat ik weet dat hij dat fijn vindt. Zijn handen glijden over mijn rug naar beneden en slaan op mijn billen. Hij pakt mijn vlees krachtig beet. Zijn vingertoppen zinken weg in mijn rondingen. Hij gromt van genot. ‘Kijk dan naar jezelf! Die billen! O… o… o… die billen!’ Ik giechel en leg mijn hoofd op zijn borstkas. Hij laat zijn hand door mijn haar heen glijden. En dan weet ik dat ik ben wie ik hoor te zijn, waar ik hoor te zijn en met wie ik hoor te zijn.

Ik borstel mijn haar voor de spiegel in de badkamer terwijl hij onder de douche staat. In mijn ooghoek zie ik hem korte bewegingen maken. Ik draai me om en kijk hem recht in zijn ogen aan. Hij kijkt een beetje stoned. Zwoel. Zijn hand ferm om zijn zaakje heen gewikkeld. Ik lik over mijn lippen en begin te grijnzen. Hij haalt diep adem en laat zijn hoofd naar achter vallen. ‘Dit vind je geil om naar te kijken he? Als ik aan mezelf zit? Je bent ondeugend.’ Ik bijt op mijn onderlip en knik ja. Terwijl ik me weer omdraai schud ik met mijn billen. Bodylotion smeer ik extra langzaam, extra sensueel over mijn billen. Over mijn borsten. Ik beweeg verleidelijk langs het beslagen glas van de douchecabine. Hij kreunt terwijl hij met zichzelf speelt. Ik ga recht tegenover hem staan, leunend tegen de muur. We kijken elkaar strak aan. Mijn handen glijden over mijn lichaam naar beneden. Mijn vingers verdwijnen stout tussen mijn benen. Hij zucht alsof het aanzicht een marteling is om van te genieten. ‘O… ja baby. Je bent zo geil. Je maakt me zo geil.’ Al zijn spieren spannen aan. Ik zie de kracht van zijn lichaam toenemen. Lijnen, mannelijk en machtig, van zijn nek tot aan zijn kuiten. Hij gromt, hij kijkt me diep aan. Hij komt klaar.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy